Şimdi Ara

Yeni Başlayacağım Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyuna private serverda başlayacağım inceledikten sonra orjinal oynamayı düşünüyorum. Oyun cd sini çektirdim pc me kurdum fakat versiyon 1.0 versiyonu ile başlıyor. Bundan sonra hangi patch leri kurmam gerekiyor ve bu patch leri en güvenilir hangi siteden indirebilirim bu konu hakkında link verebilirmisiniz.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Xfire kullanıyorsan buraya tıklayıp 2.4ü indir. Sonra kendisi bi 5dklık yine indirir patch eder. Xfire adresin yoksa hemen edin ve programı kullanmaya başla. Download içinde flashget gibi internetini sonuna kadar sömürüp en hızlı şekilde indirir.
  • 2 gün içinde açılan 10. yeni başlıyorum yardım konusu bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkhero

2 gün içinde açılan 10. yeni başlıyorum yardım konusu bu

Burası paylaşım formu değilmi sadece bilgi vereceksen konuya müdahil ol lütfen!!! teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Xfire kullanıyorsan buraya tıklayıp 2.4ü indir. Sonra kendisi bi 5dklık yine indirir patch eder. Xfire adresin yoksa hemen edin ve programı kullanmaya başla. Download içinde flashget gibi internetini sonuna kadar sömürüp en hızlı şekilde indirir.

Teşekkürler peter xfire yi kurdum ve 2.4 dü indirmeye başladım bittikten sonra problem yaşarsam tekrar bilgilrinizden istifade etmeye çalışacağım. Tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.