Şimdi Ara

Yeni Ayakkabım (Bol SS'li) Yorumuma dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar.Amacım kesinlikle gösteriş falan değil sadece bilgilendirme.Bugün sportive mağazasından aldım.156 TL den 94 TL düşmüş.Eğer beğenen olursa hangi mağazanın şubesinden aldığımı ve modelini (kod numarasını) söyleyebilirim.43 ve üzeri numaralar var sanırım.Ben kendi isteğim üzerine 42 numarasını başka mağazadan getirdiler(.Çok aramıştım bu modeli).Ayakkabı hakkındaki düşüncelerinizi sapıtmadan dalga geçmeden düzgün bir şekilde dile getirirseniz sevinirim.

• kaçıncı yorum ?

Edit :
    ilk yorummuş ?

Yer kaptık

Reklam alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımhaber psm -- 12 Eylül 2012; 19:36:12 >
  • kameranın markası ?
  • tabanı biraz daha ince olabilirdi , bu şekilde çok kaba duruyor . İyi günlerde kullan .
  • tabanı biraz yüksek mi ?
  • nike işareti hayvan gibi. şahsen sevmiyorum öyle markayı insanların gözüne soktukları ayakkabıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

tabanı biraz daha ince olabilirdi , bu şekilde çok kaba duruyor . İyi günlerde kullan .

Kalın tabanlı daha hoşuma gidiyor.Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.Yorumun için teşekkürler daha iyileri sizin olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    18 yıl önce açıldı
    Tipim Nasıl? (Tabiki de SS'li)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • normal fiyatı 100 civarı değil miydi zaten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

tabanı biraz yüksek mi ?

Tabanı çokda yüksek değil.Fotoğrafları çektiğim açıdan dolayı biraz kalın ve kaba durmuş.
  • ayakkabı ben çakmayım diye bağırıyor sanki modeli dandik sanırım
  • Bence kaba ve biraz "çocuk işi" gibi duruyor. Açıkçası beğenmedim. Ama tabi ki herkesin zevki farklıdır. Sen beğenip aldıysan (beğenmeden zorla alacak halin yok ya) hayırlı olsun, güle güle giy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

kameranın markası ?

Samsung Galaxy SII.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighLine

quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

tabanı biraz yüksek mi ?

Tabanı çokda yüksek değil.Fotoğrafları çektiğim açıdan dolayı biraz kalın ve kaba durmuş.

anladım hocam güzel ayakkabılar güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kökikibölüiki

normal fiyatı 100 civarı değil miydi zaten ?

İlk çıktığında 160 TL di.Şimdi 154 TL.Ama outlet mağazasından aldığımdan dolayı 94 liraya aldım.
  • su telefonun ayarlarını yazsana bana ne güzel çekmiş öyle noize yok .
  • güle güle giy, kalın tabanlı spor ayakkabı mutlka lazım. bot giymeyi sevmiyorum, sonbahar kış hava yağmıyorsa spor ayakkabı giyerim. kalın tabanlı olmayan giyince böbrekler iflas ediyor 1 saatte...
  • ne kadar kötü zevkin var senin adına üzüldüm böyle bir ayakkabıyı apaçiler bile giymiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

su telefonun ayarlarını yazsana bana ne güzel çekmiş öyle noize yok .

Valla doğrusunu söylemek gerekirse fotoğrafları çekerken aceleye geldi hiç dikkat etmedim.Bu hiçbirşey değil istersen sana pm den çektiğim en iyi fotoğrafları atarım.Arkadaşlara gösterdim diyorlar professionel makine ile mi çektin bunları. Kamera ayarlarına gelecek olursak aceleden ayar yapmadım.Resim kalitesi en iyi modda flaş açık çekim modu otomatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

güle güle giy, kalın tabanlı spor ayakkabı mutlka lazım. bot giymeyi sevmiyorum, sonbahar kış hava yağmıyorsa spor ayakkabı giyerim. kalın tabanlı olmayan giyince böbrekler iflas ediyor 1 saatte...

Aynen rahatlık açısından da çok iyi oluyor.
  • Okul ayakkabısı mı aldın kendine ne böyle kap kara..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.