Şimdi Ara

Yeni BDW ilk izlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR sabah saat 8 de bdw ye girdim o sırada cz deydim uyarı kutucugu geldi onaylayıp beklemeye başladım 10 dakika bekleme süresi var buraya kadar herşey normal yalnız süre bitince lütfen bekleyin tp edileceksiniz yazıyor bu süre 2 dakika falan sürüyor hatta önce olmadı herhal diye lufere bile geçtim fakat bozulmadı yinede bdw ye aldı kingofkingta göre saat 11 de bir bdw daha var gecede 23 de birde denk geldi ama giremedim

sanırım BDW günde 3 kez
    08:00
    11:00
    23:00 satlerinde

bdw harita değişmis amaç ortadaki kristali belli bir süre savunmak harita diger bdw haritasından bile küçük pk zevki oldukca güzel tabi kopx olmazsa böyle iyi olmus kristali ele geçiren 550 sn savunması gerekiyor bu süre zaman kısaldıkca yani savunmanıoz gereken süre azalıyor diğer ırkdan almak için partyce gidip tası biraz vurmanız gerekiyor burda şaşırmayın tasın canı azalmıyor

son olarak içerde party kuruluyor 8. adam gec geliyor hemen dalmayın 8 kişilk partynizi kurun ayrıca partye girmek zorunda değilsiniz işin kötü yanı burda cıkıyor mesela 7 kişilik party kurdunuz 1 kişi partye gelmedi o kişi ölürde sizede yazıyor öldürürsede yazıyor tabi bu benim derlemelerim lvl im 69 du 4.354.503 gibi garip bir exp verdi kaybettik kazanında 2 katıdır lvl e göre exp değişiyor sanırım kazanan %3 kırmızı kutu kaybeden %1.5 exp alıyor tahminim bu bilgim oldukca yazmaya devam ederim

• bunlar yeni birazı alıntıdır

-artık bdw de pot alabileceğimiz npc ve sundires inn var
    amacımız gene köşe kapmacaya benziyor tek fark center moment ın artık kesilememesi .Kesilemior çünkü sağ tıklayarak onu kendi ırkınıza kazandırıyorsunuz
    -allta bulundugunuz ırkın sembolu ( eger karşı taraf sizden once davrandıysa ) karşı ırkın sembolü çıkıyor
    -500 küsür saniye bekleyerek bdw kazabiliyorsunuz tabi bu karşı taraftan bunu bilmeyen oyuncular olması lazım
    -eğer kaptırılılsa geri almak elinizde tabi savunma yaparak sizi center momenttan uzak tutacaklardır
    -high rank bdw de 80 low rank bdw de 50 sayıya ulşan ilk ırk kazanıyor ( eskisi gibi 200 fark atılamıyacak np kasma biraz zorlaşmış
    -ayrıca düşük lvl için girdiklerinde bu buff defans atac scroll alınan npc den bedava almaya yarayacak kağıttan veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babakedi -- 24 Nisan 2009; 10:21:24 >
  • Emeğine sağlık. Yeni harita çok hoşuma gitti. Göz alıcı Bdw nin 2 saatte bir olması, ve kazanılan bdw kağıtlarının artık 1'den fazla biriktirilebilmesi iyi düşünülmüş.(Tabi 24 saat süresi var yine) Buda bize gösteriyor ki k2 bizim hemen lvl atlamamızı istiyor.
  • Çok saçma olmuş lvl sınırlamaları 59-64 lvl arası heleki adam geliyor torment atıyor o kadar kişinin arasına dalıyor temizliyip çıkıyor masterli ve mastersizlerin karşılaştırılması çok kötü olmuş ardream charlar eziliyor resmen.
    can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
    dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
    beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine.
  • Yeni bdw den resimler var mı ?

Orjinalden alıntı: Sproob

Yeni bdw den resimler var mı ?

+1

SAMSUNG&#8482;| Teknisyen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.