Şimdi Ara

Yeni baslayacagim oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler fotograf cekmeye her zaman ilgim vardi fakat bir turlu firsat bulamadim bir prof makina almaya. Artik alabilme sansim var fakat ne almaliyim. Almisken saglam birtane alayim diyorum d5100 gibi, bir andanda diyorum yeni basliyorum hicbirsey bilmiyorum d1100 alayim. Sizce ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes cok araştırdım giriş seviyesi için en iyi makine D5100 bende yarın alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

Kardes cok araştırdım giriş seviyesi için en iyi makine D5100 bende yarın alicam

Tamam hocam bende onu dusunuyordum, Nikon d5100 u aliyorum fakat 1600tlye buldum goldda daha ucuz biryer varmi yoksa 1600 iyimi alacagim golddan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

quote:

Kardes cok araştırdım giriş seviyesi için en iyi makine D5100 bende yarın alicam

Tamam hocam bende onu dusunuyordum, Nikon d5100 u aliyorum fakat 1600tlye buldum goldda daha ucuz biryer varmi yoksa 1600 iyimi alacagim golddan.

http://www.yenicarsim.com/nikon-d5100-18-55mm-lens-dijital-slr-fotograf-makinasi-vr-lens/dijital-slr-makineler/id/1190537/

Bugun bunu siparis vericem ben garanti ithalatçı firmadan takilmiyorum ona cok bisey olcagini da sanmıyorum benim telefonumda ithalatçı firma garantili kac senedir kac tane elektronik cihaz aldim hic garantiyi kullanmadım zaten

Fiyat 1279 tl 100 tl de world puan 1179 tl ye geliyor.

• quote:

quote:

Türkiye Garantili de 1450 ye falan görmüştüm

• Gold vatan gibi satıcıların ithalatçı firma ürünleri sattıklarını duydum.Hal böyleyken sirkecideki mağazalara ve ayrıca aklimda kalan aras foto - reflex foto gibi yerleri araştırmak gerek nede olsa onlarda ayni yerden alıp satıyorlar. Ithalat ve distribütör garantili arasında teknik servis farkı var.Hepsi de genelde aynı olduğu için de iki firmanın ürünleri alınabilir.
  • Bir arkadasa soyledim nikon d5100 aliyorum diye kesinlikle hayir dedi canon al dedi. Siz ne dusunuyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bir arkadasa soyledim nikon d5100 aliyorum diye kesinlikle hayir dedi canon al dedi. Siz ne dusunuyorsunuz?

+1 canon 700d al stm lens var
  • quote:

Bir arkadasa soyledim nikon d5100 aliyorum diye kesinlikle hayir dedi canon al dedi. Siz ne dusunuyorsunuz?

Marka takintisina gerek yok güya bende 600D alicaktim bana da kuzenim falan canon al dedi D5100 daha iyi iken neden 600D alayim ?

Ben sadece fiyat/performans a bakarım nikonda on numara marka.

Ha şunu dese 650D al o daha iyi dese tamam ama canon al demek ön yargı diye düşünüyorum

• quote:

quote:

Marka takintisina gerek yok güya bende 600D alicaktim bana da kuzenim falan canon al dedi D5100 daha iyi iken neden 600D alayim ?

Ben sadece fiyat/performans a bakarım nikonda on numara marka.

Ha şunu dese 650D al o daha iyi dese tamam ama canon al demek ön yargı diye düşünüyorum

Hocam o zaman canon 700d mi alsam yoksa nikon d5100 mu?

• 600-700 tl fiyat farkı var yalnız ?

• O fiyat farkına değmez. D5100 alın, kalan 700 lira ile de Nikon 55-300 VR alın arkanıza yaslanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.