Bildirim
Yeni bir açık mı, yoksa tesadüf mü?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım yeni bi açık sana tesadüfen değil...
_____________________________ -
yine diyorum ilginççç 
bence bi anlık bugdır _____________________________ Türkiye'nin yarısı merinos, merinos sevdalısı Allah Allah... -
laaaaggggggggggggggggggggggggggg
Lagdan kaynaklanıyor olabilir bu sırada diğer damage bilgileri gönderilemez ve o sırada can bilgileri update edilir sonra da bi' ok mesajı çıkar
-
quote:
Orjinalden alıntı: _prince_of_karus_
laaaaggggggggggggggggggggggggggg
+1_____________________________ -
walal ilk defa böyle bişey görüyorum büyük ihtimalle bi bug daha çıktı. _____________________________ -
Assassinler combo yaparken bazen damage gözükmüyo. Neden bu olabilir. (Combo yapan asasda damage gözükmüyo ama diğer kişide görünüp görünmediğini bilmiyorum) _____________________________ -
Kedidir, kedi. 
Olm citi hala bırakmadın mı şu oyunu sen, gençliğine yazık olm.
Ya lag yada başka bişi tamamen oyun hatası yada dier arkların dediği gibi AsaS sana combo yaPmış!
Ohooo oda bişeymi geçen hafta bizim birader de magesi ile lagtan dolayı aynı anda hem bi mageye hemde KUNT a kesildi
yani 100 NP gitti lagtan dolayı bea
Hayır o damageleri yedikten sonra biri sana tek çekmiş ve o zaman görünmüyor kimin vurduğuada tesadüf değil sadece biri sana o damgelerden sonra tek çekmiş _____________________________ Hayat en yakın dostumdur hep yanımda durur bir gün beni terk etse kemiklerim üzüntüden çürür. -
korkudan ölmüş olabilir mi
citi okadar dedim hala yazını şu oyunda heba edion yaw gel bizim otarafa hertürlü item vs. masrafın benden
_____________________________ || Windows7 Kullanıcısı ||
|| İntel Core2Duo E6540 @2,33 GHz
|| His HD4850 1GB GDDR3 || 22" Acer 1920*1080 LeD
|| 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
-
quote:
Orjinalden alıntı: badrain13
Hayır o damageleri yedikten sonra biri sana tek çekmiş ve o zaman görünmüyor kimin vurduğuada tesadüf değil sadece biri sana o damgelerden sonra tek çekmiş
biri sana tek çekse bile vurduu damageyi görürsün eğer sen] birine tek atarsan damageyi göremezsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 5 Temmuz 2006; 10:41:03 >_____________________________ -
ohaa o zaman birisi ona yaklaşık 2500 damage vurmus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaikaZede -- 5 Temmuz 2006; 10:41:41 >_____________________________ -
o lordekremı gorursen kufur et baska yapacagın bısey yok :) neyse ama bence bu cokk buyk bı acık bunu benımde bulmam lazım
server;ares
character:kasarhood
np:362+k
lwl:70 ister ınanın ıster ınanmayın
İD:NiceDeath
areste olupta zaye gıdıpte benı bılmeyen yoktur hıc kımse gazabımdan kurtulamaz:D_____________________________ sakın ctrl+w yapma
yapmamanı solemıştim -
bı arkadasımız yanlıs dusunuyo tek cektıgınde tek ceken adam vurdugu damageyı gormez damageyı yıyen gorurur ama %10000 lag dan dolayı olmus tur yoksa bug felan degıldır bug olsa baskalarının da basına gelır
_____________________________ Kız dediğin İstanbul Gibi olmalı Fethi zor Fatihi tek
Bizi Eskiler Tanır,Yeniler Örnek Alır,Görenler Anlatır
Benzer içerikler
- doğum tarihi bulma programı
- knight online yeni server
- hollow knight indir
- knight online yeni server 2025
- knight online pvp server tavsiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler