Şimdi Ara

Yeni başladım biraz tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle forumda çok yeniyim konuyu buraya açtım eğer yanlış bir yerdeyse lütfen uyarın başka yere taşıyayım .
    Arkadaşlar ouyunu az önce yükledim1 yıllık lol oynamışlığım var acaba biraz tavsiye verir misiniz genel olarak neler yapmam gerektiği hakkında dediğim gibi oyunu yükledim fakat girmek istemedim şöyle biraz oyunu kavrayıp sonra içeri gireyim dedim cevaplarınızı bekliyorum

• oyunu yükledim derken dota 2'den mi bahsediyorsun yoksa wc3 mü?
  • Hocam lolden bahsettigime gore warcraft oldugunu dusunmedin umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun mantığı olarak lol ile aynı. Yani genel olarak ne yapman gerektiğini biliyorsun. Sadece ustalaşması daha zor ve bunu burdan sözle kimse anlatamaz oynayarak öğreniceksin.
  • Kardeşim bu şekil öğrenemezsin. Önce botlarla oyna. Skilleri öğren iyice. Oyun içeriğinde hepsini gösteren videolar var. Ayrıca dota2rehber.com u ziyaret et.

• eğitimde çoğu şeyi açıklıyor zaten,daha sonra botlarla oyna bi 10 maç kadar kolay herolarla gerisi gelir.ayrıca bol bol maç izle çok şey öğreniyor insan hakikaten.
  • @Tasmalı Kedi hocam kusura bakma forumun birleşik olduğunu görmemişim
    Diğer arkadaşlarada teşekkürler 2 el oynadfım devam ediyorum botlarla dediğiniz siteyide ziyaret ettim yavaş yavaş öğreniyorum iyi forumlar ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kolay herolardan başla, stream izle, internetten rehberlere gözat. Daha çok support veya ranged hero oyna.

• kolay herolarla başla invokerdır meepodur falan mape alışman lazım ilk
  • yavaş da olsa bütün heroların skillerini öğren ben arada lolde oynuyorum sorsan şu heronun skilleri neler diye bilmem ama dotada bilmek mecburi gibi bişi effect lerinden tut ne işe yaradıklarına kadar hepsini bilmen gerekiyor mesela storm spirit ultisi her halukarda kaçmasını kolaylaştırıyor o yüzden ganklerken stunla başlayıp gerisini getirebilmelisin
  • Nerelere ward dikileceğini, creep block'u, creep pull'u, stack'i, deny'ı falan öğrenmelisin. Başlarda oynarken skillere alt tab yaparak bak rehberden vs. Zaten bir heroyu bir kaç kere oynadıktan sonra alışırsın skillerine falan. İlk olarak drow ranger, riki, dragon knight falan oyna hero olarak. Ve lütfen botlarla oynamaya başla.
  • Dostum once invoker,chen,meepo gibi fazla yetenek gerektirmeyen herolarla basla.sonra ise drow ranger sniper gibi komplike heolara basla.

• Aman ha kardeşim rikimaru sniper zeus falan böyle herolardan uzak dur daha kolay herolara yönel sonra küfür yersin insanlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Dostum once invoker,chen,meepo gibi fazla yetenek gerektirmeyen herolarla basla.sonra ise drow ranger sniper gibi komplike heolara basla.

Meepo oyunun en zor herolarından biri değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Dostum once invoker,chen,meepo gibi fazla yetenek gerektirmeyen herolarla basla.sonra ise drow ranger sniper gibi komplike heolara basla.

Meepo oyunun en zor herolarından biri değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

kolay herolarla başla invokerdır meepodur falan mape alışman lazım ilk

kolay herolardan başla demişsin invorker demişsin invorker benim bırak moba yı hayatım boyunca gördüğüm en zor şey.
  • Bazı kandırıkçı arkadaşlarda invorker felan demiş sizi gidi sizilleeeer
    Başlangıç olarak Sniper Dragon Knight Warlock Sand King Riki felan oynuyorum şu an hala bot oyunlarındayım 1-2 aya pvp gireriz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonkeyDonkey -- 16 Eylül 2013; 21:19:33 >
  • Dotada botlar biraz gariptir, ve üsttekilerin dediği gibi skilleri bilmek zorundasın.
    Lol oynadığın için biliyorsundur skillerin %80 civari sadece damage etkisi yapar.hex, stun, slow bu tarz skiller lole göre imba diye düşünülür, veya blink gibi skiller heroya combatta nasıl saldırman gerektiğini belirler.
    Misal channeling yapacak skilli olmayan bir hero ile pugnaya saldırmayı denersen, mal olur çıkarsın, veya kaçan bristlebacki kovalamaya çalışırsan büyük ihtimalle gene mal olursun :)
    Özellikle unfair ve hard botlar, kolay kolay skill kaçırmaz, sürekli toplu gezer, dust her daim taşır. Normal oyunlarda üst düzey oyunlar harici dust alana bile zor rastlarsın.o yüzden botlar pek kıstas sayılmaz.
    Drow, sniper gibi herolsr kolay diye düşünülüyor fakat sizin adcler gibi tfde düzgün pozisyon almaları şart, fazla kırılganlar. En temizi aghanimli lion. Yeni başlayan biri bile terör estirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilanth -- 17 Eylül 2013; 17:50:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.