Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (276. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.235
Cevap
142
Favori
683.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shafter

kardes bence sen a1 al on koltuklari iptal et

Safter denen şahıs şu kötü espiriyi niye yaptinki şimdi. Adam gibi soru sorduk cevap bekledik. Egerki birileri ile dalga gecme niyetin varsa git aynaya bak eminimki okadar kusur bulacaksınki kendinde başkasına laf soylemeye cesaretin olmayacak.birde piscce siritmis. Simdi diyeceksin ben şaka yaptim die eminim. Boyle sakani ben bilmem taaa nideyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.l grassus cevabin icin tesekkur ederim. Seat leon kullandim abimindi. Hic sikinti yasamadim. Audi heralde leondan küçük olmaz die dusunuyorum

• john wickk J kullanıcısına yanıt
    Leon'da sorun yaşamadıysanız A3'te de sorun yaşamazsınız Ancak 1 serisi gerçekten sorun olabilir. Ön cam koltuğa çok yakın. A3'ün de kullanma pozisyonu biraz yüksek Leon'a göre. Mutlaka test etmeniz gerekiyor. Hatta mümkünse 1 - 2 gün kiralama yaparak kapsamlı denemeniz iyi olabilir.

• S line için de o fark çok olacak gibi o zaman

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Tabi deniyecegim bu hafta. Fiyatta cok güzel bu firsati kacirmamak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetmesutcagirkan

Merhaba arkadaşlar,
    A3 makyajlı sportline araç almayı düşünüyorum smartphone interface(Apple Car Play veya Andorid Auto) standart donanımda geliyor mu ?
    Ayrı paket ile mi alınıyor?
    Smartfone interface olmaması beni ne kadar etkiler, ilk defa araç alıcam sonradan pişman olmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Almayı düşündüğüm araç'ta Prestij paket (Cam tavan,katlanır aynalar,geri görüş kamerası)+ Led Far Sistemi + Ekstra jant var. Bu paketklerde smartfone interface olmadığı söylendi.

bende sorduğumda apple carplay yada android sistemi olmadığı söylendi ve opsiyon olarakda yokmuş . İlerleyen zamanda gelebilir dendi bana . Bu dediğiniz anvanced + full led + extra janta ne fiyat aldınız bende öyle bir araç opsiyonladım . Aracımın satılmasını bekliyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: florads

Teşekkürler detayları öğrendik sonunda. Prestij paket ve led paketle mükemmel kombinasyon yakalanır tabi liste fiyatı üzerinden değerlendirirsek 10.000 tl fark oluyor

Bu sipariş 3 ay gibi bir zamanda geleceği için toplam ödenecek fazladan para kampanyanın da bitmesiyle 20 bin liralara kadar çıkabilir. Yoksa şu an kabul etseler prestij + led pakete fazladan 10 bin lira gönül rahatlığıyla verilir.

Makyayajlı arka ledleri Türkiye'de ilk kullanacak kişi 2017 yılından önce aracına kavuşamayacak gibi bir görüntü var. Audi'ye yakışmıyor bu tablo pek. Çığ gibi büyüyen LED furyasında en cesur ve agresif hatlara sahip firma oldu her zaman. 4 paket yap, birine led'i kesin koy, fiyatını da 5 bin fazla yap. Yine kapış kapış gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

quote:

Teşekkürler detayları öğrendik sonunda. Prestij paket ve led paketle mükemmel kombinasyon yakalanır tabi liste fiyatı üzerinden değerlendirirsek 10.000 tl fark oluyor

Bu sipariş 3 ay gibi bir zamanda geleceği için toplam ödenecek fazladan para kampanyanın da bitmesiyle 20 bin liralara kadar çıkabilir. Yoksa şu an kabul etseler prestij + led pakete fazladan 10 bin lira gönül rahatlığıyla verilir.

Makyayajlı arka ledleri Türkiye'de ilk kullanacak kişi 2017 yılından önce aracına kavuşamayacak gibi bir görüntü var. Audi'ye yakışmıyor bu tablo pek. Çığ gibi büyüyen LED furyasında en cesur ve agresif hatlara sahip firma oldu her zaman. 4 paket yap, birine led'i kesin koy, fiyatını da 5 bin fazla yap. Yine kapış kapış gider.

Bana kırmızıdan vazgeçersen beyaz ledli rahat buluruz dediydi audide ki tanıdığım ne ara bitti anlamadım gideceğim bugün öğrenirim detayları.

• Arkadaşlar merhaba;

2014 model 1.6TDI sedan aracımın lastiklerini değiştirmek istiyorum.

225/45/17 lastik ebatında lastik alıp memnun kalan fiyat performans olarak iyi olarak öneriniz nedir?

kış lastiğim var, yaz lastiklerini değiştireceğim.

Çok teşekkürler.
  • NİGHTROD kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler, çok yararlı oldu bu paylaşım.

Sportback için de aradım sordum bayiye ama bizde yok öyle bir doküman dediler.

Sportback için de alan varsa paylaşabilir mi?
  • NİGHTROD kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum. bir LED paket var opsiyonlarda bi de LED matriks var. herhalde baz donanımda bile LED ekletilebilsin diye opsiyona ekliyorlar. normalde design/sport un birine eklersin fiyatını ona göre. yada bmw gibi standarta eklersin. Üstelik şu anda istesen de alamıyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edra

quote:

quote:

Bana kırmızıdan vazgeçersen beyaz ledli rahat buluruz dediydi audide ki tanıdığım ne ara bitti anlamadım gideceğim bugün öğrenirim detayları.

Bizim de tanıdık var Doğuş'ta ama hiç ümitli değilim istenilen aracı bulabileceğine. Detayları yazarsınız buradan artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: atesoku

Hocam teşekkürler, çok yararlı oldu bu paylaşım.

Sportback için de aradım sordum bayiye ama bizde yok öyle bir doküman dediler.

Sportback için de alan varsa paylaşabilir mi?

SB için liste istiyorsanız izlenecek formül şu; (bende öyle oldu en azından)

1- İnternetten Test Sürüş Formunu doldurun.
    2- Telefonla arandığınızda size makyajlı a3 test aracı çıkaramadıklarını, bayide gelip inceleyebileceğinizi söyleyecek.
    3- Bu esnada SB için 84, sedan için 94'lü rakamlardan bahsedecek.
    4- Opsiyon ekletmek için bayiiye görüşmeye geleceğinizi, öncesinde SB için opsiyon listesini görmek istediğinizi söyleyin.
    5- Bu adımda ciddi alıcı olduğunuzu hissettirirseniz, mail'inize listeyi atacağını söyleyecektir. Mail'iniz test formunda zaten mevcut.

• Sedan icin soyluyorum halojen arka farlar makyajsiza gore daha iyi daha duzgun duruyor zaten ince cizgi seklinde. Sadece arka led gorunum icin 5bin tl rakamlari cok yuksek. Verilmez diye dusunuyorum.

• Arkadaşlar A3 Sedan makyajsız ambition prestije paket aracımı dün Çanakkale Avekten teslim aldım. 116.300 e kadar düştüler 117.500 den aşağı inmediler normalde ama işlemlerde aksaklık olması sonucu özür anlamında bir özel indirim uygulandı. Özet olarak yaklaşık 600 km yol yaptım dün yarım depodan biraz fazla yedi ama 130 150 arası geldim sürekli. Aracın yol tutuş gidiş performansı beni gayet memnun etti. Sürüş modları bir Harika. Hız sabitleyicim eksik onuda önümüzde ki ay taktıracağım inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: wasiyet

Arkadaşlar A3 Sedan makyajsız ambition prestije paket aracımı dün Çanakkale Avekten teslim aldım. 116.300 e kadar düştüler 117.500 den aşağı inmediler normalde ama işlemlerde aksaklık olması sonucu özür anlamında bir özel indirim uygulandı. Özet olarak yaklaşık 600 km yol yaptım dün yarım depodan biraz fazla yedi ama 130 150 arası geldim sürekli. Aracın yol tutuş gidiş performansı beni gayet memnun etti. Sürüş modları bir Harika. Hız sabitleyicim eksik onuda önümüzde ki ay taktıracağım inşallah.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Araçta donanım nedir? Dizel mi 1.4 tfsi mı?
  • Kur 3.30un altına düşerse sabit kur kampanyasını 2.89dan hesaplayarak mı satışını yapacaklar gelecek araçların?

• ocalali kullanıcısına yanıt
    Araç yeni olduğu için internette ledli veya ledsiz kullanıcı fotoğrafı bulumuyor pek ya da ben bulamadım.

• quote:

Araç yeni olduğu için internette ledli veya ledsiz kullanıcı fotoğrafı bulumuyor pek ya da ben bulamadım.

led paketsizler xenon lu geliyor zaten. Led paketli bir tane sahibindende satılık ilanı var oradan bakabilirsiniz :) Bu akşam Allah kısmet ederse aracımı alacağım resim paylaşırım.
  • kalkanfatih K kullanıcısına yanıt
    Evet önlerde sıkıntı yok, hem zenon hem de şerit led yeterli güzellik ve fonksiyona sahip. Arka halojenler de dediğiniz gibi biraz kibarlaştıysa ben de ciddi düşünüyorum sedanı.

Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler. Paylaşımlarınızı bekleriz.

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.