Şimdi Ara

Yeni Aveo Android Navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandır düşündüğüm navigasyon işini nihayet sonuçlandırdım. Orjinal teyp yerine takılan multimedia navigasyonlar hoşuma gitmediği için pek sıcak bakmıyordum bu işe wince işletim sistemli olması cazip gelmiyordu, bende tercihimi dashboard üstü android multimedia navigasyon seçeneğinden yana kullandım.Android sistemde kullandığım bir kaç uygulama var özellikle spotify da bulundurduğum müzik arşivim için araç içerisindeyken telefonumu sürekli meşgul ediyordu biraz bu yüzden birazda navigasyon ihtiyacı olduğu için ve çoklu alternatif navigasyonları kullanmak için android biçilmiş kaftan

Cihazı sahibinden sitesi üzerinden satın aldım,cihaz ertesi gün elimdeydi, dün akşamda boş vaktim vardı hem cihazı test etmek hemde kısıtlı zaman aralığımda yavaş yavaş monte ettim.

Cihaz tek çekirdek, 512mb ram a sahip android sürümü 2.3.6 , biraz eski bir sürüme sahip lakin benim kullandığım uygulamalar bu sürümde de sıkıntısız çalışıyor güncelleme durumunu henüz kontrol edemedim. alt menüde müzik dinler iken navigasyonu açtığımızda kasma donma olmadan iki uygulamayıda kullanabiliyoruz multitasking olayı yeterli seviyede ,bluetoth bulunmakta aynı zamanda wifi hotspot ile harici kaynaktan intenete bağlanıp , internet işlevselliği gerektiren uygulamaları kullanabilirsiniz, Cihazhın üzerinde geri görüş kamerası aux ve usb (usb host özellikli) bağlantısına sahip , kitapçıkta harici 3g modem ilede internet bağlantısı sağlandığı yazıyor.

Cihaz kutu içeriği bağlantı elemanları, mikrofon,aux kablosu,gps anteni,geri görüş kamerası,kullanma kılavuzu

Montaj işlemine ilk önce ön paneli çıkararak başlıyoruz çok sinir bozucu çıkarmak için tam yarım saat uğraştım çok sıkı surumdaydı tavsiyem aşağı taraftan sökmeye başlayın birazda kaba kuvvet uygulamak gerekiyor , daha sonra üst malzemeliği söküyoruz ve en sonda teybimizin vidalarını söküp soketlerinden ayırıyoruz. Üst malzemeliğin altında merkezi kilit karşılığı var onu söküp multimedia cihazımızın uygun yerine monte ediyoruz. Cihazla birlikte gelen soketi teybimizin orjinal soketine takıyoruz bir ucunu teybimize diğer ucunuda multimedia cihazına bağlıyoruz.multimedia cihazın soket bağlantısını , gps anteni bağlantısını ve merkezi kilit bağlantısını yapıp yerine montaj yapıyoruz , diğer soketide teybimize bağlayıp yerine yerleştiriyoruz ve ön kaplamayı yerine takıyoruz. Gps antenini a sütünunun cam ile birleştiği noktaya yerleştirdim usb, av çıkışı ve aux çıkışını torpido gözüne uzattım daha sonra detaylı şekilde yerleştirmek için.

toplam 1.5 saatte montajını yaptım beni en çok zorlayan ön kaplamayı sökmek oldu. Detaylı olarak incelemedim ama cihaz aux tan bağlandığı için direksiyon kumandasını multimedia cihazı görmüyor bluetoth ile bağlanmayı denediğimde iki cihazda alıcı konumda olduğu için birbirine bağlanmıyor bunun çözümüne bakmam gerekiyor yazılımla halledilir. Tüm bunların dışında herhangi bir sorun olmadı cihaz akıcı bir şeklide işlevini yerine getiriyor.İçerisinde yüklü gelen igo yu denedim sıkıntısız şekilde şehir içinde çalışıyor. Gps bağlanma hızıda gayet iyi açık alanda 10sn de konumu buldu ve herhangi bir kopma olmadı.

• Çok orjinal durmuş gayet şık dokunmatik hassasiyeti asıl hocam?
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, dokunmatik hassasiyeti araç için kullanmak üzere yeterli düzeyde kapasitif değil lakin bastirmatikte değil ikisinin ortası
  • Hocam elinize sağlık, ama bence bir samsung takabilirdiniz birde ekranı biraz daha dışarıya doğru gelse daha iyi olurdu gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Teşekkürler, dokunmatik hassasiyeti araç için kullanmak üzere yeterli düzeyde kapasitif değil lakin bastirmatikte değil ikisinin ortası

Güzel bir çalışma olmuş. şimdi bu aldıgınız cihaz navigasyon cihazımı yoksa tablet mi ? onu anlamadım. usb girişi mevcut sanırım aldıgınız cihaz da. fakat parça degişimi dokunmatik ekran üzerinden oluyor tabii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Hocam elinize sağlık, ama bence bir samsung takabilirdiniz birde ekranı biraz daha dışarıya doğru gelse daha iyi olurdu gibime geliyor.

Eğer alet çöp olursa halihazırda iyi bir 7'' lik tablet yerleştirmeyi düşünüyorum, ekran biraz daha dışarıda olsa görsel olarak daha iyi olurmuş lakin görüş açısında sıkıntı yok hatta böyle olması daha iyi gibi sağdan soldan ekrana vuran ışığı kesiyor.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    hocam bu cihazı düşük donanımlı android tablet olarak nitelendirebiliriz. wince nin aksine android olmasının avantajı alternatif navigasyon veya multimedia uygulamalarını kullanabiliyor oluşumuz, usb otg mevcut 3g modem, kablosuz klavye mouse çalıştırabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam bu cihazı düşük donanımlı android tablet olarak nitelendirebiliriz. wince nin aksine android olmasının avantajı alternatif navigasyon veya multimedia uygulamalarını kullanabiliyor oluşumuz, usb otg mevcut 3g modem, kablosuz klavye mouse çalıştırabiliyor.

güzel bir çalışma olmuş. Yanılmıyorsam kayseride mi nerede tam emin degilim youtube da videoları vardı, adamlar tablet baglıyor aracın orjınal cihazını söküp, ve direksiyon kumandası ,geri görüş kamerası vs.. kusursuz çalışıyor... o çalışma da çok hoşuma gitmişti...
    Sizin çalışmanız daha iyi olmuş hocam onda emekte var seçtiğiniz cihaz normal double din bir cihazmı , bahsettiğiniz yer zonguldak ta galiba aklımda öyle kalmış o işlerin nasıl yapıldığı ile ilgili youtube da argümanlar mevcut bu iş için en iyi destek nexus cihazlarında oluyor dünya genelinde de nexus tablet kullanıyorlar
  • quote:

Sizin çalışmanız daha iyi olmuş hocam onda emekte var seçtiğiniz cihaz normal double din bir cihazmı , bahsettiğiniz yer zonguldak ta galiba aklımda öyle kalmış o işlerin nasıl yapıldığı ile ilgili youtube da argümanlar mevcut bu iş için en iyi destek nexus cihazlarında oluyor dünya genelinde de nexus tablet kullanıyorlar

Ben normal 8 inç ekrana sahip bir oem double dın cihazı dagıtıp yapmıştım bu çalışmayı... birdaha ki sefere bende tablet düşünüyorum en az 8 inç güzel bir tablet olabilir.. fakat şuan degil daha sonra . çok zevkli oluyor böyle uğraşmak,standart uygulamaların dışına çıkmak...
    aynen öyle hocam çalışmalarınızın devamını dilerim
  • hocam güzel yapmışssınız elinize sağlık.şimdi benim sorum şu olucak.bu cihazla usb den sd karttan müzik dinleniyormu ve ekran hep aktif mi yani aux da hep telefon mu bağlamak gerkiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazx

hocam güzel yapmışssınız elinize sağlık.şimdi benim sorum şu olucak.bu cihazla usb den sd karttan müzik dinleniyormu ve ekran hep aktif mi yani aux da hep telefon mu bağlamak gerkiyor

Usb den sd karttan müzik dinleyip video izleyebilirsiniz aynı anda müzik dinleyip navigasyonu kullanabilirsiniz akıllı telefonunuz ile internet paylaşımı yapıp online video müzikte dinleyip izleyebilirsiniz. Orjinal teybinize auxtan bağlanıyor siz telefonu bağlamıyorsunuz. Cihazın ekranı orjinal teybiniz açık olduğu sürece aktif. Araçı stop edip kontak kapattığınızda cihaz kendini beklemeye alıyor. Marşa bastığınızda teyp ile beraber aktif oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.