Şimdi Ara

Yeni Başlıyorum 5 Aylık Hedef 20 K MF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendime güveniyorum bu zamana kadar yattık ama burdan dönersek hikayesi güzel olur yarışmacı arkadaşlara başarılar tazı koşmaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olumsuz yorumlara bakmayın hocam , iradenize sahip çıkarak ve elinizden gelenin en iyisini yaparak ulaşabilirsiniz bende günde 10+ saat çalışıyorum 1 haftadır filan 2k ya girmeye çalışacağım inşallah başarırız
  • İnsanların ümidini kırmayın böyle konuların altında. Hep görüyorum söyleyeyim dedim.

Başarılar hocam

En azından elindeki gelenin en iyisin yapmalı o zamana kadar

• imkansız değil ama çok zor. geçen sene 300k yaptım bu sene ağustostan beri sürekli çalışıyorum. ama hala istediğim seviyede değilim.
  • Hocam ben size güveniyorum.Kaybedecek vakit yok başlayalım 20k olmasada 30 35 k arası gelir diye umut ediyorum başarılar.
  • malefizz M kullanıcısına yanıt
    Verimli oluyor mu 10 saat üstü çalışmak? Nası ayarlıyosunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lunlumo kullanıcısına yanıt
    valla normalde sabah 7.5 da uyanırım akşam 1 e kadar ders çalışırım +10 saat ve evet verimli oluyor açıkcası hedefime ulaşacağımı hissediyorum bu gidişatla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen kardeşim aynen, 5 ayda eminim yaparsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendine guven ben 2 yıl çalışıp çok kötü sıralama yapan adamlar gördüm 5 ayın hakkını verirsen neden olmasın her uçtan örnek bulabiliriz bakma moralini bozanlara

• Sadece şunu söyleyeceğim; başarı başkalarının ne dediği değildir, başarı başarma isteğidir ve azimdir, eğer sen gerçekten isteyip, göz pınarların kuruyana kadar çalışırsan, başarman değil, başaramaman imkansızdır.
    Ben 10da uyandim daha 2 saat calisabildim baya konsantresiniz demek ki :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teorik olarak 5 ayda iyi bir şekilde bitirebilecek bir müfredattan bahsediyoruz temel kötü değilse ilk 10k çok zor değil ama sorun çok farklı son 5 aya kadar çalışmayan kişi genelde son 5 ayda o disiplini sağlayamıyor umarım sağlarsın ama sıfırdan disiplin oluşturmaya niyetlenip başarılı olabilen insan sayısı %1-5 arası bir şeydir herhalde
  • lunlumo kullanıcısına yanıt
    aynen hocam belli bir programım var ve o doğrultuda gitmem için şu sıralar ful konsantre ders çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Teorik olarak 5 ayda iyi bir şekilde bitirebilecek bir müfredattan bahsediyoruz temel kötü değilse ilk 10k çok zor değil ama sorun çok farklı son 5 aya kadar çalışmayan kişi genelde son 5 ayda o disiplini sağlayamıyor umarım sağlarsın ama sıfırdan disiplin oluşturmaya niyetlenip başarılı olabilen insan sayısı %1-5 arası bir şeydir herhalde
    10k bana hayal geliyor şahsen günde ortalama 6-8 saat çalışan biri olarak.
    Aynı hedef , aynı çalışma saatleri :)

• Hayalini yaz bir kenara ölmeden önce şimdi bana söz ver o gerçek olmadan ölmee

• maysa24 kullanıcısına yanıt
    Bence hayal olan net 6-8 saat çalışmak bunu yaparsan olur ben en fazla brüt 10 saate çıktım neti en fazla 6 saat falandır çokta sürdüremedim saati yükselttikçe net çalışma oranın da düşüyor

• Netler ne durumda şuan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Bence hayal olan net 6-8 saat çalışmak bunu yaparsan olur ben en fazla brüt 10 saate çıktım neti en fazla 6 saat falandır çokta sürdüremedim saati yükselttikçe net çalışma oranın da düşüyor
    net 6-8 saat çalışıyorum pomodoro tekniği ile ölçüyorum net saati 6-8 saatin belki 5 dakikası dinlenmişimdir. ne yalan soyleyeyim 7 saaten sonra beynim çok zor alıyor artık.
    Reis sa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.