Yaklaşık 3-4 gün önce baya bi uğraş sonucu aldırdığım samsungstar(wifi),kim görse işte ondada vardı bozuldu sonra,şundada vardı bozuldu kendiliğinden falan filan gibi laflar duyuyorum... Bu telefonu pek araştırmadım ama 1-2 yıl'dan beri kullanan varsa bilgi alabilirmiyim? ilerliyen zamanlarda kendiliğinden arıza yapıyomu telefon? şimdiden teşekkürler...
Bu telefon çıkalı 1-2 yıl olmadı dostum. Geçtiğimiz yaz sonu ya da sonbaharın ortalarına doğru çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Ben birebir kullanmadım ama bir arkadaşım almıştı yaklaşık 2 ay sonra ekranının belli bölgeleri dokunuşları algılamamaya başladı. Belli bölgeler derken ekranın altına doğru bir parmak kalınlığında bir sıra ve ekranın sol üst köşesi. Düşürmediğini, sıvı teması falan olmadığını söylemişti. Sonuçta çok ölü fiyata satıp LG Arena almıştı.
Benim samsunga karşı özel bir anti-patim olduğu için sana samsungun hiçbir telefonunu tavsiye etmem. Ama eğri oturup doğru konuşmak gerekirse teknoloji işi biraz şans işi. Ne çıkarsa bahtına yani
saolasın...ben çok titiz kullanmaya çalışıyorum inş. başına kötü bişey gelmez,daha önce samsung j700 kullanmıştım 1 yıl falan sonra *0# alt tuşları fonksiyonunu kaybetmeye başladı, ama bazı tanıdıklar samsung'tan vazgeçmememi söyledi ve bende pek araştırmadan, yalnızca telefonu ilk gördüğümde hoşuma gitti için görünüşü falan özelliklerine bakıp almıştım... İnş. bişey çıkmaz...
Ben aldıktan 1 ay sonra dokunmatik ekran bozuldu. Servise götürdüm 2 saat sonra ekranı değiştirip verdiler. Şu an 5 aydır sorunsuz çalışıyor. Bence titiz kullanıldığı sürece bir sorun çıkmaz. Ama bu dokunmatik telefonlar çok hassas ve en ufak düşmeye, çarpmaya gelmiyor.