Şimdi Ara

Yeni baslayanlar icin RPG onerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dedigim gibi , atesli silahlarin hakim oldugu turden baslamak istedim. RPG'den cekinmemin tek sebebi zamaninda oyna(yama)digim FF 'dir. Oynarken bayiliyodum sikintidan.

Skyrim'de fantastik ogeler cok fazla galiba. Open world haritalarda daha neyin ne oldugunu anlamadan dagdaki kurtlarin veya haydutlarin saldirisina ugradim :)
  • Mass 1 oynamadan, Mass 2'ye geçmen pek sağlıklı olmaz, ilk oyunun hikaye açısından ve olayların başlangıcı adına çok önemli bir rolü var, ikiye direk başladığında ne olup bittiğini anlamadan sadece adam vurarak ilerlersin, hatta çoğu diyalog'da neden bahsedildiğini bile anlamama durumu var. PS3'te başlamış serilere yönelirsen eğer türe daha kolay ısınırsın. Deus Ex biraz zor olmasına rağmen, oynadıkça alışılan bir ara yüze sahip. Silahlı oyunlar seviyorum diyorsun hem, dolayısıyla birazda İngilizce biliyorsan eğer tam aradağın oyun Deus Ex: Human Revolution'dır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 25 Aralık 2011; 14:55:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Mass Effect 2 oynamayacağım demedim. aksine sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.siparişi Zavvi'ye verdim. şimdi gelsin diye bekliyorum işte.

Sanki sabah mesajda farklı şeyler yazıyordu. Ya da ben daha uyanamamıştım.Yanlış anlama için özür dilerim.

Kılıçlı ve büyülü rpg istemiyorsanız Skyrim , Deamon Souls , Dark Souls ve Dragon Age gibi oyunlar size uygun olmaz.

Stealth sizin için önemli ise isteklerinizi en iyi karşılayacak oyun Deus EX :HR olur.
    Mass Effect 3 öncesi Mass Effect 2 oyunuda tez şekilde bitirilmeli tabi.

Mass effect takintim oldu zaten :) gelse de oynasam diye her gun postaci yolu gozluyorum.once ME2 sonra Fallout3 ve sonra da ME3 oynarim sanirim. F:NV kotu diyenler vardi ama bilmiyorum belki de iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Deux Ex Human Revolution

Tam senin aradığın oyun. Ayrıca da müthiş bir oyundur.

Oyun yolda gelmesini bekilyorum İlkini PC'de 12 sene önce oynamıştım.

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.