Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sabah xenonlu aracı almak için gittim ama maalesef araç satılmış mecburen cam tavanlısını aldım cam tavanı istememin sebebi zaten çocuktan dolayıydı herşey için teşekkürler.
    bu arada araç metalik muson grisi dediğiniz gibi aynalar dışında led yok araçta
  • Arkadaşlar selamlar,

Ben telefonuma AUDI CONNECT uygulamasını indirdim. İnternetten de kayıt oldum ancak tam olarak ne işe yarar anlayamadım. Aranızda bu applicationı kullanan yada ne işe yaradığını/yaramadığını bilen var mı ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombargatto

bu sabah xenonlu aracı almak için gittim ama maalesef araç satılmış mecburen cam tavanlısını aldım cam tavanı istememin sebebi zaten çocuktan dolayıydı herşey için teşekkürler.

Hayirli olsun Allah guzel gunlerde kullanmanizi nasip etsin. Aracinizin donanimlari nelerdir, nekadara aldiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: must_be

quote:

bu sabah xenonlu aracı almak için gittim ama maalesef araç satılmış mecburen cam tavanlısını aldım cam tavanı istememin sebebi zaten çocuktan dolayıydı herşey için teşekkürler.

Hayirli olsun Allah guzel gunlerde kullanmanizi nasip etsin. Aracinizin donanimlari nelerdir, nekadara aldiniz?

Çok teşekkür ederim araçımın donanımları şu şekilde
    Ambiente metalik muson grisi-advence paket-panaromik cam tavan-93600

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim araçımın donanımları şu şekilde
    Ambiente metalik muson grisi-advence paket-panaromik cam tavan-93600

122hp,140hp,105hp dizel? Hangisi

• 105 hp diesel
  • Arkadaşlar MQB A3 lere sonradan led xeon (tam olarak nasıl ifade ediliyor emin değilim ) far takılabiliyor mu ? bunun maliyeti ne kadardır ? Ben beklemek istemediğim için içerisinde sarı farları olan A3 aldım. Bana mı öyle geliyor emin değilim ama bu sarı farlar çokta etrafı aydınlatamıyor (farlar gece-gündüz sürekli auto mode da duruyor.)
  • Bagajda sag arka stop farinin arkasindaki kapakli gizli bolmede bijon anahtarinin oldugu bolumde kirmizi plastik bir pim var ne ise yaradigini bilen var mi?

• quote:

Bagajda sag arka stop farinin arkasindaki kapakli gizli bolmede bijon anahtarinin oldugu bolumde kirmizi plastik bir pim var ne ise yaradigini bilen var mi?

Merkezi kilit sisteminin arızalanması durumunda yakıt deposunun kapağını bu pimi çekerek manuel olarak açabilirsiniz. Kullanım Kılavuzu sayfa 194 sağ alt köşede daha detaylı açıklaması mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeevrim

quote:

Bagajda sag arka stop farinin arkasindaki kapakli gizli bolmede bijon anahtarinin oldugu bolumde kirmizi plastik bir pim var ne ise yaradigini bilen var mi?

Merkezi kilit sisteminin arızalanması durumunda yakıt deposunun kapağını bu pimi çekerek manuel olarak açabilirsiniz. Kullanım Kılavuzu sayfa 194 sağ alt köşede daha detaylı açıklaması mevcut.

Cevap icin tesekkurler, ic aydinlatma paketi olan arkadaslarin bagajlarinda kac tane aydinlatma var acaba, bende 1 adet sag tarfta var, soldakinin yuvasi var ama isik yok!

• quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Arkadaşlar selamlar,

Ben telefonuma AUDI CONNECT uygulamasını indirdim. İnternetten de kayıt oldum ancak tam olarak ne işe yarar anlayamadım. Aranızda bu applicationı kullanan yada ne işe yaradığını/yaramadığını bilen var mı ? :)

Bu konu hakkında kimsenin bilgisi yok sanırım...
  • Audi connect malesef Türkiye de çalışmayan bir program daha çok navigasyon paketiyle alakalı bir şey telefonunuzdaki hedefleri direk arabanın navigasyon programına atıyor böylece yer girmekle zaman kaybetmiyorsunuz fakat navigasyon paketi Türkiye ye gelen araçlarda bulunmuyor sanırım bu yüzdende bizde çalışmıyor o program

• quote:

Orijinalden alıntı: eeevrim

Audi connect malesef Türkiye de çalışmayan bir program daha çok navigasyon paketiyle alakalı bir şey telefonunuzdaki hedefleri direk arabanın navigasyon programına atıyor böylece yer girmekle zaman kaybetmiyorsunuz fakat navigasyon paketi Türkiye ye gelen araçlarda bulunmuyor sanırım bu yüzdende bizde çalışmıyor o program

Teşekkürler cevap için :) Ben de indirip kurcaladım ama hiçbir faydasını bulamamıştım :)
  • Bu arada geçen hafta Ender Elektronik'e gittim. Özellikle katlanır ayna taktıracaktım ama malasef taktıramadım. Bizim kapılardaki beyinden dolayı ayna taktırırsak cam açma kapama işi aksıyor. Tek bastığınızda tamamen açılma veya kapanma yerine sürekli basmanız gerekiyor. Ben de o yüzden istemedim.
    Onun dışında gizli özelliklerden bazılarını açtırdım.
    Lap timer, geri vitese takınca aynanın alçalması, ibrelerin araba açılınca sona vurması gibi. Doğrusu bir tek ibrelerin sona vurması işe yarar. Aynayı bir daha gidersem kapattırıcam çok işe yaramıyor doğrusu...
    Onun dışında da yaptıracak pek birşey bulamadım... Katlanan ayna olsaydı iyiydi ama o da olmuyormuş malasef...
  • Merhaba, 2013 ambiente + advance paketli araçta aux girişi var mı ? ve varsa nerededir ? Bulamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

Merhaba, 2013 ambiente + advance paketli araçta aux girişi var mı ? ve varsa nerededir ? Bulamadım da

Torpidoya baksana orada olması lazım. cd değiştirici ve sd kart girişi orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iqra

quote:

Merhaba, 2013 ambiente + advance paketli araçta aux girişi var mı ? ve varsa nerededir ? Bulamadım da

Orada yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iqra

quote:

Orada yok

gerçi ben telefonumu araça bağlarken medya olarak gösteriyorum bluetooth üzerinden telefondaki müzikleri rahatlıkla dinliyebiliyorum. Böylede yapabilirsiniz.

• must_be kullanıcısına yanıt
    Hiç dikkat etmedim bende bakayım

• A3 sedanda Ön kolçak içinde aux girişi var.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.