Şimdi Ara

Yeni Başlayanlar İçin Tavsiyeler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum LYS bitiyor bende online oyun arıyordum LOL ün çok popüler olduğunu gördüm ve oynamaya karar verdim (önceden 10-15 dk oynamıştım ama beğenmemiştim) yeni başlayan biri bu oyunda neler yapmalıdır tavsiyelerinizi bekliyorum ?

• Ekle Khanjui
  • Oyunun temel amaclarini ogrenmeye bak nasil daha fazla gold kazanirim hangi heroya nasil bir build(item) dizerim herolar nasil oynanmali gibi ve sakın item buildlerini mobafireye bakarak olusturma yanlis yap ama kendin yap daha cabuk ogrenirsin minion kesmeye onem ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan61 -- 9 Haziran 2013; 12:57:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

Oyunun temel amaclarini ogrenmeye bak nasil daha fazla gold kazanirim hangi heroya nasil bir build(item) dizerim herolar nasil oynanmali gibi ve sakın item buildlerini mobafireye bakarak olusturma yanlis yap ama kendin yap daha cabuk ogrenirsin minion kesmeye onem ver

Tavsiye için teşekkür ederim ama bir sorunum var LOL installer ı açtığımda bir süre indiriyor sonra gönderme veriyor yeniden açınca yükleme devam ediyor bu sorunu nasıl halledebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: History_1453

quote:

Oyunun temel amaclarini ogrenmeye bak nasil daha fazla gold kazanirim hangi heroya nasil bir build(item) dizerim herolar nasil oynanmali gibi ve sakın item buildlerini mobafireye bakarak olusturma yanlis yap ama kendin yap daha cabuk ogrenirsin minion kesmeye onem ver

Tavsiye için teşekkür ederim ama bir sorunum var LOL installer ı açtığımda bir süre indiriyor sonra gönderme veriyor yeniden açınca yükleme devam ediyor bu sorunu nasıl halledebilirim?

Oyunu usb ye yukle baska bir bilgisayarda sonra usb yi kendi pc ne tak kopyala yapistir ile oyunu at kendi pc ne calisicaktir oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: History_1453

quote:

Oyunu usb ye yukle baska bir bilgisayarda sonra usb yi kendi pc ne tak kopyala yapistir ile oyunu at kendi pc ne calisicaktir oyun

Antivirüsü kapadım şu an iyi gidiyor belki gerek kalmaz

• Master Yi al, Q'ya bas.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.