Şimdi Ara

Yeni Astra HB Dynamic 1.6 Otomatik Dizel Fiyat Alan Oldu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, konu açmaktan artık yoruldum. Golf Leon arasında giderken aklıma Astra'da sokuldu. 1.6 Otomatik Dizel Dynamic modeli hem aracın yeni olması nedeniyle düşünmeye başladım. (neden astra düşünmeye başladın diye sorarsanız dizel otomatik, yeni ve donanımlı hali golf'ün ve leonun benzinli fiyatlarına yakın, satarken ve kullanırken daha dizel olması nedeniyle türkiye koşullarında daha rahat olacağımı düşünüyorum )

Sitesinde konfigre yapınca istediklerim 91 bin fiyatı çıkıyor ( kampanyalı ) yakın zamanda fiyat alan oldu mu ?

Bu fiyatı ne kadar aşağı çekebilirim? Açıkçası en son baktığımda 82 bin geçemiyorum. O noktadan sonrası gerçekten olmuyor. Bu nedenle sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut12344 -- 27 Mart 2016; 21:54:35 >

• Ocak ayının sonunda 2015 dinamik dizel otomatik için 82500 demişti bir arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Ocak ayının sonunda 2015 dinamik dizel otomatik için 82500 demişti bir arkadaşım.

yeni kasa mı ? birde hangi bayiden aldığını bilgi verebilmeniz mümkün müdür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Ocak ayının sonunda 2015 dinamik dizel otomatik için 82500 demişti bir arkadaşım.

yeni kasa mı ? birde hangi bayiden aldığını bilgi verebilmeniz mümkün müdür ?

Yeni kasa. Eski kasada dinamik donanimida yok 2015 model dizel otomatikte yok.

Fiyat ocak ayinda alindi. Alt bilgi olarak verdim kiyaslamaniz icin. Fiyatida bir arkadasim aldi. Nereden aldigini bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.