Şimdi Ara

yeni auris mi focus mu Qashqai mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar bir çok markaya gittim ve test sürüşleri yaptım.Golf ü dsg sıkıntısı ve uzun tedarik sürecinden dolayı yeni astra sedanı eşim beğenmediğinden eledim
    .
    Geriye yeni focus sedan otomatik yeni auris otomatik kalmıştı.Son anda Qashqai otomatik test ettim ve iyice kararsızlığa düştüm.auris 54 focus 56 Qashqai 59 fiyatlar aldım.En az 3 yıl kullanıcam alacağım aracı.Yakıt tüketimleri birbirlerine yakın gibi.Toyota biraz daha düşük .Süspansiyon genişlik sorunsuzluk 2. el aradığım kriterler.
    Bu 3 aracı kullanmış olanlar düşüncelerini söylerse karar vermemde etkili olacaktır. Ya da ağustosu bekleyip yeni corollayı da gör öyle karar ver mi dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: borabd

Bu aralar bir çok markaya gittim ve test sürüşleri yaptım.Golf ü dsg sıkıntısı ve uzun tedarik sürecinden dolayı yeni astra sedanı eşim beğenmediğinden eledim
    .
    Geriye yeni focus sedan otomatik yeni auris otomatik kalmıştı.Son anda Qashqai otomatik test ettim ve iyice kararsızlığa düştüm.auris 54 focus 56 Qashqai 59 fiyatlar aldım.En az 3 yıl kullanıcam alacağım aracı.Yakıt tüketimleri birbirlerine yakın gibi.Toyota biraz daha düşük .Süspansiyon genişlik sorunsuzluk 2. el aradığım kriterler.
    Bu 3 aracı kullanmış olanlar düşüncelerini söylerse karar vermemde etkili olacaktır. Ya da ağustosu bekleyip yeni corollayı da gör öyle karar ver mi dersiniz?

ben focus derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

Bu aralar bir çok markaya gittim ve test sürüşleri yaptım.Golf ü dsg sıkıntısı ve uzun tedarik sürecinden dolayı yeni astra sedanı eşim beğenmediğinden eledim
    .

ben focus derim

neden focus ? sebepleriyle yazarsanız daha faydalı olacaktır.

• focus kalite olarak çıtayı çok yükseltmiş
  • qq ve auris cvt yi denemiş birisi olarak aurisi öneririm daha(aslında çok daha) performanslı daha donanımlı yol tutuşu ve direksiyon tepkileri daha iyi.qq tek artısı yüksek oturma pozisyonun verdiği güven..focusu test edemedim kimsede powershift test aracı yok ama tüketmi auristen 2 lt fazla performans olarak da geri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

.

ben focus derim

neden focus ? sebepleriyle yazarsanız daha faydalı olacaktır.

bildiğinden değil işte işkembeden salladı bence Qashqai yi seçmenizi tavsiye ederim.Babama alırken çok inceledik araçta hem otomobil hem suv havası var malzeme kalitesi iyi ,1.5dcı motor gayet tatminkar ve cimri ayrıca orta donanım olan tekna donanım gayet yeterli tek eksi yanı seneye kasa değişmesi gündemde

Qashqai yi test ettikten sonra ona biraz daha yakınım ama kullanıcı yorumları da almak istedim.

• Qashqai içlerinden bağımsız süspansiyon (multi-likti galiba ) farkıyla sıyrılıyor gibi yoksa o da C platformunda bir araç genişlik vs. aynıdır hemen hemen ; AURİS'in'de yüzü yeni ben bu ikisi arasında kalırdım herhalde.

http://www.newsroom.nissan-europe.com/media/images/newlow/1100_1_5.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 2 Mart 2013; 21:36:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i20 mi ibiza mi
    4 yıl önce açıldı
    civic mi focus mu?
    9 yıl önce açıldı
    İ20 mi yoksa Aveo mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Qashqai tipinde 2 çeker ve yüksek bir aracın suruş konusunda çok keyifli olmayacağını ve yine yuksek yapısından dolayı yola diğerleri kadar sağlam basmayacağını dusunuyorum.
    Focus'un da iç hacmi bana basık ve az gibi hissettiriyor. Bu durumda düşunduğunuz araçlar arasından eğer benzinli ise CVT Auris tercih ederdim.

Farklı bir öneri isterseniz de benim esas tercihim, 2012 model çok az kilometreli 2. el 1.6lt cvt vites Subaru XV olurdu. 55.000TL civarı bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

qq ve auris cvt yi denemiş birisi olarak aurisi öneririm daha(aslında çok daha) performanslı daha donanımlı yol tutuşu ve direksiyon tepkileri daha iyi.qq tek artısı yüksek oturma pozisyonun verdiği güven..focusu test edemedim kimsede powershift test aracı yok ama tüketmi auristen 2 lt fazla performans olarak da geri..

+ 1

Yarın lpg uygular devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Qashqai tipinde 2 çeker ve yüksek bir aracın suruş konusunda çok keyifli olmayacağını ve yine yuksek yapısından dolayı yola diğerleri kadar sağlam basmayacağını dusunuyorum.
    Focus'un da iç hacmi bana basık ve az gibi hissettiriyor. Bu durumda düşunduğunuz araçlar arasından eğer benzinli ise CVT Auris tercih ederdim.

Farklı bir öneri isterseniz de benim esas tercihim, 2012 model çok az kilometreli 2. el 1.6lt cvt vites Subaru XV olurdu. 55.000TL civarı bulunabilir.

Qashqai lerin tekna paket ve üst donanımlarda esp standart o yüzden yol tutuş sorunu kesinlikle yok babamın 2011 model tekna sıyla bilenler bilir gemlik - kumla arasındaki virajlı yolda oldukça zorladım ve sonuç gerçekten başarılı ama esp siz visia modelini tavsiye etmem çok boş bir model

• focus sedan
  • quote:

quote:

Qashqai tipinde 2 çeker ve yüksek bir aracın suruş konusunda çok keyifli olmayacağını ve yine yuksek yapısından dolayı yola diğerleri kadar sağlam basmayacağını dusunuyorum.

Qashqai lerin tekna paket ve üst donanımlarda esp standart o yüzden yol tutuş sorunu kesinlikle yok babamın 2011 model tekna sıyla bilenler bilir gemlik - kumla arasındaki virajlı yolda oldukça zorladım ve sonuç gerçekten başarılı ama esp siz visia modelini tavsiye etmem çok boş bir model

Aracı hiç kullanmadım o yuzden sizin izlenimleriniz önemli. Benim söylediklerim teorik olarak yani ağırlık merkezi yuksek her araçta olacak dezavantajlardır.

• quote:

quote:

quote:

Aracı hiç kullanmadım o yuzden sizin izlenimleriniz önemli. Benim söylediklerim teorik olarak yani ağırlık merkezi yuksek her araçta olacak dezavantajlardır.

o konuda çok haklısınız eğer butür yüksek bir araç alınacaksa qashqai veya juke gibi mutlaka esp olmasına dikkat edilmeli aslında yeni auris te çok güzel bir araç sadece ön kokpit tasarımını beğenmedim ama dış tasarım çok şık olmuş motor ve yol tutuşu hakkında hiç bilgim yok

• aslında yeni aurisi almaya epey niyetlenmiştim advance cam tavanlı cvt olan .Ama eşim arkada cocukla oturduğundan süspansiyonları beğenmedi ayrıca biraz basık geldi dedi.Yeni focusu sadece inceledik hiç bir bayide otomatik test aracı yok.Sonra qashqai test ettik ve kafamız karıştı . qashqai tekna + sport pack cvt olan.Esp var.
    yükseklik ve iç hacim hoşumuza gitti.Arka taraf gene cok iyi gelmedi süspansiyon olarak.Minibüs yoluna girdim testte epey bozuk yolda sürdüm.Tam emin olamadık.
  • focus eğer sedan ise focus derdim ben, özellikle ufaklıklar var sanırım iyi olur sizin için..
    açıkcası focusun tipini begenmiyorum bu yüzden focus 3 e hep uzak kalmıştım ama test sürüşünden ve bayideki body kitli focusdan sonra dizel hb almaya karar verdim:D
  • Hocam Focus da dar gelecektir. Size tavsiyem yeni Ford Kuga olacaktır. Boyutları oldukça buyumuş, otomatik vites ve başarılı bir 4x4 sitemine sahip. Bence sınıfında fiyat performans araçlarından bir tanesi. 65.000TL fiyatı var mutlaka bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 3 Mart 2013; 0:08:16 >
  • Hocam senin ilacın Hyundai İ30, test et derim mutlaka, anladığım kadarıyla benzinli otomatik donanımlı ve konforlu bir araç bakıyorsun.

Tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde ve en iyi fiyata İ30 karşılıyor. Çok iyi bir araç, mutlaka test et derim.
  • Yine bizim ayarlar şaşmış forumda.
    i30lar falan.
    Cımbızlayalım:
    quote:

.Süspansiyon genişlik sorunsuzluk 2. el aradığım

koyu bölüme dikkat.
    Qasqhainin burada işi yok.
    Soru şu:
    Focus mu Auris mi?
    Cevaplayalım:
    Sedansa focus,hatchbackse auris.
    Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 3 Mart 2013; 0:14:04 >
  • quote:

Hocam Focus da dar gelecektir. Size tavsiyem yeni Ford Kuga olacaktır. Boyutları oldukça buyumuş, otomatik vites ve başarılı bir 4x4 sitemine sahip. Bence sınıfında fiyat performans araçlarından bir tanesi. 65.000TL fiyatı var mutlaka bakın derim.

kugayada bi bakayım 65900 müş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borabd -- 3 Mart 2013; 0:53:38 >
  • Qashqai
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.