Şimdi Ara

Yeni bağlattım ve hüsran !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar M&B Warband indirmeye çalışıyorum 2 saattir ve hız testi sonucunu da verdim, bakabilirsiniz ama Taleworlds'den indirirken kurulum dosyasını aşağıda durum, onu da koydum. İkinci denememde 45 dk diyordu 580MB için. Sizce sorun ne ve komik olan interneti daha dün bağlattım?

Paket: Turkcell Superonline 25Mbps 100GB AKK

• Hızınızda bir problem yok hatta paketinizden daha yüksek hız alıyorsunuz oyunun yavaş inmesinin sebebi indirdiğiniz sunucunun yavaş olması steamden indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 21 Ocak 2017; 20:7:47 >
  • idm ile indir meyi dene bide dowloand yaptınız yer le ile ilgilide olabilr hızınız la ilgili bir şey değil
  • Aynı sorun bende de var hız testi ve steam idm normal fakat chrome indirme ve videolar yavaş 7 kere arıza bıraktım.Siteleri üzerinden arıza bırakın kendi ekiplerini yolluyacaklar normalde TTnet ekibi geliyor.
  • Idm ve benzeri programlari kullanin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 22 Ocak 2017; 21:16:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirdiğiniz yerden kaynaklı sizde sorun yok.

• Basliga bakinca ne dusunuyorsunuz okuyunca ne cikiyor.

Aldigin hizmeti goruyorsun zaten arkadasim.

Not: yeni kurulumlarda 1 hafta sure taninmasini oneririm. Hat degerlerinizin oturmasi acisindan. Dalgalanmalar kacinilmaz oluyor cunku.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunlar genelde adsl de oluyor fiberinin fazla sorunu yok galiba bu superonline in hızı tam veriyor.

Bu arada arkadaşlarin dediği gibi sorun İnternette değil dosyanın sunucusunda.

• İnternet erişimin ile karşıdan dosya indirmen arasinda fark olabilir. Örnegin internet eirşiminde bir problem yok ancak indirmek istediğin verinin bulunduğu sunucuda yogunluk yada sınırlama olabilir.
  • steamden indirme yap asıl hız onda gözükür...
  • İlginç

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Mayıs 2020; 18:31:25 >
  • ben 5GBciği 25 dakika kadar sürede indirdim... çok yavaş... 50Mbps ve steamde hızı tam gördüm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.