Şimdi Ara

Yeni Bilgisayarım VE Bitmeyen SORUNLAR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba arkadaşlar uzun bir süreçten sonra sonunda bilgisayarımı topladım parçalar geldi toplamayı bilmediğim için 1-2 gün bekledim toplattırdık bu sfere usb den boot atamadım bir arkadaş geldi halletti ama malesefki sorunlar bitmek bilmiyor.Sürücüleri yükledim win8 i yükledim ama birde ne görüyüm hdmi takınca EKRAN Küçülüyor 1600x900 yapınca tam oluyor ama oda bulanık oluyor monitörüum hdmi destekli kabloyu takınca ekran küçülüyor.Neyse VGA ile kullanıyım diyelim.İkinci olarak kasa da ön jaklara takınca kulaklığımı cızırtı geliyor hoparlör kullanmıyorum zaten. arka jaka takıyorum mecburen ama oda zor oluyor benim için.Daha sonra normalde bile ikide bir yavaşlıyor bakıyorum ya disk kullanımı %100 oluyor ya bellek kullanımı %90 lara vuruyor.Bu sorunlarıma cevap verebilecek arkadaşlar varsa cidden memnun olurum.4 sene dizüstünden sonra çok büyük bir performans beklrken bu hatalar insanı masaüstünden soğutuyor keşke hazır yada dizüstü alsaydım dedirtiyor ne yazıkki.Cevaplarınızı bekliyorum.

• hocam yeni aldığın sistem imzadaki sistem mi?
  • Evet. ekran kartını düşük seçtim çünkü işimi görüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.