Şimdi Ara

Yeni Ati Hd5770 ekran kartımı asus anakart görmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce bilgisayarımda geniş bir değişiklik yaptım ve asus m4a785td-v evo anakart hd5770 ekran kartı 3x1 kingston hyperx ram ve amd phenom II x4 955 3.2 ghz ile yeniledim pc nin diğer parçalarıda yeni 500 gb wd cvairblack hdd ve 460 watt feel hurricane II kasa...

gelelim soruna pc yi topladıktan sonra windows 7 yi boot cd den temizce fortmatlayarak kurdum sorunsuz kurulduktan sonra pc vga bağdaştırıcısı olarak hd5770 i değil standar grafik bağdaştırıcısını görüyor ekran kartı üstünden görüntü yinede sağlıyor ama malum aktif olmadığı için sorunlu, anakartın biosunu güncelledim kartı ve ramleri bir kaç defa çıkarıp takmama rağmen sonuç yok kartın güç girişide bağlı fanı dönüyor ama aygıt yöneticisinde tık ram ve ekran kartını bir kaç kez söküp taktım sonuç aynı anakartı değişmek çözüm olurmu cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

• atinin cdsinden ekran kartını tanıtmayı dene tanıtmazsan zaten standart görmesi ve aktif olmaması normal

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.