Şimdi Ara

Yeni Araç Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hatchback 5 kapı Düşünüyorum.
    Max 20.000 Tl
    Motor gücü tork filan güçlü olması lazım.arkadaşlarla bindiğimde yokuşta filan mahcup etmiyecek bi araç önerirseniz çok güzel olur..

Şimdiden Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araba61010 -- 2 Mayıs 2013; 21:26:51 >

• 20 tl ye benim sahini 1gunlugune kiralayayim sana :-):-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedavaya Versen Yine Olmaz ;)
  • 2007-2010 arasi fiat punto 1.3 öneririm az yakar motoru ödüllü vergisi ucuz tipi guzel genc isi bir arac :-)

• Zaten aklımdaki araçlardan birii ;

Citroen saxo
    Fiat palio veya punto
    Renault clio
    Opel corsa
    Peugeot 206 306

Bu araçlardan hangisi daha iyi tork ve motor gücüne sahip ?
  • Beygir ve torku hakkinda bilgim yok atak olduğu söyleniyor ama bence saxo, pejolar ve palioyu cikartin listeden palio ve saxo cok kucuk pejolarin ise nami kotu ikinci elde satarken zaear ettirir ve sana kullanirkende cok masraf acabilir mimlidir pejo ve citroenler bu konuda

• Saxo ve pejoları cıkartabilirim
    Palio yu övüyolar motor gücüde iyiymiş fakat frenleri hakkında şikayet var
    Opeli ve renault şimdi araştırıcam

Bu arada bu araçları kullanan arkadaşlarımiz kötü yönlerini ve iyi yönlerini yazarsa çok memnun olurum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    İlk araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Palio 1.6 16V lar çok seri, 100bg araba. Opel Corsanında 1.4 16V olanları 90bg onlarda. Gayet seri bence tabi bunları 14bine kadar rahat bulursun. Ama 20bin TL.yi görebiliyorsan. bnde punto tavsiye ederim ama 1.3 m.jet grande punto olsun. 6ileri oluyor ve yakıtı gayet uygun.
  • Çok Teşekkür Ediyorum Tavsiyeleriniz İçin.

Peki Arabayı Alırken, Belgelere kaç lira masraf yaparım ??
  • 97 TL noterde satış için ödeyeceksiniz. başka bir masraf olmuyor.
  • ford fiesta olabilir.
  • Arkadaşlar Palio Almaya Karar verdim eğer Memnun kalmassam satarım geri :)

Şimdi tek sorun temiz ucuz bir palio bulmak :)

Çok teşekkür ediyorum cevap veren arkadaşlara :)
  • 2003 1.2 16V LPGli HL(En full donanimlisi)kirmizi renkte olanini 14.750den actim kapiyi pazarlikla 13.900e gecen ay zar zor Ankaraya sattim.Bilseydim sana verirdim arabayi :) Sakın ola benden sana tavsiye 1.2 alma 6 ayda zor sattim arabayi millet korkuyor 1.2 kacmiyor diye dusunuyor halbu ki yanlis bir algı arabam 80beygirdi yapistiriyordu yani.Gel gelelim piyasasi yok 1.2nin.Ya 1.4 lpgli al.Ya da 1.3 mutijet al ama bana kalsa ikisinide alma opel corsa al.Corsanin daha canli piyasasi palioya gore...

• 2001-2002 1.4lpgli corsa 2005-2006 lpgli palio parasidir.Corsanin nasil canli bi piyasasi oldugunu sen hesap et.

• biride dememis ki Honda Civic'lere bakin diye. Yazilan butun araclarin segmenti B dir. Ancak Civic'ler C segmentindedir. Civic'lerdeki konfor ve performans bu yazilan araclarin yaninda luks kalir. 20.000 lira weripte niye Civic alinmasin.

• Bi bakıcam Artık Sitelere 2.el araba pazarına filan bakıcam hafta sonu artık hangisi önüme gelirse sağlam onu alıcam... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.