Arkadaşlar ben WoW ilk çıktığı sıralar oyunu alıp başlamıştım ve characterleri tanıma amaçlı 4-5 değişik class kastım 20-25 lvl 'lara kadar ve daha sonra iş hayatına atılınca fazla vakit ayıramadığım için bırakmak zorunda kalmıştım. ve aradan uzun yıllar geçtikten sonra Forum 'u takip ediyorum ve yazılanlar söylenenler videolar beni tekrar gaza getirdi tekrar başlamak istiyorum ama Hala çalıştığım için emin değilim hafta içi akşamları 3-4 saat haftasonları full oynayabilirim ve bu oynama süresiyle nekadar zamanda max Lvl 'a ulaşabilirim ortalama olarak arkadaşlar ? biraz cins bir soru olduğunun farkındayım ama fikir sahibi olmam açısından yardımcı olursanız sevinirim
Ölüm Loıkumuyla tanıştın mı ? O arkadaş sana world of warcraft'ın felsefesini açıklayabilecek tek kişi burada . Bir günde imba olabilirsin her açıdan .
2 haftada 85 olursun bence, yavaş kasarsan 3 hafta max. ama 85 olduktan sonra epicleri almak... o da birkac hafta sürer. 4.2 ile yeni patchde valor yerine yeni bir badge gelir, simdiki epicler icin Hc dungeonlardan valorpoint farmlanır hale gelir (justice yerine). o zaman 1haftada full epic olursun.
Hocam ozaman en geç 1 ayda Max Lv 'a ulaşabilirim demek bukadar kısa sürede olabileceğini düşünmemiştim açıkçası teşekkür ederim ilginiz için.
quote:
Orijinalden alıntı: druen
2 haftada 85 olursun bence, yavaş kasarsan 3 hafta max. ama 85 olduktan sonra epicleri almak... o da birkac hafta sürer. 4.2 ile yeni patchde valor yerine yeni bir badge gelir, simdiki epicler icin Hc dungeonlardan valorpoint farmlanır hale gelir (justice yerine). o zaman 1haftada full epic olursun.
Yok artik kanka ben kac saatte 8 lvl yaptim bilionmu. Harbiden 1 ay yetermi 85 icin gunde 4 saat oynayaraktan.
quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]
Yok artik kanka ben kac saatte 8 lvl yaptim bilionmu. Harbiden 1 ay yetermi 85 icin gunde 4 saat oynayaraktan.
Oynadıkça level olayında hızlanırsın dert etme. İlk defa 85e kasan biri questlerle falan uğraşacaktır bir de yeni yerler keşfederken biraz oyalanacaktır, gezecektir falan. Onun için 1-1,5ayda anca olur.
gunde 2 3saat oynamayla en gec 3 haftada 85 olunur.bu arada honorlari harcamazsan setide 2 3 parca alrisn
Sevindim ozaman ya :D bende silkroad gibi sandim yani hic max lvl olamicam sandim. 85 olam bi ucan kacan bi mount alip takilirim. Hayalini kurmaya simdiden basladim neyse bitsin şu lys sonra alirim hemen oyunu.
Evet bende sevindim gerçekten bukadar kısa sürede max lvl 'a kasabileceğim için şuan tekrar prepaid card alıp hesabımı aktifleştirip başlayacağım..teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.
Bari bide server onerisi yapin tam olsun :D şu new players diyo ya onlara baslamak dogru degil dimi. Kalabik daha iyi oluyo galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme