Şimdi Ara

Yeni başlayanlar için püf noktalar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna başlayalı 1.5 hafta falan oldu ve şu an 13 levelim. Gerçekten sevdim oyunu. Fakat botlara 0 death oynarken pvp de death im kill imden yuksek oluyor. Ayrıca farm sıkıntım var hele bir de rakip surekli bana vuruyorsa( özellikle nidalee ). Bu konular hakkında yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mixmasta -- 12 Haziran 2014; 10:25:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolay şampiyonlara yönel.
  • Oynaması kolay champion ları tercih et ve oyunda Amacın rakibi öldürmek değil ölmemek olsun ryze kayle Jax gibi ucuz ve güçlü Champları satın al ve onlarla oyna hem kolay hemde oyunu rahat taşıyabilir o seviyede

• Master Yi al ve şu sırayla eşyaları kas.
    Doranın Kılıcı, 1 Can İksiri
    Doranın Kılıcı
    Mahvolmuş Kralın Kılıcı
    Merkürün Adımları
    Statikk Hançer
    Malmortius'un Ağzı
    Ebedi Kılıç

Mid lane yani orta koridorda oyna.

Edit. Karşıda zırh çıkan ve öldüremediğin birisi varsa 2. sıraya Son Fısıltıda koyabilirsin. Çizmeyide tamamlamayı unutma. Mahvolmuştan sonra direk Merkürün Adımları çık. Bu buildi iki kere denedim. İlk defa Master Yi mid yapmıştım. (Master Yi de hiç oynamamıştım.) 4/4 attıydım. 5. yi yakalayamamıştım. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Cosan -- 12 Haziran 2014; 10:57:27 >
  • Minyonlara son vuruş yapmayı öğren ayrıca şu durumunda pantheon alırsan rahat edebilirsin uzaktan adamı dürterken farmıni da kolaylıkla yapabilirsin
  • Her hafta ücretsiz şampiyon rotasyonundaki şampiyonları ve metaları(ormancı,üst koridor saldırı yetenek destek) dene, Meta tercihini yaptıktan sonra her hafta o metadaki şampiyonları kullanarak alternatif şampiyonları öğrenmiş olursun. Seviye 20 olana kadar ipleri harcama 20. Seviye'den sonra rünsüz zorlanırsın

20. Seviye'den sonra oynayacağın oyunlar seni biraz daha zorlayacağından ve takım içinde aynı metada oynayacak oyuncular olacağını varsayarak diğer metaları oynayarak tecrübe sahibi olman lazım.

Eğer Saldırı gücü ağırlıklı şampiyon seviyorsan Destek rolünde zorlanmazsın. Üst koridor için de ormancı rolü uygundur.
  • Ücretsiz şampiyonlardan kolay seviye botlara karşı oyna 20. seviye olana kadar en azından. Tabi 20. seviyeye kadar hiç ıp harcama rün dizmeye başla. 30 olana kadar istersen pvp gir istersen orta seviye botlara karsı gir ama bence o seviyedeki oyunculardan botlar daha iyi 30. seviye olunca dereceli maçlar açılınca hurrra diye girme benim gibi bronz5 başlarsın 1 yılda zorla plata golda çıkarsın. Pvpde baya bi oyun at last hiti öğren ücretsiz karakterleri dene bunların güçlü ve zayıf yönlerini öğren. Last hit için Mordekaiser Kayle Ryze gibi farmı kolay skilshoot gerektirmeyen heroları kullan. Video stream falanda izleyerek kendini geliştirirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her laneyi dene support mid adc jungle top lane hangisinde yetenekliysen oraya yönel kendini orada geliştir.
  • rakipte ve sizin takımda gördüğün şampiyonların ne yapabildiklerini tespit et her şampiyonun özelliklerini öğrenmen gerekir.

• Al masteri deş geç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol bol stream izle ve zamana bırak
  • mixmasta kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen kolay ve güçlü Şampiyonlarla oyna olayına katılmıyorum. Ne kadar erkenden zor olanları öğrenirsen, kolay olan Şampiyonlar zaten sana kolay gelir. İstediğinle oyna ama eğer fazla dürtüyorlarsa seni Skilleri Dodge'lamaya çalış derim ki böylelikle ileride sıkıntı yaşamazsın. Mesela Nidale sana mızrak attığında dümdüz yürüme, kendini sağa sola yürümeye alıştır. Çünkü o leveldeki nidalelerin attığı mızrağın daha oturanını yüksek seviyelerde atıyorlar ve rahatça dodge'lamayı öğrenmezsen işin zordur. Nidale mızrak gibi bir sürü Skill'e sahip olan Şampiyonlar var. O yüzden kolay Şampiyon seçimini boşver. Şimdiden Skill dodge'lamayı öğrenmeye bak.
  • zaman zaman zaman..
  • Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum.Tavsiyelerinizin hepsini okudum uygulayacağım inş.Bugun tavsiye üzerine darius aldım ve gayet iyi gidiyorum . 3win 1 lose ama farm işinde gerçekten çok kötüyüm. ve son olarak sabit kamera harici oynayamıyorum. Siz de ilk başlarda öyle miydiniz çünkü bi kaç oyun izledim bütün oyuncular hareketli kamera ile oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixmasta

Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum.Tavsiyelerinizin hepsini okudum uygulayacağım inş.Bugun tavsiye üzerine darius aldım ve gayet iyi gidiyorum . 3win 1 lose ama farm işinde gerçekten çok kötüyüm. ve son olarak sabit kamera harici oynayamıyorum. Siz de ilk başlarda öyle miydiniz çünkü bi kaç oyun izledim bütün oyuncular hareketli kamera ile oynuyor.

Ben 1000+ maç lol oynadım Farm yapamıyorum (1000 maçın çoğu Ganker Jungler ve Support) ve Kitli kamera oynuyorum

• Arkadaşlar bir de oyuna girerken örnek takım arkadaşı rozeti geldi.Ne işe yarıyor bu rozet?
  • mixmasta kullanıcısına yanıt
    Süs olarak duruyor bir süre sonrada gidiyor zaten
  • Sadece 450 IP şampiyonlarla sürekli oynayarak daha hızlı öğrenebilirsin.Hem ucuz hem oynaması kolaydırlar.
  • Çok sağolun arkadaşlar tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Seviyeli ve anlayışlı oyunculat eklerse sevinirim. Nickim :MixMasta

• Trde oynama Westte öğren oyunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.