Avea'dan öğretmenler ve eğitimciler için tüm konuşma ihtiyaçlarını karşılayan çok avantajlı bir tarife!
Eğitimciler Tarifesi ile ayda 35 TL'ye yurt içinde tarife içi ve Milli Eğitim Bakanlığı Tarifesi hatları ile sınırsız görüşme, her yöne 800 dakika ve sabit hatlarla 800 dakika bir arada.
Üstelik Milli Eğitim Bakanlığı Tarifesini kullanan müşterilerimiz de, tarifelerinin grup içi görüşme süresi kapsamında Eğitimciler Tarifesini kullanan müşterilerimizi arayabilecekler.
FIRSAT: Eğitimciler Tarifesini kullanan müşterilerimiz 24 ay taahhütle ayda ek 4 TL'ye "Samsung C3530 Cihaz Kampanyası"ndan faydalanabileceklerdir. Cihaz Kampanyasının detayları için tıklayınız.
* Eğitimciler Tarifesi yeni aktivasyona, numara taşımaya ve mevcut Avea faturalı ve faturasız tarifelerden geçişe ilgili Kurum kimliğinin ibraz edilmesi koşulu ile açıktır. * Tarifeye geçiş işlemleri Avea Bayileri ve Avea Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilir. * Eğitimciler Tarifesi kapsamında aylık KDV, ÖİV dahil 35 TL'ye yurt içinde tarife içi ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Tarifesi hatları yönüne sınırsız görüşme süresi, her yöne 800 dakika ve sabit hatlar yönüne 800 dakika sunulmaktadır. * Tarife kapsamında yurt içi heryöne ve sabit hatlar yönüne sunulan görüşme süreleri görüntülü aramalarda da kullanılabilecektir. Tarife içi ve MEB tarifesi yönüne sınırsız görüşme süresi görüntülü aramaları kapsamamaktadır. * Tarife kapsamında sunulan ücretsiz dakikalar, yurtdışına, Avea Müşteri Hizmetlerine, bilgi ve danışma numaralarına, özel servis numaralarına ve tüm katma değerli hizmet sunulan numaralara doğru yapılan aramaları, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır. * Fatura dönemi içinde kullanılmayan dakikalar bir sonraki fatura dönemine devretmez, başka bir hatta transfer edilemez. * Faturalı hattan faturasız hatta geçiş, diğer operatöre numara taşıma, hat iptali yapılması durumunda çıkan son faturaya aylık tarife ücretinin tamamı yansıtılacaktır. Yeni aktivasyon, faturasız hattan faturalı hatta geçiş sonrası çıkan ilk faturaya ise 15 günden fazla kullanım yapılmış ise aylık tarife ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapılmış ise kullanılan gün ile orantılı aylık tarife ücreti yansıtılacaktır. * Tarife ücreti, tarife değişikliğini yaptığınız fatura dönemi içerisinde birinci tarifeniz ve ikinci tarifenizde kaldığınız günler oranında ilgili tarifelerin ücretleri üzerinden hesaplanır. * Milli Eğitim Bakanlığı Tarifesini kullanmakta olan müşteriler de bu tarifedeki müşterileri kendi tarifelerinin grup içi fiyatından arayabilirler.
Tarifeden yararlanabilecek kurumlar:
Milli Eğitim Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Kurumu, Milli Eğitim Vakfı, Milli Eğitim Sağlık Eğitim Vakfı, İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı, Sağlık Meslek Liseleri, Özel Okullar, İlköğretim Okullarının bünyesinde yer alan Anaokulu ve Anasınıfları, Dershaneler, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Kurslar, Sürücü Kursları, Öğrenci Etüd Eğitim Merkezleri, Okul Öncesi Eğitim Kurumları (kreşler hariç), Öğrenci Yurtları, Tüm Özel Sosyal Hizmet ve Rehabilitasyon Merkezleri ile Özel Eğitim Kurumlarının çalışanları bağlı oldukları kurum kimlik belgelerini ibraz ederek; bu kurumlardan emekli olmuş kişiler ise emekli kartlarını ibraz ederek Eğitimciler Tarifesinden yararlanabilecektir.