Şimdi Ara

YENİ BİLGİSAYAR ALMAK İÇİN FİKİR DANIŞACAK ARKADAŞLAR, ÖNCE BURAYA! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheDefiler

quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-satellite-p35w-b3220-dokunmatik-convertible-ultrabook-fiyati,144558.html?utm_medium=email&utm_source=EmailMarketing&utm_campaign=19012016-notebook

Anlayan arkadaşlar bu cihaz alınır mı? Ufak ekrandan dolayı hoşuma gitti. Ekran kartı vasat anladığım kadarıyla. Oyun olarak need for speed sadece hoşuma gidiyor. Onun dışında pek oyun oynamam. Genelde internette dolaşırım.

Nfs'in hangi oyununu onuyorsun hocam? Mw oynar bu fakat Rivals oynamaz. Cihaz güzel gerçekten ama..

Şuan ki cihazım kaldırsa hepsini de denerdim ama nfs pro ya kadar oynatıyor. Hatta onda bile full ekran ayarı ile oynayamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-satellite-p35w-b3220-dokunmatik-convertible-ultrabook-fiyati,144558.html?utm_medium=email&utm_source=EmailMarketing&utm_campaign=19012016-notebook

Anlayan arkadaşlar bu cihaz alınır mı? Ufak ekrandan dolayı hoşuma gitti. Ekran kartı vasat anladığım kadarıyla. Oyun olarak need for speed sadece hoşuma gidiyor. Onun dışında pek oyun oynamam. Genelde internette dolaşırım.

Nfs'in hangi oyununu onuyorsun hocam? Mw oynar bu fakat Rivals oynamaz. Cihaz güzel gerçekten ama..

Şuan ki cihazım kaldırsa hepsini de denerdim ama nfs pro ya kadar oynatıyor. Hatta onda bile full ekran ayarı ile oynayamıyorum.

Sistem gereksinimlerine bir bak oyunların hocam, ona göre kıyas edersin.

• http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550jx-xx171d-i7-4720hq-26-ghz-12gb-1tb-4gb-gtx950m-128bit-P79316152

Bu alet sizin önerdiğiniz 2. seçenekteki bilgisayarın yüksek ram li versiyonu mu?
    Tek eksiği full hd olmaması galiba.
  • quote:

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550jx-xx171d-i7-4720hq-26-ghz-12gb-1tb-4gb-gtx950m-128bit-P79316152

Bu alet sizin önerdiğiniz 2. seçenekteki bilgisayarın yüksek ram li versiyonu mu?
    Tek eksiği full hd olmaması galiba.

Evet hocam
  • TheDefiler kullanıcısına yanıt
    AMD Radeon™ R9 M265X 2 GB DDR 5 128 Bit Ekran Kartı

Bu ekran kartı nasıl sizce? Nvidia ya karşı bir dezavantajı var mı?
  • quote:

AMD Radeon™ R9 M265X 2 GB DDR 5 128 Bit Ekran Kartı

Bu ekran kartı nasıl sizce? Nvidia ya karşı bir dezavantajı var mı?

Ben biraz nvidia cıyım o yüzden bizzat testi göndereyim hocam winner nvidia malesef. eski kart core düşük buyur link.

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-M265X-vs-GeForce-GTX-850M

Tabi şu var ben 850m ile kıyaslandım her oyunda iş yapan bir kart olduğu ve senin de oyun bilgisayarı alacağını var sayarak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDefiler -- 20 Ocak 2016; 16:26:58 >

• Hocam bana da bir notebook önerirmisin ? 1500-2000 lira arası ekran kartı çok kötü olmayan Gta 5i normal ayarlarda oynayabileceğim bir notebook varmı bu fiyata.Ama 2000-i geçemem.şuanaspire 5755 g var.Gta 5-1 minimum ayarla 40-45 dk oynuyorum Sonra ısınıp kasmaya başlıyor gpu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheDefiler kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında. ilkin 2 bin liralık normal bir şey düşündüm ama sanırım almışken iyi bir şey alayım diyorum. sonuçta ara sıra insan oyun da oynamak istiyor :)
    Amd konusunda bende de bir önyargı vardı zaten. şu ürün dikkatimi çekmişti, o yüzden sordum;
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-satellite-p55-b5162-notebook-fiyati,175670.html
  • quote:

Haklısınız aslında. ilkin 2 bin liralık normal bir şey düşündüm ama sanırım almışken iyi bir şey alayım diyorum. sonuçta ara sıra insan oyun da oynamak istiyor :)
    Amd konusunda bende de bir önyargı vardı zaten. şu ürün dikkatimi çekmişti, o yüzden sordum;
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-satellite-p55-b5162-notebook-fiyati,175670.html

Bu paraya gtx950m cihaz var hocam hatta 400 lira ucuzuna :)

• quote:

Orijinalden alıntı: frht5382

Hocam bana da bir notebook önerirmisin ? 1500-2000 lira arası ekran kartı çok kötü olmayan Gta 5i normal ayarlarda oynayabileceğim bir notebook varmı bu fiyata.Ama 2000-i geçemem.şuanaspire 5755 g var.Gta 5-1 minimum ayarla 40-45 dk oynuyorum Sonra ısınıp kasmaya başlıyor gpu...

Hocam 2.200e çıkabilirsen eğer Asus un ilk linklediğim makinası çok hoş onu alabilirsin. 2K altı olduğu gibi U serisi ve ekran kartları çok hışır

• Thedefiler kardesim simdi ben hayvan gibi oyun oynayan biri degilim hele gta5 dir farcrydir hic oynamam ama yinede gtx li ekran kartı dusunuyorum her acıdan diger x olmayan serilerden daha iyi demi film olsun vesaire..?

• quote:

quote:

Hocam bana da bir notebook önerirmisin ? 1500-2000 lira arası ekran kartı çok kötü olmayan Gta 5i normal ayarlarda oynayabileceğim bir notebook varmı bu fiyata.Ama 2000-i geçemem.şuanaspire 5755 g var.Gta 5-1 minimum ayarla 40-45 dk oynuyorum Sonra ısınıp kasmaya başlıyor gpu...

Hocam 2.200e çıkabilirsen eğer Asus un ilk linklediğim makinası çok hoş onu alabilirsin. 2K altı olduğu gibi U serisi ve ekran kartları çok hışır

peki 2000 altı en iyi öneriniz ne olur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayo3337

Thedefiler kardesim simdi ben hayvan gibi oyun oynayan biri degilim hele gta5 dir farcrydir hic oynamam ama yinede gtx li ekran kartı dusunuyorum her acıdan diger x olmayan serilerden daha iyi demi film olsun vesaire..?

Filmde birşey fark etmez ekran kalitesi ile ilgili o hocam çözünürlük muhabbeti. Almışken küçük farkla iyisini almak mantıklı bence :)

• quote:

quote:

quote:

peki 2000 altı en iyi öneriniz ne olur hocam

Aslına bakarsan ben hiç araştırmadım hocam U serisi cihazlarda hangisi iyi diye. Ekran kartları da ona mukabil çok uçuk kartlar değil. Fiyatı 1.6 civarlarında tipini beğendiğiniz bir makina alabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDefiler -- 20 Ocak 2016; 20:07:00 >

• 1700e acer aspire aldım beyler ,6 ram beşinci nesil i5 2.3ghz , 2 gb 920m ekran kartı var. Bu özelliklerin gtxlisi için 2500e çıkmak gerekiyor indirimsiz olarak tabi. O kadar bütçem olmadığı için çıkamadım. Cs go falan oynuyorum işimi görüyor sonuçta. Tavsiye ederim.
    @frht5382

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiHalinde. -- 20 Ocak 2016; 21:01:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.