Şimdi Ara

Yeni Astra aldım bir sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Fiyatında anlaştığım yeni astra 1.3 dizel 95 beygirlik araç geldi.Aracı 2 dakikada tanıttılar ,teslim aldım ve ilk defa çalıştırdım işte 1.vitese attım gaz verdiğim zaman "gorçççççç" diye ses geliyor.Daha sonra hızlandığım zaman böyle olmuyor ama ilk viteste hep böyle oluyor ve sinir edici bir durum.İlk defa dizele biniyorum bütün dizeller böyle mi?Başkalarının araçlarında hiç böyle bir şey görmemiştim.Araç yeni diye mi böyle oldu acaba?
    Bu arada aracı merak edenlere söyleyebileceğim ilk izlenimlerim:2010 model 0 aldığım civic ile bu aracın kalkışını kıyasladığımda gerçekten dağlar kadar fark var.Performans beklemiyordum ama gerçekten araba söylenildiği gibi kalkışlarda çok ağır kalkıyormuş.
    Bunun yanında direksiyonu gerçekten mükemmel.Civicten daha rahat diyebilirim.Araç hatchback olmasına rağmen sedan kadar olmasa da geniş,sıkışmıyorsunuz yani.İçeri bu ilk vites dışında fazla ses aldığını söyleyemem.Araba çalışırken ayağınız debriyajdaysa biraz titriyor benzinli gibi değil ama çok da rahatsız edici değil.Ek özellikleri falan da insanı mutlu ediyor.Otomatik yanan farlar,yağmur sensörü,el freninin düğme şeklinde olması gibi.Ama orta konsolda 2011 modellerde bir ekran vardı,çok büyük olmasa da orta boydu.Şimdi 2012 modellerde onu küçücük normal araba radyolarındaki ekran kadar yapmışlar(zaten radyo ama küçücük)Bu da hiç iyi olmamış.Navigasyon alası geliyor insanın.
    Not:Fiyat ise Enjoy Plus 2012 model 49.700 TL karter koruma ve park sensörü onlardan hediye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 21 Ekim 2011; 23:27:27 >

• Dostum bende, takaslayarak Yeni Astra HB 1.3 Dizel 95 HP Sport, Metalik gri (eski arac 2004 model Chevrolet kalos 1.4SX 13.000TL verdiler) sizin aractan aldim, bugun yarin teslim alacagim.
    Yalniz bu sekilde bir sorun varsa hemen geri donup konusmaniz gerekirdi, bence olmamasi gerekiyor, lakin bende gorecegim yakindir var mi yok mu diye....
    Bende ek olarak Navigasyon var, 1800 TL. istediler okeyledim, Karter korumasi mevcut park sensoru v.s.
    Bendeki fiyat hersey dahil 54.000 TL.
  • bende dün 1.3 eco flex sport olimpik beyaz aldım, stil paket cyclone navi karter muhafaza 56.000 lira. almadan önce iki test sürüşü yaptım farklı araçlarla, ikisindede bahsettiğin sesten geliyodu. ilk kalkışta yüksek tork üretiyorumuş bunun sesismiş. ben buna rağmen aracı aldım. büyük bir sorun olacağını zannetmiyorum.
  • 10 aydır kullanıyorum bu aracı bende hiç sorun yok bence gidip servise gösterin.
  • Arkadaşlar işte aldığımdan beri ses azaldı ara sıra geliyor yine ama azaldı bazı arkadaşların yorumlarında da gördüm oluyormuş,bir başkası bende olmuyor diyor tam olarak anlayamadım.Bir de kalkışta 1.vitesteyken ani hızlanmam gerekti 3500-4000 devire çıktıktan sonra vites atabildim ancak arabadan yanık kokusu geldi motordan mı tekerden mi anlayamadım ama çok garip yani bu kadar basit şeylerde bile sorun oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 23 Ekim 2011; 18:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yapmabegulum

Arkadaşlar işte aldığımdan beri ses azaldı ara sıra geliyor yine ama azaldı bazı arkadaşların yorumlarında da gördüm oluyormuş,bir başkası bende olmuyor diyor tam olarak anlayamadım.Bir de kalkışta 1.vitesteyken ani hızlanmam gerekti 3500-4000 devire çıktıktan sonra vites atabildim ancak arabadan yanık kokusu geldi motordan mı tekerden mi anlayamadım ama çok garip yani bu kadar basit şeylerde bile sorun oluyor

çok basmıssınız gaza 3500 deviri geçmeyın kalkarken ben 3000 bini bile geçmiyorum en kısa zamanda 2. vıtese alıyorum cunku 1. vıtes oranı kısa hemen 2. vitesi istiyor.o koku balatalardan gelmiştir.biraz alışman lazım araca sonra sıkıntı olmayacaktır.kalkışlara alışman yeterli.
  • Aydın Surtaş'tan ayırttığım Astra J sport aracımı cosmoya çevirerek 14 ekim 2011 cuma akşamı teslim aldım ve 15 Ekim cumartesi sabahı eşimle Alanya tarafına geçtim.Çarşamba dönüş yolunda Korkuteli tepelerinde 100 km hızla giderken turbo borusu patladı.Çekici ile Antalya Gülnas Opele çektiler.Şehirlerarası yolda yaşadığım kaza tehlikesi ve daha 5. gününde böyle olması moralimi bozdu.Garantiden değişecğini söylediler.2. bombada aracımda sağ iç kapı kolu sporttaki gibi piano black.sol iç kapı kolu ortasıda gri.ben bunu aracı akşam sati teslim aldığım için alırken farketmedim ertesi gün farkettiğimde modelin bir özelliği olduğunu sandım.kapı kolları karbon cosmo olduğu için,sağ orta siyah sol orta gri.showroomdaki cosmo ve sportlara bakınca anladım ve Gülnas'ın satış müdürüne giderek olayı söyledim.Olamaz öyle şey dedi.buyrun araç aşağıda dedim.İndik beraber ve inanamadı.
    Neyse kısa keseyim servisten koluda değiştireceklerini söylediler.Parçalar yurtdışından gelecekmiş burda yokmuş bende bu aracın defolu olduğunu ve yenisini talep edeceğimi parçaları değiştirmemelerini söyledim.Opel torbalıyı aradım şikayet dosyası açtılar 2 gün içinde gidişat ile ilgili döneceklerini söylediler 3 gün oldu daha dönen yok.Bende Opel Türkiye'ye ve aldığım yere mektup yazarak iadeli taahütlü gönderdim.Aynı mektubu almancaya çevirttirdim ve Almanya'ya mail atmak istiyorum.Almanya'nın mail adresi varsa eğer elinizde benimle paylaşabilirmisiniz?Birde nasıl bir yol izlemeliyim aracın değişimi için?Eksik birşey olmasın die yol gösterirseniz sevinirim.Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dsg'nin sorunsuz olanı yok mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

Aydın Surtaş'tan ayırttığım Astra J sport aracımı cosmoya çevirerek 14 ekim 2011 cuma akşamı teslim aldım ve 15 Ekim cumartesi sabahı eşimle Alanya tarafına geçtim.Çarşamba dönüş yolunda Korkuteli tepelerinde 100 km hızla giderken turbo borusu patladı.Çekici ile Antalya Gülnas Opele çektiler.Şehirlerarası yolda yaşadığım kaza tehlikesi ve daha 5. gününde böyle olması moralimi bozdu.Garantiden değişecğini söylediler.2. bombada aracımda sağ iç kapı kolu sporttaki gibi piano black.sol iç kapı kolu ortasıda gri.ben bunu aracı akşam sati teslim aldığım için alırken farketmedim ertesi gün farkettiğimde modelin bir özelliği olduğunu sandım.kapı kolları karbon cosmo olduğu için,sağ orta siyah sol orta gri.showroomdaki cosmo ve sportlara bakınca anladım ve Gülnas'ın satış müdürüne giderek olayı söyledim.Olamaz öyle şey dedi.buyrun araç aşağıda dedim.İndik beraber ve inanamadı.
    Neyse kısa keseyim servisten koluda değiştireceklerini söylediler.Parçalar yurtdışından gelecekmiş burda yokmuş bende bu aracın defolu olduğunu ve yenisini talep edeceğimi parçaları değiştirmemelerini söyledim.Opel torbalıyı aradım şikayet dosyası açtılar 2 gün içinde gidişat ile ilgili döneceklerini söylediler 3 gün oldu daha dönen yok.Bende Opel Türkiye'ye ve aldığım yere mektup yazarak iadeli taahütlü gönderdim.Aynı mektubu almancaya çevirttirdim ve Almanya'ya mail atmak istiyorum.Almanya'nın mail adresi varsa eğer elinizde benimle paylaşabilirmisiniz?Birde nasıl bir yol izlemeliyim aracın değişimi için?Eksik birşey olmasın die yol gösterirseniz sevinirim.Teşekkürler

Geçmiş olsun.
    Yalnız piano black kaplamadan dolayı arabayı değiştirmezler, bence çok canınızı sıkmayın. Biraz üsteleyin, paspas, boyu koruma filan hediye etsinler.

• Bende bugün 1.4 otomatik sport modeli için 50,850 lira anahtar teslim fiyat aldım uygun mudur? Piyasa araştırması yapmadım.

Aracı şirket alacak ve şirket üzerinde 2 tane 2011 model araba var, insignia,corsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 24 Ekim 2011; 20:04:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Bende bugün 1.4 otomatik sport modeli için 50,850 lira anahtar teslim fiyat aldım uygun mudur? Piyasa araştırması yapmadım.

Aracı şirket alacak ve şirket üzerinde 2 tane 2011 model araba var, insignia,corsa.

astra bolumunde yeni astra konusuna yazarsan hocam orda benzınlı arayaln arkdaslar sana yardımcı olacaktır.
  • .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.