Şimdi Ara

Yeni Aldığınız Veya Kullandığınız Buzdolabın Kompresör Marka Modelini Yazar mısınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
9
Favori
10.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bosch KGP86AXB0N  B sınıfı 621 litre (419 + 202) 172kWh (büyük olasılıkla yalıtım daha iyidir)

Dolap 5 - 6 yılda kendi parasını çıkartır

45 bine bulursanız kaçırmayın

Dondurucu alacak olan varsa yer de müsait ise 2 tane alsın (dondurucuya para vermeyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 29 Ağustos 2024; 15:45:1 >
  • Caglardeniz06 C kullanıcısına yanıt

Etiketi sahte olabilir

Yeni Aldığınız Veya Kullandığınız Buzdolabın Kompresör Marka Modelini Yazar mısınız?
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Ankara'nın en büyük avmlerinden birinin içindeki büyük siemens bayisinden aldım.

Orada aynı model 2 dolabındaki etikette gönderdiğim gibiydi.

Aldığım dolabta kapalı kutu, barkodu,vs teslim edildi kutuyu köpüğü beraber açtık,servis geldi onlada muhabbet ettik,bana gelen etikette aynı.

Yani bayisi,servisi şusu busuda üçkağıt yapıyorsa bende kafa yoramayacam artık bu işeYeni Aldığınız Veya Kullandığınız Buzdolabın Kompresör Marka Modelini Yazar mısınız? 

Dolaba gelirsek çok sessiz,güzel işini yapıyor,beğendim.

Yeni Aldığınız Veya Kullandığınız Buzdolabın Kompresör Marka Modelini Yazar mısınız?

hayırlı olsun 

EMBRACO (asperanbm1119y)

Panasonic kompresörler, embracolardan daha sessiz çalıştığını söyleyince millet itiraz ediyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 31 Ağustos 2024; 12:47:42 >

Teşekkürler

çok çok fark var arada

Tskler. Fakat şöyle bir eksiklik var ;Hesaplanan 42575 TL 10 yıl sonraki değerdir. Biz buzdolabını alırken peşin olarak verdiğimiz için Bu değeri (42575 TL) her yıl için 2 kez %20 indirgememiz gerekiyor bu durumda bugün ki karşılığı yaklaşık 1500 TL dir. Yani bu alışverişten yapılan enerji karı 10 yıl için toplam 1500 TL dir.

• ygt81 Y kullanıcısına yanıt

yanlış hesaplıyorsun elektrik 10 yıl için 1500 tl ise ben sana 5x1500(10 yıl) = 7500 tl + ek 12500 TL = 20 bin tl ödeyeyim 50 yıl için elektrik faturamı sen öde

2,2 -------> 3,11 TL dağıtım bedeli cart curt yok ben ne hesapladım 3,2 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 3 Eylül 2024; 23:38:41 >

• ZEM marka. Tanıyan, gören, bilen, duyan var mı? :)

• acr kullanıcısına yanıt

Hocam BSH grubunun Bosch’ta kullandigi Jia Cin mali. Ayni kopreaör Haier, Arcelik, Grundig hatta Miele tarafinda bile kullanilmakta. Beko bazi modellerinde GMCC kullanmakta ayni sekilde Cin malidir. Midea ve Toshiba’nin ortak markasi. Genel olarak Cin kompresörleri demek yanlis olur, sektör artik onlara ait.

Hocam merhaba, model numarasını öğrenebilir miyim mümkünse.

• Teyit amaçlı bilgi vereyim. Siemens KG86NAID2N 631 LT No-Frost Kombi Tipi Buzdolabı modelini buradan ve inceleriz forumdan bakarak aldık. Dün kurulum yapıldı.

Ve dendiği gibi kullanılan motoru kontrol ettik, Panasonic olduğu tekrar tescil edildi.

• Merhabalar, arkadaşlar…4 yıl önce (7 yıl garantili) aldığım Siemens kg8642 serisi buzdolabımın üst kısmında karşılıklı sarı lekeler var, gıda lekesi değil, üretim den kaynaklı diye düşünüyorum, silmeye çalıştım, geçmedi maalesef…konuya vakıf arkadaşlardan değerlendirme alabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcovanni -- 8 Ekim 2024; 8:0:28 >

• Huayi marka kompresör var dolapta bozulmuştu özel servis gelip bunu taktı. Sesinden çok rahatsızım. Motor sesli çalışıyo. ama soğutmasında problem yok. EMBRACO ile değiştirmeyi düşünüyorum ? Ses konusunda bu maliyete değer mi ?

• Merhabalar, bu kompresör nasıl arkadaşlar?

Hocam merhaba bilginiz var diye düşündüğümden size sormak istedim. Genişliği en fazla 73 cm, yüksekliği ise 194 cm olacak şekilde panasonic kompresörlü dolap önerir misiniz?

• ernestitoo E kullanıcısına yanıt

Genişliği 73cm & panasonic komresörlü dolab yok olsada çok pahalı olur

Profilo BD3076ICAP 33 Bin tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Ekim 2024; 20:8:39 >

Teşekkürler cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ernestitoo

Teşekkürler cevabınız için.

dolabın genişliği 75cm alırken yine de kompresörü sor

• jcovanni J kullanıcısına yanıt

İyidir, ben bu kompresör kullanan dolap bulabilmek için 1 ay uğraştım. Sonunda Siemens KG86NAID2N Buzdolabı aldım.

TKD68E18BPGW Panasonic Kompresör kullanıyor, görsel konu da mevcut.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.