BD3086WECN kompresörünü aşağıda paylaşıyorum. İlk başta MHden aldığım bilgi embraco idi ama ürün kurulumu yapıldı. Gelen üründeki kompresör bilgisi aşağıda JIA XIPERA. Resmi ben çektim TH1114Y modeli.. BD3086WFAN kompresörü: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 30 Kasım 2023; 23:32:0 > |
Yeni Aldığınız Veya Kullandığınız Buzdolabın Kompresör Marka Modelini Yazar mısınız? (3. sayfa)
-
-
Samsung marka buzdolabı, modeli RL4323RBAS8/TR, kompresör MSV4A1AL1R/TSJ (samsung marka) R600a.
-
EMRACO VESF11C
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu model için model kodu siemens muadiliyle aynı olduğundan panasonic diyorlar. Siz jiaxperia olduğunu kesin doğruladınız mı?
Embraco, acc, danfoss, tee, panasonic, lg bilinen markalar. Embraco, bence kendini kanıtlamış işin duayeni markalardan biri. Panasonic, lg, danfoss ta iyi ve biraz da niş markalar. Acc italyan ve bence çok iyi değil. Tee Türk ve Arçelik üretimi. Kalite olarak fena değil. Çin markalarına bulaşılmaması taraftarıyım. Bu arada konu Bsh grubunun kullandığı kompresörlere dönmüş. Diğer gruplarında paylaşımları yapılabilirse çok yaralı olabileceğini düşünüyorum.
Peki cubigel markası hakkında düşünceleriniz neler? İspanyol menşeili ve huayi markası ile ortak üretim yapıyorlar. Eğer bosch alamazsam kompresörü değişeceğim.
Embraco , Panasonic ve Danfostan iyi değil embraco orta kalite
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam selamlar bendeki Arçelik’te bozuldu gövde şişmesi oldu. Sizin buzdolabından alacaktım son durumunuz ne oldu sıkıntı var mıdır ?
Samsung RT53h6100 buzdolabımın motorunu
merak edip ,modeline baktım ,
MSV4A1AL1R/TT1 ,şöyle bir kompresör var ,
üzerinde ki etikete göre ,Samsung üretimiymiş
-
Merhabalar. Ben de merak ediyorum,nasıl sonuçlandığını.Aynı ürünü almayı düşünüyordum.
-
Arkadaşlar bilgisi olan paylaşabilir mi acaba.Sıemens KG76NCWEON Kompresörü ne marka.Bayiye sordum bilmiyor.Özleran arkadaşımızdan cevap gelmeyince,bunu mu alsam diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilana -- 16 Mart 2024; 18:49:26 > -
-
Profilo BD2076WEXN 542 LT No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı aldım
Yıllık Enerji Tüketimi 278 kWh Profilo BD2076WEXN 542 LT No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı -----> JİA Xipera VMU1113YR DE106 R600A
Adem Helvacının bilgilerine göre V ile başlayan seri inverter kompresörmüş
-
Merhabalar. Buzdolabı alma arifesindeyim. KG56NLBE0N Siemens modelinde Panasonic Kompresör mü kullanılıyor acaba? Satıcı ile görüştüğümde kendisinin de bilgisi yoktu.
-
cam kapaklı buzdolabı alma
1 - Kapak kırıldığında servis tek kapağa 15-25 bin tl kapak parası verirsin
2 - Camda bulunan elektrik gösterge bozulduğunda tek kapağa 15-25 bin tl kapak parası verirsin
Cam çok güzel çok şık fakat değişim sıkıntılı ve çok para
Küçük hacimli 520 litre altı D - E - F sınıfı ürünlerde Panasonic Kompresör olmaz
Büyük hacimli 620 litre üstü E - F sınıfı ürünlerde Panasonic Kompresör olmaz
B sınıfı ürülerde %99 olur veya daha iyisi de olur
C sınıfı ürülerde %99 olur
D sıfını ürünlerin %50 sinde olur
Bosch KGP86AXB0N, Siemens KG86PAXB0N B sınıfı 45 bine bulursanız alın 10 yılda size dolap parası hediye eder
Asla ucuz kalitesiz dolaplara yönelmeyin dolap 15 - 20 yıl kullanmak için alınır
Ortalama bu yıl fatura 280 - 320 tl geliyor evde ekstra dondurucuda var (Siemens KG86PAICON) geçen sene 230 - 260 tl ödüyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 26 Ağustos 2024; 19:38:41 >
-
Hocam bilgiler için çok teşekkür ederim. Cam kapak konusunda çok haklısınız. Şık ama kullanışlı değil. Kargo tarafında da sorun olma ihtimali fazla. Tekrardan teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgilere istinaden bir seçim yapacağım.
-
Hocam önerdiğiniz modeller malesef mobilya genişliği sebebiyle uymamaktadır. Yükseklik olarak 195, derinlik 78-80 cm kadar ama genişlik ise 78 cm en son sınır. Bu sebeple buraya sığacak bir model araştırmasına gireceğim. verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkürler.
-
Profilo BD3076ICAP C sınıfı (198 kWh 526Lt dondurucu 169 lt) fiyatı 35 bin tl bayiye kompresörü sorarak alın panasonic kompresör varsa ✔️ direkt alın
https://www.epey.com/buzdolabi/profilo-bd3076icap.html
Profilo BD3076WCAP C sınıfı (198 kWh 526Lt dondurucu 169 lt) fiyatı 33 bin tl bayiye kompresörü sorarak alın panasonic kompresör varsa direkt alın
Bosch KGP76AIC0N C sınıfı (198 kWh 526Lt dondurucu 169 lt)
Siemens KG76PAIC0N C sınıfı (198 kWh 526Lt dondurucu 169 lt) Panasonic Kompresör var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Ağustos 2024; 22:8:46 >
-
Profilo BD3076ICAP C sınıfı (198 kWh 526Lt dondurucu 169 lt) fiyatı 35 bin tl bayiye kompresörü sorarak alın panasonic kompresör varsa ✔️ direkt alın
Bugün teknik servise sordum . Kompresörü Panasonicmiş. Hepsiburada,dan 36 bine 6 taksit aldım. Almayı düşünenler için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun araştırmalarım sonucu Siemens KG86PFWC0N da karar kıldım, 18 yıllık dolabımızda siemens ,bir kere üst fanını değiştirmiştim başkada sorun açmadı sağolsun.
Gerçi bosch karşılığı etiketini buldum eskinin nerdeyse bir dolap parasıda elektriğe vermişiz.
Yeniyi iyice inceledim baktım beğendim ,komp. Panasonic,eskininkide asperanbm1119y idi.
Bugün Ankaradan nakite 35700 e aldım bakalım ,umarım sorun yaşamayız.
eskinin değerleri
tüketim yıllık-----474 kwh
hacim-------------378 l
gürültü--_--------47 db
yeninin değerler
tüketim yıllık-----216 kwh
hacim_------------624 l
gürültü-------------36 db
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X