Şimdi Ara

Yeni Bilgisayara Eski HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Bir Bilgisayar Toplayacağım elimde 500 gb lik Çok Eski Bir HDD Var Alacağım Bilgisayara Takarsam Yeni Nesil HDD lerden farkı ne olur cevaplarsanız sevinirim

• yavaş olur ssd al 120gb ona windows kur eski hddye oyunları kur
  • Eski nesil HDD'ler de Windows 10 düzgün çalışmıyor. Eski nesilden kastettiğim ise bu sizin kullandığınız türden 500GB kapasitesi ve 16MB'de ön belleği olan HDD'ler. Eğer bu tip HDD'lere Windows 10 kurarsanız bilgisayarınız boşta dursa bile HDD'nin sürekli %100'de çalıştığını görürsünüz. Bunun da sebebi HDD'nin düşük (16MB) boyutta ön belleğe sahip olmasından kaynaklanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win. ve oyunlar için 240 gb ssd alın.Hdd nizi depolama amaçlı kullanın.
  • çöpe at gitsin boşuna sisteme işkence çektirme
  • eski hddler oyunlarda sorunlar cikartabiliyor. imkan varsa yeni hddler daha iyisi olursa almışken yuksek kapasiteli ssd almak. 240 gb ssd 200 lira 480 gb 400 lira indirimde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde 2009'dan kalma wd black 500gb sata2 eski bir hdd vardı.Akrabamın pc'sine bozulan hdd yerine takıp gönderdim.Eskilerin üst modelleri hala taş gibi iş görüyor.

Elindeki hdd'nin iyi okuma/yazma değerleri varsa neden takıp kullanmayasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 senelik laptop hdd'si takıyordum ben test yaparken canavar sistemlere, hayvan gibi darboğaz oluyordu:)
    Bir gtaV 15 dakikada açılıyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2019 ssdsiz sistem düşünmeyin artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.