Şimdi Ara

yeni bilgisayarlar ne zaman geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok uzun zamandan beri yaklaşık 6 ay sürekli internet, avm, teknoloji magazalarına bakıyorum. Hİç yeni model gelmiyor. Hatta var olanlar sanırım stoklar bittiği için kalkıyor. ( mesela Dell G5 515 i9750 modeli )

yeni kasalar ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ? Açıkcası alınacak bilgisayar bulmakta zorlanıyorum.

Rami yüksek min 16 gb , SSD, i-9750 notebook arıyorum. Dell XPS çok hoşuma gidiyor ama çok pahalı.

• www.amazon.com
    Amazon.com: Dell XPS 9370 13.3in 4K UHD Touchscreen Laptop PC - Intel Core i7-8550U 4.0GHz, 16GB, 512GB SSD, Wi-Fi, Bluetooth, Webcam, Windows 10 Pro - Silver (Renewed): Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/Dell-XPS-9370-Touchscreen-Laptop/dp/B07F1XY56M/ref=sr_1_6?keywords=xps&qid=1582537197&sr=8-6

• 1gh0st 1 kullanıcısına yanıt
    Cevap icin teşekkür ederim ancak yurtdışından garanti konusunda bilgim yok , gümrük vergi vs ne kadar ilave olur onu da bilmiyorum

Anti glare ekran ips olması lazım

RAM 16 GB
    256 GB artı hdd ya da min 512 gb
    İps ekran
    Güçlü işlemci ( finans grafikleri ve çok çekirdekli işlemci )
    Servisi iyi

Bir bilgisayar arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni model laptop modelleri çıkması için yeni bir işlemci veya ekran kartı çıkması lazım. Şu anda piyasa yeni mobil AMD ekran kartlarını ve Nvidia rtx süper mobile ekran kartlarını bekliyor.

• Onlar da geldiğinde yüksek fiyattan çıkar ama gerçekten bomboş raflar elektronik mağazalara gittiğimde ; bence birçok modeli de getirmiyorlar hep aynı bilgisayarlar her yerde

• İ3 2960 3.85 Ghz 5 Çekirdek 3 sanal 2 gerçek
    İ4 250 5Ghz Tek çekirdek
    İ6 978 4.28 Ghz 7 çekirdek 5 gerçek 2 sanal
    İ8 1200 3.99 Ghz 10 çekirdek 8 gerçek 2 sanal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PC Meraklısı Görkem kullanıcısına yanıt
    ama kafamız nasıl güzel biliyon mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    7 ay önce açıldı
    Oyunlar neden bu hale geldi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PC Meraklısı Görkem kullanıcısına yanıt
    Bunlar Intel mi ? Çıkış tarihleri belli mi ?sizce 2-3 ay sonra yeni bilgisayarlar gelir mi ?

• 1gh0st 1 kullanıcısına yanıt
    O kadar güzelki

• sercanfx S kullanıcısına yanıt
    Kanka yok trolüne yazdım ben devam ederler işte yeni nesil işlemcilere amd de 4000 serisi filan sen takma bunları :))

• Nisan Mayıs gibi çıkar diye ama düşünüyorum ama aynı şekilde bu aylarda covid-19 virüsün elektronik piyasasındaki negatif etkilerini görmeye başlarız.
    https://www.technopat.net/2020/01/22/nvidia-rtx-super-serisi-mobil-gpular-yakinda-geliyor/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.