Bedelliden döneli iki hafta oldu, ama e devlette halen celp sayfasında duruyor. Askerlik durum sorguluyorum halen askerdeyim gibi gözüküyor. Ne zaman düzeliyor bu ? ne zaman askerlik ile ilişiği yoktur durumuna geçecek ? |
Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (509. sayfa)

-
-
Bedelli celp ve sevk dönemini değiştiren var mı arkadaşlar sistem üzerinden açılmışta.
-
Erkene çeken vardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende çektim şimdi direk çekiyor kont varsa. Temmuzdu hazirana çektim.
-
İstanbul - Amasya yol izni kaç gün gidenler yazabilirler mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Link var mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E devlet askerliğim sekmesi altında . Bedelli askerlik sevk tarihi değiştirme. Kardeşimde Ağustostan Hazirana çekti.
https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/54ecd5adf02249988d1e0f44b374e648
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 17 Mayıs 2023; 17:35:27 >
1 gün ama sevk tarihinden 2 gün sonra teslim oluyorsun
-
Haziranda ne zaman terhis olunuyor bir bilgi var mıdır ? Bayrama kalmaz diye umut ediyorum.
10 gün kala yapabilirsin
Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sana verilen terhis belgesinin aynısı şubene de gönderildi şuben onu teslim aldıktan sonra düzeltecekler o bilgiyi benim de 2-3 hafta sürdü
E devlet üzerinden yapılan celp değişiklik başvurularında sadece ay değişiyor dimi, yapılan yer ile ilgili bir değişiklik meydana gelmez?
-
Doğrudur sadece ay değişiyor. Birlik aynı kalıyor.
sadece ay değişiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 gün kaldı ama hala sevk belgesini e-devlet üzerinden alamıyorum. Sevk bilgisi bulunmamaktadır diyor. Normal mi?
İstanbul'dan Ankara için 6 Temmuz olan celp için teslim tarihi 8 Temmuz mu oluyor?
-
Bizde de öyle hafta sonu ya sistemden açmamışlardır. Yarın açılır alırsınız sevk belgesini.
-
evet 1 gün izin verir. 8 temmuzda teslim olursun. Akşam 5 den sonra gitme, memur bulunmayabiliyor sıkıntı yaşarsın.
-
Bu sorunun cevabı dahala belli değil mi ? Kardeşimin yemin törenine katılmak için araştırdık ama sonuç bulamadık.
Bayramdan önce terhis ederler ama bayram arifesinde mi olur yoksa Cumadan mı bırakırlar bilemiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X