Şimdi Ara

Yeni Assassin's Creed, İstanbul'da!!! (Video) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
22.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Söylüorum şimdiden kesinlikle türk olacağız ve osmanlının savaşlarda çaktırmadan gönderdiği haşhaşinlerden olacağız. birçok yerin fethnde adımız yazacak ve görevlerimizi Magnificent Suleiman'dan alacağız . Demedi demeyin ;)
  • bloodTime

    bütün düşüncelerime tercüman olmussun dostum tebrikler.Arkadaş Türkleri öldürmeyi çok hayal etmiş olmalıki oyun nasılsa deyip geçiyor.
  • BEyler facebook a üye olanlar hemen şu siteye girin istanbul turkey 'i seçin !!!
    assassin's creed revelations resmi facebook sitesi assassin's creed nerde geçsin anketine gidin orda istanbul u seçin bi zahmet.

    http://www.facebook.com/home.php?sk=question&id=128438760565579&qa_ref=qd
  • "Arkadaşlar; sizler brotherdood'u nasıl oynadınız anlamıyorum. Oyunda eğittimiz assassins lere verdiğimiz görevleri kimse okumadı galiba. İnsan bari constantinople - İstanbul' a yolladığımız assassins'lerin görevlerini okur, sonra gelir burada tartışır. Sonuç olarak biz o assassinsleri İstanbul'a Padişaha yardım etmek, bilim adamına yardım etmek ve bu şekilde Templar'ların gücüne darbe vurmak amacı ile gönderdik. Bununla beraber Osmanlıya yardım ettik ve Templarlara darbe vurduk. Şimdi yeni oyunda da muhtemelen Osmanlı ile yardımlaşacağız. Niye Birilerini öldürelimki !!! Brotherhood'u tekrar açın bakın oynayın. O Assasinslere ne görevler vermişiz bi bakın. Sonra gelin bu oyunda şu olacaktır diye fikir üretim. Sallamayın kafanızdan !!! Kimseyi öldürmeyeceğiz, hatta yardım edeceğiz."

    Yani tüm dünya aslında koskoca osmanlı 3-5 tane suikastçi çapulcunun yardımıyla kahraman oldu izlenimi mi verildi.Eee bu izlenim padişah öldürmekten daha kötü tüm osmanlıya leke sürmek gibi bir şey.

    1




  • bence bu sefer osmanlı da olacağız
  • EmuMaster arkadaşa katılmamak elde değil gerçekten hayatında AC'yi adam gibi oynanamamış insanlar gelip burda yok ubisoft fransız firması yok bizi incitecek bir şeyler yapmazlar falan filan.
    Assassins's Creed: Brotherhood'daki Kardeşlikteki suikastçileri çeşitli görevlere gönderiyorduk. Burda en çok görevi bulunan şehirlerden birisi Constantinopole yani İstanbul'du ve görevlerde sürekli Padişaha yardım ediyorduk.
    Oyun büyük bir ihtimalle ayasofyadaki gizli oluşumu konu alacak ve önceki oyunlara bağlayacaklar hatta ayasofyanın altından piece of eden parçaları bile çıkabilir aynı ACB'deki colleseum'da olduğu gibi.
  • Emumastere katılıyorum brootherhoodda askerleri istanbula padişaha yardım için yolluyoruz nasıl sonraki oyunda böyle bir şey olsun<;>9
  • Arkadaşlar; sizler brotherdood'u nasıl oynadınız anlamıyorum. Oyunda eğittimiz assassins lere verdiğimiz görevleri kimse okumadı galiba. İnsan bari constantinople - İstanbul' a yolladığımız assassins'lerin görevlerini okur, sonra gelir burada tartışır. Sonuç olarak biz o assassinsleri İstanbul'a Padişaha yardım etmek, bilim adamına yardım etmek ve bu şekilde Templar'ların gücüne darbe vurmak amacı ile gönderdik. Bununla beraber Osmanlıya yardım ettik ve Templarlara darbe vurduk. Şimdi yeni oyunda da muhtemelen Osmanlı ile yardımlaşacağız. Niye Birilerini öldürelimki !!! Brotherhood'u tekrar açın bakın oynayın. O Assasinslere ne görevler vermişiz bi bakın. Sonra gelin bu oyunda şu olacaktır diye fikir üretim. Sallamayın kafanızdan !!! Kimseyi öldürmeyeceğiz, hatta yardım edeceğiz

    Çok haklı. Birde ayasofyada Piece of Eden olabilir!
  • Ya ne kadar cahil insanlarsınız yahu osmanlı tarihindeki hiç bir padişah suikaste uğraşamamıştır uğramış biçimdede gösterilemez bu savaş sebebidir artık bunu küçüçük beyninze sokun yak konuşmayacaktım ama kendi tarihini bilmeyen insalarla yaşıyoruz ya türkler ölümsüzmü elbet bende bizim milletimizin ölmesine istemem ama oda insan her canlı ölümü tadacak ne olursa olsun
  • ya bi durun arkadaşlar nerden biliyosunuz tarihimizi kötü anlatacaklarını .. tarih sabittir merak eden açar bakar internetten farklı bişey yazmazki.. bi savaşı açın bi yabancı siteden farklımı yazıyor bakın..bence bu şekilde yapmazlar tarihe ters düşmezler.. örneğin brotherhood daki borgia prensi vardı kız kardeşi ile ensest ilişkisi varmış araştırın gerçektende öyle .. bence önyargılı davranıyorsunuz
  • Ben oyunda olsa atalarımıza saygı gösteririm.Gerekirse (eğer Brotherhood'da olduğu gibi varsa)kardeşlik üyelerini öldürürüm ama Sülüman'a dokundurmam asla!!!
  • Konusu ne olursa olsun, o dönemdeki İstanbul'u dolaşmak çok harika olur. Nasıl sabredeceğiz bakalım...
  • istanbul geçsin lafımız yok ama çok büyük bir ihtimalle osmanlıları ve türkleri küçük düşürecek şeyler olacak oyunda. ha bu sizin kanınıza dokunmuyorsa diyecek lafım yok. bu arada sende adını yazda bilelim bizim adımızı kalın harfle yazmakla olmuyor bu işler.

    hah şimdi onların adamlarını öldürürken sorun yoktu diyorsunuz. evet yoktu ama biz mi dedik onlara kendi askerlerinizi, din adamlarınızı oyunlarınıza koyunda bir güzel katledelim diye, onlar kendileri koyudlar ve bize dediler oyun bu girin bizim din adamlarımızı, geçişteki askerlerimizi katledin diye bizde yaptık. ama onlar kim oluyorda bizimkilere suikast düzenleme girişiminde bulunabiliyorlar eğer böyle bir oyun yapılacaksa bunu biz yapmalıyız o zaman sorun olmaz ama onlar yaptığında işler değişir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 4 Mayıs 2011; 16:55:10 >
  • beyler biz kimlere suikast düzenliyoruz templarlara dimi bu templarlarda hristiyanlar içinde bi grup ve genellikle hristiyanlar templar oluyo sizce bi osmanlı padişahı templar olabilir mi?
  • altair olcak büyük ihtimal ve bence türklerle savaşmıycaz hatırlatmak isterim dostlarım biz haçlılarla (tapınakçılarla) savaşıyoruz bence bi kaç tapınakçı kesmeye hazırlanalım ;)
  • Belki istanbulun fethini konu alır oyun ama tamamen osmanlıda gecıcegını sanmam
  • Zaten İstanbul da geçeceği beliydi hatırlatırım Hristiyanlığın 3 kutsal şehri Kudus, Roma ve İSTANBUL Ubisof'ta güveniyorum ac serilerinde tarihe hiç dokunulmamış sadece aralardaki boşluklar doldurulmuştu benim merak etiğim oyun o zamanın dili olan Altay Türkçesiyle seslendirilip seslen dirilmeyeceği eğer dediklerim olursa paraya kıyar ön sipariş bile veririm.HADİ HAYIRLISI
  • http://video.google.com/videoplay?docid=7818503334041630224#

    Sabri gereken cevabı veriyor kankalar.
  • KESİNLİKLE SENARYO TARİHİMİZİN PADİŞAHLARININ KÖTÜLENMESİYLE İLGİLİ OLACAKTIR.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.