Şimdi Ara

Yeni bilgisayarımsa sadece bir tane yerel sürücü var yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardımcı olursanız sevinirim. yerel c diskini bölmeden ya da format atmadan yeni disk yapılandırabilir miyim ? yani bilgisayarda böyle bir ek yerel disk mevcut da görünmüyor mu anlayadım sorunu ?https://store.donanimhaber.com/c0/43/88/c043886ddade6cef8d13b1b68883de03.png Yeni bilgisayarımsa sadece bir tane yerel sürücü var yardım !!! ...

• Resimde C ye sağ tıkla kült de..Kaç gb kullanacaksan yaz seni yönlendirir..
  • Yeni bölümün adını değiştiremezsen yine bakarız..Yerel disk D yapabilmek için önce dvd roomun sürücü harfini değiştirmelisin..
  • c yi küçültmeden resimdeki diğer alanları kullanarak yapamaz mıyız bu işlemi? ya da şöyle sorıyım c yi daraltıp yeni bir disk açınca depolama alanım değişmeyecek sadece ana diskte depolamadığım için bilgisayarın performansını mı arttıracak ?
  • Ben D yi sadece önemli dosyalar için kullanıyorum format atarken D bölümünü silmiyorum..C de işletim sistemi kurulu proğramlar D ise mizik film dosya depolamak için..
  • evet c yi bölemeden d yapabilirsin üstünü giy dışarı çık bir bilgisayarcıya gir yeni bir hdd al eve gel onu pc ne tak bilgisayarında hem c hem d olacaktır ve c aynı kalacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyo -- 22 Mayıs 2013; 13:26:55 >
  • o alanların hepsi sistem recovery alanlarıdır
    onları kaldırmanı tavsiye etmem
    ayrıca c sürücüsü için 672 gb çok büyük bi alandır c için en fazla 100 gb yeter c yi daraltmak sistemin performansını etkilemez onun için c yi 100 gb kalacak şekilde daralt ve silmemen gereken dosyaları da d ye depola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 22 Mayıs 2013; 13:36:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.