Şimdi Ara

Yeni araç plaka seçme-Beşiktaş İlçe Emniyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben yeni araç aldım, istediğim 2 harfli plaka Beşiktaş İlçe Emniyette varmış benim orada ikametim de var;

İnternetten baktım, online plakanızı seçin gelin işleminizi yaptıralım diyor. Herhangi bir bağış vs. ödemeden, online seçebiliyor muyuz istediğimiz plakayı? Yoksa siz plaka seçmenin bir ücreti var mı_?

Öyleyse 33XX8753 tarzı XX benim istediğim 2 harf olan bir plaka seçebilir miyim?

• Bağış mikttarı 300 TL'den başlıyor. Bağış olmadan istediğin plakayı alamıyosun. Şu an sıra FC'de. Bağış yapmazsan FC plaka verirler.

Bu arada önemli bir tüyo veryeim. Eğer almak istediğiniz plakanın harfleri isim ve soy isminizin ilk harfleri ise bunu sakın söylemeyin aksi halde bağış miktarı 1.000 TL'lere kadar çıkıyor.

Mesela polisle konuşurken AD plaka istediğini söyledin diyelim, polis mahsus ismini sorduğunda Ahmet Demir dersen yandın! Kimlik sormadığından ismini farklı söylemende sakınca yok. Neden AD plaka diye sorarsa kız arkadaşımın isim ve soy ismi filan dersin. O zaman rakam en alt limit olan 300 TL'ye düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 29 Aralık 2011; 17:52:56 >
  • boştaki plakaları sorgulayacak bir site vs. varmı acaba? bunu nasıl öğrendiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

boştaki plakaları sorgulayacak bir site vs. varmı acaba? bunu nasıl öğrendiniz?

İnternette araştırınca bir program var, oradan da görebiliyormuşsunuz da, ben aracı aldığım yerde sordum onlar söyledi yerini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Bağı mikttarı 300 TL'den başlıyor. Bağış olmadan istediğin plakayı alamıyosun. Şu an sıra FC'de. Bağış yapmazsan FC plaka verirler.

Beşiktaştan önceden AS plaka almıştım o şansa gelmişti. Şİmdi yine 2 harfli bir plaka istiyorum, 300 TL ise iyi
  • internette bir program buldum o da sorgulama yapmıyor. ankara için çok güzel bir sistem var ancak istanbul için yapmamışlar çok yazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.