Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.114
Cevap
106
Favori
1.119.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de şimdi ödeme yaptım e-devlette ne zaman düzeliyor yazı işlemlere devam edebilmek için?

askerden önce;
    hiçbir insana tahammülü olmayan
    tembel
    tutumsuz
    sorumsuz
    bağımlılığa yatkın
    yaşadığı toplumu tanımayan
    yemek seçen(bkz van ktm)
    yatağını bile toplamaya erinen
    açık ışıkta dahi uyuyamayan(bkz van ktm)
    karlı havanın çok romantik olduğunu düşünen (bkz van ktm)
    özgürlüğünün değerini bilmeyen
    sırf sabah kalkmamak için gece çalışılan işleri seçen
    biriyken,şu an bu saydıklarımı aşmış durumdayım,o zamanlar dünyadan habersiz 20 yaşında bir toy olarak askerlik vesilesi ile bu durumları aştım,yazımı bir askerlik hatırası ile sonlandırıyorum efem.
    bir gün gece nöbetindeyim,tuvaletten ağlama sesleri gelmeye başladı,gittim baktım bizim hamit abi alaturka tuvalete çömelmiş ağlıyor,(hamit abi 30 yaşına kadar askerden kaçmış 2 çocuklu bi abimiz) abi niye ağlıyorsun dedim,bana düzenli seks hayatı olan evli bir adamın askere gelmesi sebebiyle masturbasyona tekrar başlamasının yarattığı tahribatlardan bahsetti,biraz kederlendik,bu da böyle bir anımdır toruna şeye.

• Arkadaşlar Merhaba,

Parayı yatırdım başvuru kısmında ilerlediğimde iban girdim ve ertelenmesini istiyorum dedim fakat direk sonuncu sayfaya attı. Celp seçmeme izin vermedi. Önizleme yaptığım zaman ise görüntüdeki şekilde gösteriyor. Şuan başvurum tamamlanmış mı benim ? Bu durumla karşılaşan oldu mu? Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanzatu_ -- 25 Kasım 2019; 17:42:10 >
    Hocam merhaba, bende geçtiğimiz cuma ödeme yaptım aynı durumla karşılaşıyorum iban ve ertele seçeneğini geçtim celp falan seçtirmeden başa atıyor. Bir problem mi var siz nasıl ilerlediniz ? Başka bu durumla karşılaşan arkadaş varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

Bu diğer sıralamadaki işlemleri zaten biz şubeye gittiğimizde sormuşlardı bize çünkü 12.deyken ben 3'e tıkladığımda orda komando olmak istiyor musunuz vs hayır seçeneği vardı hep. Bunları tecil için gittiğimde zaten sormuşlardı bana. Dolayısıyla sadece iban istiyor ve en son sekmeye atıyor. Celp seçmek için de orda seçeneğe tıklanıyor ama ona ihtiyaç duymadım. Sanırım başvurum oldu fakat henüz bir değişiklik yok personel teminde vs.
    Arkadaşlar ertelemek istiyorum yerine diğer statülerde yerine getirmek istiyorum seçeneğine tıklarsanız celp tercihi yapabilirsiniz.Diğerine basınca son aşamaya atıyor direkt şubeyi aradığımda sen onu seç zaten çıkmazsa erteleriz dedi.Kura olacağınıda zaten sanmıyorum.

Orijinalden alıntı: berkekarakas

Orada 3 tane celp seçimi yapıyorsun 1.sinde bedelli için orada Mart var Şubat yok.Diğerleri er için vs. olduğu için oraya Şubat'da eklenmiş durumda.
    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

Fark ettim Berke, sağol.

Celp tarihlerimi seçtim ve sistem başarıyla başvurumun alındığını belirtti.

Ilk sırada Mart 2020 seçtim, inşallah mart tercihim gelir.

Bu arada sisteme tekrar girdigimde 11. Aşamada kalıyor, yani önizleme aşamasında.

Sanırım herkeste böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bedelliye istediğimiz zaman başvurabiliyor muyuz benim tecil 2020 haziran da bitiyor nisan mayıs gibi başvuru yapma şansımız var mı? Her ay başvuru yapılabiliyor mu yoksa son tarih 31 aralık 2019 mu

Sistem kalıcı bedelli seneye belli tarih arasımı olur yoksa isteyen istediği zaman mı olur bilemiyorum sistemin daha ilklerindeniz. 6 ayda bir zam olduğuna göre temmuzdan önce başvuru açmaları gerekir

• Merhaba arkadaşlar ben şuan açıktan okuyorum 31.12.2020ye kadar tecilliyim daha başvurmadım başvurmak istiyorum acaba öncelikle hangi adımları izlemeliyim ve şubeye gitmeden halledebilir miyim tecrubeli arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Önceden yoklaman yok ise e-devletten yoklama başvurusu yapıp muayene olman lazım, sonra e-devletten askerlik tercihten bedelli askerlik başvurusu yapman lazım sonrasında ödemeyi yapıp kalan adımları tamamlaman lazım bu kadar.

"Bedelli Askerlik kurasında çıkmama durumunda " ben ertelensin seçmiştim ama şuan aşağıdaki gibi geliyor buda sistemsel bir sıkıntı herhalde sizdede böyle mi hocam ?

Diğer statülerde (yd.sb.,yd.asb., erbaş/er) askerliğimi yerine getirmek istiyorum
  • Asal bedelli başvurusuna girdiğimde beni ASAL Askerlik Hizmet Tercih İşlemlerine yönlendiriyor orada bedelli askerlik kısmını evet seçip ardından çıkmama durumunda başvuracağım şubeyi seçtiriyor kaydet dediğim zaman 'Askerlik hizmeti tercihi yapmak için öncelikle ASAL Askerlik Erteleme Başvurusu hizmetini kullanmanız gerekmektedir' şeklinde uyarı veriyor.Bu sekmeye devam ettiğimde askerliğimi erteletmek için işlem yapılabiliyor kafam karıştı açıkcası yardımcı olabilecek var mı ?

2019 da başvuranlar 2020 de gidiyor her yılın sonunda kura işlemi var.

2020 de başvuranlar 2020 nin sonunda kura var yine 2021 de gitmeye başlıyor. Bu şekilde söyledi tevil hakkın olduğu sürece istediğin zaman başvurup o yılın kurasına girmeye hak kazanıyorsun. Başka yeri aramadım arasam farklı birşey duyar mıyım :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.