Şimdi Ara

yeni bilgisayar almak isteyenlere fikir beyanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerika'nın dış borcunun devasa boyutlara gelmesi sebebiyle sıcak parayı ülkesine çekmesi kurları allak bullak etti...

Dolar birkaç ayda 1.68 1.70 den 2.00 2.20 lere doğru ilerledi...

Teknolojik gelişmelere bakacak olursak ekran kartlarına lafım yok ancak işlemciler yerinde sayıyor diyebiliriz...

Ddr4 altyapısının ve muhtemel 14mm işlemcilerin geleceğini düşünürsek bilgisayar almak için şimdi zaman doğru değil...

Tavsiyem bilgisayar almak zorunluluk ise minimalist bir sistem ile DDR4 ve buna bağlı olarak (inteli azıcık tanıyorsak)(AMDnin de bu yönde bir davranışı olması muhtemel) değişebilecek soketleri beklemek en mantıklısı...
    Dolar kuru da cabası...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam doları anlıyorum da yani teknoloji durmuyor
    ben dersem kendime bekleyeyim ben 14nm işlemci ddr 4 falan alayım (ddr4 pahalı olur zaten) 1 sene geçer aradan sonra birisi çıkar der işte seneye bilmem kaç nm işlemciler çıkacak yeni ekran kartı geliyor sen bekle falan filan bu böyle uzar gider
    ama şu aylarda toplamak bence de mantıklı değil 1-3 ay arasında beklemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

tamam doları anlıyorum da yani teknoloji durmuyor
    ben dersem kendime bekleyeyim ben 14nm işlemci ddr 4 falan alayım (ddr4 pahalı olur zaten) 1 sene geçer aradan sonra birisi çıkar der işte seneye bilmem kaç nm işlemciler çıkacak yeni ekran kartı geliyor sen bekle falan filan bu böyle uzar gider
    ama şu aylarda toplamak bence de mantıklı değil 1-3 ay arasında beklemek lazım

dedigin gibi dolar biraz yatıssın kısa dogru toplanabilir
  • bence tam zamanı

dolar en fazla 0.1 kuruş daha düşer

ddr4 daha çıkmadı çıkınca ona uygun anakart da çıkacak ohooo en az 2 sene de oturur ve fiyatla pahalı olur eğer bekleyeceksen 3 sene ucuz olsun diyorsan 4 sene 3-4 sene daha beklemek isteyen almasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MT-07 -- 3 Eylül 2013; 12:36:42 >
  • ddr4 çıkacak, anakart çıkacak, yeni soket işlemciler çıkacak, o sırada yeni ekran kartına bütçe ayırmak gerekecek, bunların türkiyeye gelişi var, gg wp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.