Şimdi Ara

Yeni başlayacak Ko'cı 'AGA'lar dikkat!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serverlarda cok büyük bi japon virüsü bulunuyor. hem cok kötü lag var. hiç bişey yapamazsınız. şahsen ben oyuu hiç begenmedim hiç tavsiye etmem. iğrenc ötesi bişey. karakterler cok kötü. ne üdügü belirsiz. hiç bulaşmayın arkadaşlkar. lütfen elinizi dokunmayın. hem bi kac gün sonra cöker giremiyorum bile.

benim tavsiytelerime uyun . valla k. online o game bile daha güzel.

• ewet serverlar rezalet bence silkroad bölümü bile açılmamalıymış sadece grafikle oyun olmaz her saniye dc oluyosunuz oyun çok karmaşık görevler berbat hiç başlamayın derim şahsen lwl ler çok yavaş gelişiyo zaten skillerdende bşi anlaşılmıyo 'aga'lar lütfen bu oyuna başlamayın rezalet bşi
  • eeee ne oynayalım???? Her zaman eleştiren bulunur.

Ne oynayayım sen söyle!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: learner

eeee ne oynayalım???? Her zaman eleştiren bulunur.

Ne oynayayım sen söyle!!!!!!!!!

Saklambaç, körebe, birdirbir, uzun eşek falan
  • Aynen katılıorum çok kötü zaten server traficden oyuna bile zar zor girioruz "aga" lar bence KO ya dvm edin.
  • quote:

Saklambaç, körebe, birdirbir, uzun eşek falan

Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha

• hiç girmeyin berbat bi oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • agalar bu oyuna girenler virüs kapıyor çok küfür var zaten çok kasıyo hee bu arada attığı virüsle banka şifrenizi alıo banka hesabınız yoksa hesap açıp öle alıyo çok şerefsiz oyun buna başlamayın kurtulamıonuz oyunu oynamadığınızda tehtit mesajları alıyorsunuz hatta adamın biri geldi hesap sahibi benim dememle girişti hiç başlamayın aylık ücret 100000000000000000$ zaten
  • ne mi oynayın ko oynanayın onda hiç değilse dc yok benim ark da silk road var ve ko var ama silk road da dc verio hep enii si ko ne öle atlar matlar thief miş neymiş heee

• hiç bu tipin sözlerine kulak asmayin forumda acıkladi yasi 12 13 mu ole bisi en ii sini bn yapiom buna he tamam ole herkes gelio silkroada
  • kim o tip?
  • yardim@ o tip ayrica ariza cikarmak istiosan azinin payini veririm benzemem baskalarina ezik seni yargıcmısın sen zirzop sanane
  • Nietzsche nin dünyasında yaşa.

belki 13 yaşındayım ama şu an DAS KAPİTAL i okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 26 Şubat 2006; 18:52:18 >
  • ya sana ne desem bilmiom ki yani bu olay sunun gbi bak bnim bebeem var sende yok pışık olm buyu deneyim kazan duşuncelerin olgunlaşsın sonra elini başına koyup duşunecen o zmn ne olduğunu anlican gülmekten sandalyeden düşüodum

• zuahahahah
  • git bak bakalım ben nerdeyim.
  • muhahahah yardım@ olum amma salaksın telefonla arasana çocuğu yolluyon
  • teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yardım@

serverlarda cok büyük bi japon virüsü bulunuyor. hem cok kötü lag var. hiç bişey yapamazsınız. şahsen ben oyuu hiç begenmedim hiç tavsiye etmem. iğrenc ötesi bişey. karakterler cok kötü. ne üdügü belirsiz. hiç bulaşmayın arkadaşlkar. lütfen elinizi dokunmayın. hem bi kac gün sonra cöker giremiyorum bile.

benim tavsiytelerime uyun . valla k. online o game bile daha güzel.

knight oynuyorum ayrıca sro da oynuyorum..saçma sapan konuşmayın isteyen herkes istegiği oyunu oynayabilir
  • tavsiye sadece biz zorlamıyoruz. sadece ısrarcıyız. yinede sonuç olarak karar milletindir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.