Merhaba arkadaşlar. . . aranıza yeni katıldım zaten başlıktan da anlıyorsunuz bunu :)
Öncelikle daha önce motora 1 2 kez binmişliğim var bunu belirtiyim. Ben motor almaya kadar vereli 1 haftaya yakın oldu sahibinden gibi sitelerde ufak çaplıda olsa bir araştırma yaptım yetmedi Kocaelide ki motorcularada bakımdım ilk başlarda HONDA CBR125R(2.el) gözüme hoş geldi hem ufak hemde yeni başlıcagım için ideal diye düşündüm kendi kendime motorculara baktıktan sonra YAMAHA YBR125(0.km) önerisi ile karşılaştım ve aklım karışmaya başladı sonra KANUNİ CUBA fln derken hepten allak bullak oldum. Benim bütçeme gelince en önemli konu bu burada 3.500 - 4.500 arası Sizce; 1.2.ele girsem HONDA'da zarar görürmüyüm, 2.Daha başka öneriniz varmı?, 3.0 mı yoksa 2. elemi yönelmeliyim başlangıç olarak,
Bu sorularıma cevap atarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim. . .
2. eli en iyi olan motorlardan biri Honda'dır. 2011 model buldum bir tane. Fiyatı da 4.750, diğerlerine oranla daha ucuz. Motordan anlayan biriyle gidip bakmanı öneririm.TIKLA Sanıyorum ki tecrübe edinip daha sonra cc yükseltmeyi düşünüyorsun. Bu durumda 2. el daha mantıklı olur. Ama uzun yıllar kullanacaksan 0 almanı öneririm.
0 alacaksan 2 yıl bineceksin diyorlar tecrübe sonrası CC yükseltmeyi düşünüyorum dediğin gibi ;)