Şimdi Ara

Yeni Bilgisayarımdaki Hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce yeni bir pc aldım özellikleri ise; İntel Core2Quad 6600 2.4 Ghz ASUS P5Q Pro Ekran kartı:ZOTAC 8800GT AMP RAM:2x2048 GB KİT.ancak şöyle bir sorun var pc canavar gibi olması gerekirken power tuşuna bastığımda Pc'nin açılması yaklaşık 1 dakika sürüyo devamlı karşımda siyah ekranları görmek zorunda kalıyorum ayrıca sistem tam anlamıyla uyuşmuyo gibi sürekli hata uyarıları vb.olaylar yaşıyorum.acaba sorun BIOS'tan mı kaynaklanıyordur yoksa başka bir fikri olan var mı?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sistem açılışı sorun değil. Fakat hata dedikleriniz neler?
    Bios girip, default yapın. Bu bazı hataları önler. Ama hata dediklerinizi ayrıntılı bir şekilde yazarsanız, yardımcı olabilirim..
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Sistem açılışı sorun değil. Fakat hata dedikleriniz neler?
    Bios girip, default yapın. Bu bazı hataları önler. Ama hata dediklerinizi ayrıntılı bir şekilde yazarsanız, yardımcı olabilirim..
    Hayırlı olsun.

Örneğin oyunlarda uzun zaman oynayamıyorum oyundan çıktığımda karşımda hata raporu gönder,gönderme yazısı çıkıyo belki ekran kartında sorun vardır deyip driver'nı cd'den değil netten indirip yükledim ikinci olarak windows xp ekranından sonra siyah ekran çıkıp bazı zamanlarda hoş geldiniz ekranına dönmeyip pc'yi kendiliğinden yeniden başlatıyo ve büyük ihtimal bu başlatma da işe yaramıyo ya 3.de başlıyo ya da ben dayanamayıp reset düğmesine basıyorum.umarım anlatabilmişimdir derdimi.şimdiden çok sağol..

• kafanı takma onlar tamamen yazılımsal hatalar windows u yeniden kurman sorunu kökünden halledecektir
    bu arada sistem güzel hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeki1981

kafanı takma onlar tamamen yazılımsal hatalar windows u yeniden kurman sorunu kökünden halledecektir
    bu arada sistem güzel hayırlı olsun

Arkadaşım senin önerdiğin çözüm biraz çaresizlik anında yapılacak olay ayrıca pc 10 günlük falan olmasına rağmen3 defa format yedi benden yani o bi çözüm değil..yine de sağol ama daha sağlam öneriler bekliyorum.
  • Bu ASUS P5Q Pro'nun BIOS güncellemesi nasıl yapılıyor GIGABYTE gibi masaüstünden kurulum olmuyo mu indirdim son BIOS'u netten ama çift tıkladım olmuyo,varmı bildiğiniz bi yol arkadaşlar?
  • Dostum benim pcde canavar.Alttaki sistem açılışta uzun sürmesi normal benimde okadare değilde 50 sn falan sürüyor.Ama yazılımsal hatalarla hiç karşılaşmadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj Murat©

Dostum benim pcde canavar.Alttaki sistem açılışta uzun sürmesi normal benimde okadare değilde 50 sn falan sürüyor.Ama yazılımsal hatalarla hiç karşılaşmadım..

Arkadaşım normal değil ya çünkü zaman zaman pc 15 sn de açılıyo sonra ne oluyo ki o kadar geç açılıyo onu anlamadım BIOS güncellemesini de öğrendim yaptım ilk arızaya götürdüm HDD'de arıza var dediler değiştirdiler gayet normaldi ancak yine böyle oldu anlamadım nedir sorun??
  • dostum seni burda görünce koptummm:)))))))))))))))) benim pc de bozulunda bi giriyim dedim buralara baktım sen :D çırpınıyor burda çaresizlikten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: belmondoneo

dostum seni burda görünce koptummm:)))))))))))))))) benim pc de bozulunda bi giriyim dedim buralara baktım sen :D çırpınıyor burda çaresizlikten...

Dostum lanet olsun ezme beni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.