Şimdi Ara

Yeni Assassin's Creed Osmanlı'da mı Geçecek? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
19.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul (Constantinepole) devrin en gözde şehrinden biriyidi ve bazı tarihçiler tarafından Osmanlı İmparatorluğunun gücünden dolayı Dünya'yı ilgilendiren gizli olayların hepsinin İstanbul'da olduğu söylenir. Hatırlarsanız Brotherhood'dada Constantinepole görevleri vardı.
    Aslında ben tahmin ediyordum daha o zamandan.
    Ha bazıları demiş Osmanlı'da geçerse işte ben atalarımı öldüremem falan filan fişko.
    Böyle osmanlı sempatizanlarını hiç sevmem. Osmanlının size şu anda tek katkısı yok... Aksine sizin atalarınız Osmanlının pisliğini temizlemek için ölürken bir yandanda Osmanlıdan kalan borçlarını ödüyordu.
    - Vakti zamanında "Christopher Lambert" oynadığı konusu İspanya'da geçen Yahudi kökenli fakat ırkçılıkdan dolayı Hristiyan gibi olan birinin hikayesini anlatan film var ki, deymeyin gitsin. Böylesine işlenen filmlerin konusu Osmanlı topraklarında oldukça çoktur. Filmin adı "Day of Wrath" dır.İzlemenizi tavsiye ederim. Hatta isimlerine birşey deniyordu, belki yasak olduğu için burada yazmıyorum. Günümüzde içimizde yaşıyorlar. Osmanlı üzerinde oynanan entirikları oyun yapsanız bitmez, film yapsanız bitmez. Assassin Creed 1 oyununda ters üçgen şeklindeki işareti Dayımın oğluyla biraz tartışmıştık. Oyunun konusu dikkat ettiyseniz Tapınak Şövalyelerine karşı ...
    - Assassin Creed'de bizi cezbeden oyundaki Mimari eserlerin mükemmel derecede oyuna aktarılması olmuştur. Kaldı ki, böyle eserler Kanuni Sultan
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Yeni :Intel Core i7 7700k (4.2 Ghz.) | MSI Gaming PRO Carbon Z270 | GSKILL 16GB (2x8GB) CL15 TridentZ DDR4 3200MHz | Asus Strix ROG GTX 1080 |CORSAIR 128GB Force GS SSD| Intel 660P 1TB 1800MB-1800MB/s NVMe M.2| 500 GB Samsung SATA II | 2 x WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 | PSU : CoolerMaster Silent Pro 700W | CORSAIR CARBIDE SERİSİ 300R Siyah Kasa

• Sonuçta Selçuklu'dan beridir afyonla kandırılan suikastçiler olduğunu kesin biliyoruz. Osmanlı döneminde de vardı. Bence Osmanlı olabilir, İstanbul'u yapabilirlerse...

Orijinalden alıntı: avatar78

Sonuçta Selçuklu'dan beridir afyonla kandırılan suikastçiler olduğunu kesin biliyoruz. Osmanlı döneminde de vardı. Bence Osmanlı olabilir, İstanbul'u yapabilirlerse...

Romayı yapan istanbuluda yapar

quote:

Orijinalden alıntı: acgpangea

Şİmdi, gel de böylesi bir sektörde çalıştığınu hayal etme!
    Yapımcısı ayrı zeki; oyuncusu ayrı zeki....
    Kıskanıyorum ulan hepinizi!

aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 30 Nisan 2011; 17:22:55 >

• Hemen padişahlar öldürülür diye karşı çıkmışsınız. Bir de iyi yanından bakın. Düşünsenize bundan yarım milenyum önce Osmanlı'nın o görkemli müthiş sokaklarında geziyorsunuz. Ooff ne kadar isterdim. Ayrıca böyle büyük bir oyunun baştan savma yapılması imkansız. Yani tamamen gerçeğe yakın modelleneceğinden eminim. Umarım tahmin edilen gerçekleişr ve oyun Osmanlı'da geçer.

Orijinalden alıntı: Pyloge

İstanbul (Constantinepole) devrin en gözde şehrinden biriyidi ve bazı tarihçiler tarafından Osmanlı İmparatorluğunun gücünden dolayı Dünya'yı ilgilendiren gizli olayların hepsinin İstanbul'da olduğu söylenir. Hatırlarsanız Brotherhood'dada Constantinepole görevleri vardı.
    Ha bazıları demiş Osmanlı'da geçerse işte ben atalarımı öldüremem falan filan fişko.
    Böyle osmanlı sempatizanlarını hiç sevmem. Osmanlının size şu anda tek katkısı yok... Aksine sizin atalarınız Osmanlının pisliğini temizlemek için ölürken bir yandanda Osmanlıdan kalan borçlarını ödüyordu.

Tamam oyunun Osmanlı'da geçmesini isterim. Padişahları öldürsek de sorun değil Ama senin yaptığın da biraz nankörlüğe kaçmış. Şuan yaşadığın topraklarda daha önce Osmanlı yaşıyordu ve o dönemde sayısız insan kendini savaşlarda feda atmeseydi; Sen de şimdi böyle huzur içinde yaşayamazdın.

• Osmanlıda yaşamış bir assasin olduğunu zannetmiyorum osmanlıda geçmez :D Oyunun senaryosunu bilmeyen bebeler heyecanlanmış gta değil bu her oyun için ayrı senaryo yazılsın
  • Vallaha kimi öldürdüğümü< umrumda olmaz, çıksın oynarım.Türkmüş,,mammış,rahipmiş,Hristiyanmış vs. vs. 3 oyun boyunca yabancıları öldürüyoruz şimdi söylenti çıkıyor, biride diyorki zaten yabancılar bizim tarihimize göz dikmiş ne beklersin...Bari mantıklı açıklamalarda bulunun.

Orijinalden alıntı: M3rett0

Vallaha kimi öldürdüğümü< umrumda olmaz, çıksın oynarım.Türkmüş,,mammış,rahipmiş,Hristiyanmış vs. vs. 3 oyun boyunca yabancıları öldürüyoruz şimdi söylenti çıkıyor, biride diyorki zaten yabancılar bizim tarihimize göz dikmiş ne beklersin...Bari mantıklı açıklamalarda bulunun.

+1
    Oyunda,Herhangi bir ülkenin önderine,kültürüne vb.. Hakaret etme,göndermeler.. İçermedigi sürece oyunda babam çıksa öldürürüm.
  • Osmanlıda geçmesi bana pek mantıksız geliyor. Osmanllıda geçerse Altair olmasının mantığı yok ÇÜNKÜ ALTAİR SELÇUKLU ZAMANINDA YAŞAMIŞ BİR KARAKTER. Alamut kalesini okuyun tarih okuyun ne cahil adamlarsınız arkadaş. Hasan Sabbah Selçuklu zamanında Melikşah'ın veziri Nizam'ül mülkü öldürtüp Melikşah'ın gazabına uğrayan bir adam. Eğer ubisoft Altair'i Osmanllıya taşırsa hakikatten saçma olur. Bu arada vatan millet sakarya edebiyatı yapan bi yığın arkadaş var. Geçmişin gölgesinde yaşayanlar ancak şu anda ve gelecekte hiç bir şey yapamayan aciz adamlardır. Osmanlı'nın parlak zamanları bundan 600 sene önceydi. Ve o zamanlar en fazla 200 sene sürdü. Geri kalan yılları kurtuluş savaşına kadar olan hikayeyi ben anlatacak değilim. Beğenmeyen oynamaz bu kadar basit.

AC serisinin ne kadar tuttugu ve sattıgını bılıyorsunuz zaten söylemeye gerek yok.

AC serisinin ne kadar tuttugu ve sattıgını bılıyorsunuz zaten söylemeye gerek yok.

sen nasıl bir türksün

Birisi batı roma ya biriside doğu roma ya başkentlik yapmıştır katolikler roma ya ortodokslar istanbul a taparlar

AC serisi için istanbul biçilmiş kaftan daha iyi şehir bulamazsın konumu tarihi vs vs

Bir arkadaş konuşmuş öyle cahil cahil altair karakteri osmanlı da olmaz diye eksik bilgi var bu arkadaşta hikayeye göre altair karakteri zamanda yolculuk yapmıştır elmanın sayesinde

2000 YILI UEFA KUPASI VE SÜPER KUPA
  • Bu fanboyların bir yerine batar ama osmanlı padişahlarına suikast çektirecekleri %100, şimdi dağalın.

Orijinalden alıntı: Pyloge
    İstanbul (Constantinepole) devrin en gözde şehrinden biriyidi ve bazı tarihçiler tarafından Osmanlı İmparatorluğunun gücünden dolayı Dünya'yı ilgilendiren gizli olayların hepsinin İstanbul'da olduğu söylenir. Hatırlarsanız Brotherhood'dada Constantinepole görevleri vardı.

Sen tatile gelen papazlarla çok takılıyosun galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.