Şimdi Ara

Yeni başladık karakter seçimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Reaper - Archer - Brawler - Ninja arkadaşlar bunların hangisi pvp ve savaşlarda iyi ?

    Reaper oynamak istedim oyun inerken bakmıştım biraz fakat oyuna girince 40 lvl herhangi bir karakter gerekiyomuş brawler açtım 40 yapmak için beğendim bunu hatta dedim bunumu oynasam etrafta çok fazla ninja gördüm onu denedim 20 lvl e kadar yaratıkları çok seri kesiyor buda iyi :) hangisini seçiyim daha tecrubeli arkadaşlar yardım edebilirmi



  • Oyunculuğunuza bağlı olarak değişir. Ama şuan ninja yeni geldiği için diğerlerine göre biraz daha güçlü duruyo.Ama hangisini oynaması daha kolay diyosan ninja ve brawler olabilir.Archerda pvp yapmak diğer classlara göre daha zor.
  • Whispering Wind kullanıcısına yanıt
    Bu kale savaşı gibi olan kısımda hangi karakterler öne çıkıyor 20vs20 miydi neydi o savaşlarda ninja nın videolarını izledim alan olarak değilde tek vurduğunu indiriyor seri geneldede hep böyle assassin tarzı karakterler oynarım reaperde seri iyi vuruyor ninja ve reaper in arasında seçim yapsam hangisini seçmeliyim ?

    birde ninja yeni dediğiniz ya biraz daha güçlü filan sonradan nerf gibi durumlar oluyormu hiç oldumu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 16 Haziran 2016; 19:39:51 >
  • Cbklqn kullanıcısına yanıt
    Ninjaya nerf tabi ki gelicek.Daha önce yeni gelen her class çok güçlüydü.Her yeni patchle beraber bu classlara nerf geliyo.Ninja için de aynı durum söz konusu.20vs20ye gelirsek genelde ön plana çıkan classlar uzaktan vuran ve alan atan classlar. Sorcerer,Gunner,Reaper,Archer gibi.Ama siz reaper ve ninjayı sormuşsunuz.20vs20de iki classı da iyi kullanabildiğiniz düşünülürse; Reaper ile daha çok ön plana çıkarsınız alan skillerinden dolayı.Seçim meselesi ise tamamen kişisel bende mystic ve warrior hariç tüm classlar var.Hepsinin tadı da farklı.Şuan güç açısından ninja biraz önde fakat nerf durumu söz konusu.O yüzden hangi class hoşunuza gittiyse onu oynamanızı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whispering Wind -- 17 Haziran 2016; 13:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun arkdaşları arıyorum sesli olarak görüşebilecğimiz birileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.