Şimdi Ara

yeni bilgisayarıma win 7 yüklenmiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 saat önce yeni bir bilgisayar aldım son model parçalardan oluşan, eve geldim windows 7 cd sini taktım ama window hard diski görmüyor yeni le ve sürücü yükle ye basıyorum ama bulunamadı diyor ayrıca altta sarı ünlemle "Hiçbir sürücü bulunamadı. yüklenecek bir yığın depolama sürücüsü yükle'yi tıklatın." diyor. LÜTFEN YARDIM EDİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 13 Ekim 2010; 19:11:17 >

• Şimdi bir dakika, öncelikle sakin olmanız sizin yararınızadır. Kasanızı açın, özellikle HDD'nin SATA/İDE kablosuna dikkat ediniz, yerini anakart üzerindeki farklı ( Anakanal ) bir SATA sağlayıcısına bağlamayı deneyin ve gözlemleyiniz. Sorun yinelendiği takdirde, bu defa farklı bir kablo ile deneyin. Şayet sorun yeniden devam ederse ve HDD'niz BİOS'ta dahi görünmüyorsa, HDD'nizi tamami ile farklı bir bilgisayarda denersiniz, duruma göre çalışmadığı takdirde garantiye gönderirsiniz. Eğer ki çalışırsa, anakartınızın SATA/İDE Port devresinde ( yanık, temas vb. ) sorun var demektir. Garantiye göndermek gerekir.

Donanımsal montaj konusunda kendinizi yetersiz görüyorsanız, profesyonel yardım almanızı da tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 13 Ekim 2010; 19:22:28 >
  • vatan bilgisayardaki toplayıcılar topladı(bi şeyide düzgün toplasalar şaşarım zaten...) çok bilgili değilim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.