Şimdi Ara

yeni archlord... webzen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cm den sonra bunlar açıyor galiba farkı bunların güney amerika ve asya ya ip lerin açık olması

ilgilenenlerin dikkatine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge-fred -- 31 Temmuz 2009; 12:15:48 >

• Tek farkı o değil bir çok yenilikte olacak.Yeni ırk ve karakterler eklenicek videolarını daha önce izlemiştim.Uzun zamandır ne zaman yeni patch gelecek diyordum meğersem webzen bunu harekete geçirecekmiş.Archlord un kore versiyonunda bahsettiğim karakterler var zaten ama şu an ki global olanla tüm karakterler açık olacak yeni skiller yeni haritalar serverler dahil.Ex sisteminide ayarlarlarsa tadından yenmez.Resmi internet sitesihttp://archlord.webzen.net/ bende takipteyim şu an download bölümü var fakat client hazır değil sanırım tam Service will be available soon diyor.Tavsiyem beklemede kalın Free oyunlarda en sağlam grafikli oyunlardan biri ve çok iyi bir düzene giriyor.

•  yeni archlord... webzen

yeni archlord... webzen

yeni archlord... webzen

İşte yeni eklenen karakterlerden bazılarının resimleri.2.resimdeki Mount'a dikkat.Konuyu açan arkadaşım sende Başlığı Yeni Webzen li Archlord falan diye değiştirirsen:) oyunun fanlarının daha bi dikkatini çeker ve haberdar olur.Bu başlık altında takipte kalırız.

• Oyun closed betaya giriyor 3 ağustosta
    buda closed beta client linki

http://download.mmosite.com/download.php?id=3495

ayrıca burda daha fazla kaynak var

http://www.webzen.net/_HTML/Download.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 31 Temmuz 2009; 12:25:16 >
  • buda paralımı olucak p2p client die geçiorda
    paralı olsada eminim parasız olur yani umarım..
  • Ben kore versiyonunda oynadım yeni karakterlerle,Gerçekten müthiş birşey.
    Moonelf lere 1 tane yeni Karakter gelecek ve Ekstra olarak 1 ırk daha gelecek o Irkta da 3 karakter olacak.

Kore versiyonunda oynamak isteyenler benimle irtibata geçsin yardımcı olayım.
    Şuan elimde hazırlanmış rehber var fakat farklı bir site için (Reklamlar falan var koyamıyorum (Site benim sitemdir.) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlubu

buda paralımı olucak p2p client die geçiorda

http://www.webzen.net/
    burda ARChLORD F2P mmorpg yazıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anuhart FreeToPlay Turk lazım.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuana kadar denemediğim online oyun kalmadı nerdeyse.Grafik,map ve char seti olarak bu oyundan daha üstün bir oyun bana göre yok.Ve kasması daha kolay olursa süper olur.
  • Ne zamandır oynamak istiyordum. Bugune nasipmiş. Şu anda iniyor bu pazar saat 9 da 3-4 gunluk cb başlıycak. kısa bir süre sonrada Ob açılır
  • Eğer ex sistemini iyi ayarlarlarsa zaten başka eksiği yok bana göre.Yenilikler muhteşem olmuş.Herkesin ortak düşüncesi zor kasılması insanı oyundan soğutuyor daha rahat kasılırsa tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlubu

buda paralımı olucak p2p client die geçiorda

downloaddaki p2p(pper to peer) demektir.Kısaca torrent...

bende indiriyorum 3-5 gün takılırım beğenirsem devam.İnternetin işi ne indirsin :D
  • Şimdi baktımda arkadaşlar Sitesinde Ne Ejderha ırkına ne de Moonelf'lere yeni gelen Karakter hakkında bir bilgi var.Webzen Eski Dosyaları almış olabilir.Oyununun Şuan en gelişmiş safhası HANGAME firmasına ait.
    Dragon Irkı ve 4 Yeni Karakter var.(Umarım sadece Sitede gösterilmiyordur.)

Ekleme : Bu arada Webzen firmasına ait birkaç bilgi vereyim :

Firma Huxley-Sun Online-All Points Bulletin gibi müthiş oyunların yapımcılığını üstlenmişti,Fakat 2007-2009 yılları arasında batmaya doğru gitti ve Bütün projelerini sattı,Elinde sadece Mu Online kalmıştı.Herhalde satışlardan iyi para kazandı ki Archlord'u Hangame'den aldı.(Benim Düşüncem eski Versiyonu almıştır.[Dragon Irkı Olmayan] ).Ben Webzen Firmasından pek umutlu değilim,Oyuncularını çok hayal kırıklığına uğratan bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba_trol -- 1 Ağustos 2009; 10:15:06 >
  • Webzen Mu Onlineyi çıkardı sonra bayaa para kırdılar die biliorm nasl olduda düşüşe geçtiler Yazık walla acıdım
  • baya güzel olmus
  • @WoMeNiZeR_
    MuOnline çıkalı 8-9 sene oluyo yani şuan için online oyunların atası denilcek konumda ilk çıktığında dediğin gibi büyük sükse yaptı ve çok para kırdılar.Yeni çıkan oyunlara göre quest azlığı ve grafik sorunları mevcut hı bi kanturu olsun bi aida olsun son nesil oyunlara ders vericek cinsten grafiklere sahip mapler.
    Ama 3D bile sonradan gelmiş ve mapler onlara göre tasarlanmadığı için çok tutulmamış bir olay.Bende bir mu online playerı olarak(eskiden) şuan hala çok fazla global server olsun kore philiphin serveri olsun oynayanı olmasına ramen gün geçtikce playe kaybediyo ve oynayanlar genelde free kullanıcılar buda maddi olarak etkiliyo firmayı şuan webzenin 2 çıkış kapısı var Sun ve Archlord.Büyük ölçüde bu 2 oyun sayesinde aldıkları yarayı rhatça kapatıcaklardır diye düşünüyorumki SUN online elden geçirildiği taktirde aion gibi bir oyunu bile saf dışı edicek cinsten bir potasniyele sahip çok kaliteli grafiklere ve ayrıntılara sahip.Archlorda gelince yeniliklerle alıp başını gidicek gibi görünüyor ona pek laf yok onu çoğu insan biliyo zaten saygılarımla.

• quote:

Currently, we DO NOT provides the Archlord service and support for the following countries:

Austria, Belgium, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, The Netherlands, Poland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom, Bulgaria, Croatia, Romania, Turkey, Switzerland, Norway, Iceland, Andorra, Serbia & Montenegro, Moldova, Ukraine, United States of America, Canada and Mexico.

Kaynak:http://forum.webzen.net/topic16656-service-territories.aspx

Haa dersiniz ki ben proxyle uğraşırım buyrun indirin.Benim haberim yoktu bundan indirdim oynayamıyorum şuan da proxyle uğraşıyorum..

• Arkadaşlar oyuna girebildim..Rusyanın proxysi ile :) Çininkini kabul etmiyor nedense (orada belirttiği ülkelerin olmadığı halde ilginç..) Girdim baktım yeni ırk yok class yok .Exp ratelerde değişiklik yok ( bildiğim kadarıyla ) zaten test de şuan uğraşmaya değmez .. Test bitince güzel olabilir ama ırklar ve classlar gelince ( nerden biliyosun geleceğini diye sorarsanız karakter açma bölümünde Dragon classına ve Swashbuckler ın kendine ait alanı vardı fakat yerlerinde Soru işareti "?" vardı ) Satıcıya baktm ve item fiyatları vasat :) offical da 500k olan item 6k ( bu beni çok güldürdü ama normali bu tabii yeni olduğu için server ) Ben derim ki indirmeyin boşuna .. ama illa indiricem diyosanız Rusyaya ait bir proxyle girmeniz tavsiyedir.. (üyeliği de proxy ile girdikten sonra alın çünkü üye olurken ülkenizi belirtmeniz gerekiyo ve ip adresine göre belirleniyo ;D )

Saygılar

• bende açıyom proxyfier ile fakat xml error weriyor anlamadım gitti oyunu 2 kere indirdim ama aynı hata xml error napıp ne edip oynamam lzm webzen archlordu yakında r2 de cıkcak SUN online cıkacak webzenin ama bu hatalar ile nasıl oynucan bilmiyorum yardım edebilecek biri warsa lütfen yardım beliyorum...
  • Burda oynayan varsa Nickim Karga bana ulaşabilrisiniz oyundan ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.