Şimdi Ara

Yeni Aldığınız Veya Kullandığınız Buzdolabın Kompresör Marka Modelini Yazar mısınız? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
23
Favori
36.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arçelik çok büyük hata olur şuan en kalitesiz malzemeyi arçelik kullanıyor firmada sürekli küçülme ve zarar var

ayrıca arçelikte garanti diye bir şeye yok %99 kullanıcı hatası vardır firma isterse ömür boyu garanti versin sonuç kullanıcı hatasıdır

3+4 yıl garantiyi millete patlattılar

garantiyle topladıkları paralar nereye gidiyor diye insan sorguluyor

Yeni Aldığınız Veya Kullandığınız Buzdolabın Kompresör Marka Modelini Yazar mısınız?
    Yeni Aldığınız Veya Kullandığınız Buzdolabın Kompresör Marka Modelini Yazar mısınız?bloomberght
    Arçelik 2025 yılı 4. çeyrek bilançosunu açıkladı
    https://www.bloomberght.com/arcelik-2025-yili-4-ceyrek-bilancosunu-acikladi-3767907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 29 Mart 2026; 15:17:1 >

• akıllıdeli06 A kullanıcısına yanıt
    Yeni Aldığınız Veya Kullandığınız Buzdolabın Kompresör Marka Modelini Yazar mısınız?
    Yeni Aldığınız Veya Kullandığınız Buzdolabın Kompresör Marka Modelini Yazar mısınız?www.sozcu.com.tr
    1 Nisan'da 'elektrik ve doğalgaza zam geliyor' iddiası - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/1-nisan-da-elektrik-ve-dogalgaza-zam-geliyor-iddiasi-p305885

Devlet sürekli zam yapma dönemlerine girdi

Halkı donsuz .... ler Yeni Aldığınız Veya Kullandığınız Buzdolabın Kompresör Marka Modelini Yazar mısınız? 

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KKaaNN19 K kullanıcısına yanıt

Beyaz her zaman paslanma yapar tavsiye etmem

Buyüzden kimseye aldırmıyorum

• 15 yıllık LG buz dolabımız var, bir gün bir kere bile sorun çıkarmadı ses yapmadı ancak küçük geliyor. (gn-m602ysx) Kiraya vereceğim eve koyacağım. Yeni LG'lere baktım buzlukları büyük soğutucu kısımları küçük.

Yazılanlardan Profilo BD3086ICFP aklıma yattı gibi gidip bakacağım. Siemens KG86PFWC0N ile arasında marka harici bir kalite farkı var mı öğrenmeliyim.

En az soğutucu bölümü 420lt 185 boy ve 80 genişlikte , bizim gibi buz dolabını çok kullanan bir aile için ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serghat -- 1 Nisan 2026; 11:33:3 >

• serghat kullanıcısına yanıt

Kesinlikle Profilo BD3086ICFP tercih et hem daha ucuz hem de inox

Dostum bu model kapaksız ne kadar kalınlıkta olur? Ölçtüm mutfak kapısı 71.5 cm yani 70 cm olmalı ki geçsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Mıknatıs 304 ve 316 kalite paslanmaz çeliği çekmez fakat 420 kalite paslanmaz çeliği mıknatıs çeker.

Beyaz eşya dolaplardaki inoxa (paslanmaz) mıknatıs yapışır

303

304

304L

316

316L

316Ti

310

410

416

420

430

430F

431

440

.

.

Bunlarda paslanmaz

Eski bosch marka buzdolabım cam kapaklı inox tu camın içinde (3 yıl içinde) küçük bir paslanma oldu bilerek 6 yıl beklettim 6 yıl sonra garantiden değiştirdim

KGN57SM32N dolabı 2013 aldım hala kullanıyoruz malzeme kalitesi şimdi dolaplardan daha kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 2 Nisan 2026; 19:52:52 >

• Selamlar arçelik 2630 cei cihazım var. VNTZ 165M komprosör kullanıyor. Bugunlerde komprosör çalışmaya geçerken takırtı çıkarıyor 2 dakikada bire denk gelmeye başladı ve rahatsız ediyor artık. Başına gelen var mı arçelikte 10 yıl motor garantisi gibi bişey var mıdır bilgisi olan dönüş yapabilirse sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Eni 75 cm civarı, inox yada paslanmaz , panasonic veya muadil kalitede motoru olan şuan hangi modelleri önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Üçündede %99,9 panasonic kompresör var 10 yıl kompresör garantili hangisi ucuzsa onu alın

Profilo BD3076ICAP fiyatı 45bin tl bayiden de alabilirsiniz çok yüsek fiyat söylerse bosch siemens bayilerine de uğrayın

Bosch KGP76AIC0N

Siemens KG76PAIC0N

Alırken yinede sor

Evet teyitledim Panasonic kompresör varmış,

Yanlız araştırınca bu modellerde şöyle şikayetler okuduk,

Dolabın soğukluğunun ekranda yazan değerle aynı derecelerde soğutmadığını,

İçerindeki meyve, sebze, yoğurt vs. ürünlerin çabuk bozulduğu,

Kompresörün Panasonic olmasına rağmen yeterince sessiz olmadığı ile ilgili şikayetleri okuduk, bu durumlardan dolayı kafamız karıştı, kullananlar varsa yorum yapabilir mi ?

Bu modeli aldım riske girdim pttavm 50 bine aldım horoz lojistik getirdi kapıdan sığmayınca kutusunu çıkardım servis gelsi kurdu ilk çalışmada sesliydi ama şimdi iyi.. spğutmasındanda memnunum nem sorunu yok şimdilik ileride ne olur bilemem desiğim gibi ses sorunu yok eski standart buzdolabından daha sessiz çalılıyor diyebilirim buz kırma sesi de yok gerçi yeni çalışmaya başladı illaki ses gelir

Buzdolabı bu durumu tolere edemiyorsa nasıl bir çözüm üretmek gerekir.

hayırlı olsun, bende burdaki (Isparta) bayiden aldım hocam, bugün kuruldu eski 18 yıllık emektardan sonra baya sessiz geldi, kompresörde panasonic gözüküyor, fakat üretim tarihine takıldım 2024 8. ay gözüküyor daha güncel olabilirdi diye düşünmüştüm, çalışmasında, sağında solunda bi sıkıntı olmayınca dert etmedim artık içeriye derece koydum üst taraf 5~8 derece arası geziyor Yeni Aldığınız Veya Kullandığınız Buzdolabın Kompresör Marka Modelini Yazar mısınız? 

7600 / Msi b650 Tomahawk Wi-Fi / Adata XPG Lancer (2x16gb) 6000MHZ / Msi Rx6800 Gaming X trio / Kingston KC3000 2TB / WD Blue 2tb / Samsung Evo 860 256GB / Msi MPG A1000G / Lg 27GL83a-b / Corsair 4000X / NH-U12S SE-AM4 /
    Trust No 1
  • nightcrawler N kullanıcısına yanıt

Regulator koyman lazım

Yeni Aldığınız Veya Kullandığınız Buzdolabın Kompresör Marka Modelini Yazar mısınız?fcm
    7.5 kVA Monofaze Regülatör Servo Sistem 165/250V - FCM
    https://www.fcm.com.tr/urun/7-5-kva-monofaze-regulator-servo-sistem-165-250v

Sanada hayırlı olsun yaklaşık 3-4 haftadır bende kullanıyorum sıkıntı yok evdeki kablosuz wifi ye de bagladım ordanda takip ediyorum evde elektrik falan keserse görüyorum olurda kaçak akım atarsa mudahale ediyorum iyi oluyor olurda tatile gidersem evde elektrikler atarsa ve eve bakacak kimse yoksa eve geldigimde süprizle karşılaşmam 😁

• 1+1 ev için en fazla 70 cm genişliğinde buzdolabı arayışım var. Bir süredir bakıyorum ama kararsız kaldım. Açık mutfak olduğu için sessizlik çok önemli ve sürekli göz önünde olacağı için inox düşünüyorum. Bu tarz bir dolap önerisi olan var mı?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.