Bildirim
Yeni bilgisayarımsa sadece bir tane yerel sürücü var yardım !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Resimde C ye sağ tıkla kült de..Kaç gb kullanacaksan yaz seni yönlendirir.. -
Yeni bölümün adını değiştiremezsen yine bakarız..Yerel disk D yapabilmek için önce dvd roomun sürücü harfini değiştirmelisin.. -
c yi küçültmeden resimdeki diğer alanları kullanarak yapamaz mıyız bu işlemi? ya da şöyle sorıyım c yi daraltıp yeni bir disk açınca depolama alanım değişmeyecek sadece ana diskte depolamadığım için bilgisayarın performansını mı arttıracak ? -
Ben D yi sadece önemli dosyalar için kullanıyorum format atarken D bölümünü silmiyorum..C de işletim sistemi kurulu proğramlar D ise mizik film dosya depolamak için.. -
evet c yi bölemeden d yapabilirsin üstünü giy dışarı çık bir bilgisayarcıya gir yeni bir hdd al eve gel onu pc ne tak bilgisayarında hem c hem d olacaktır ve c aynı kalacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyo -- 22 Mayıs 2013; 13:26:55 > -
o alanların hepsi sistem recovery alanlarıdır
onları kaldırmanı tavsiye etmem
ayrıca c sürücüsü için 672 gb çok büyük bi alandır c için en fazla 100 gb yeter c yi daraltmak sistemin performansını etkilemez onun için c yi 100 gb kalacak şekilde daralt ve silmemen gereken dosyaları da d ye depola
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 22 Mayıs 2013; 13:36:01 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X