Şimdi Ara

Yeni Aldigim Sistem ve Sorularim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ISLEMCI: AMD FX 8150 3.6 GHZ 8 Cekirdek (Level 1 olarak Overclock ayarli 4GHZ)
    ANAKART: Gigabyte 990FXA - UD5
    RAM: Kingston 8GB 1600 MHZ DDR3 TEK MODUL
    EKRAN KARTI: Powercolor ATI RADEON HD 4850 1GB 256Bit GDDR5
    KASA: Gigabyte Setto II 550W ATX
    HDD: Toshiba 500GB 7200RPM 32MB Sata3
    MONITOR: LG M2262DP 22" Full HD LCD

Sistemim bu guzel fiyata aldim zaten butcemde kisitliydi.Merak ettigim bu sistemle son cikan oyunlari full efekt veya 2013 - 2014 cikicak oyunlari 1920x1080 olarak orta efektte oynayabilir miyim? Mesela crysis 3 de nasil bi performans verir?

eski nickim metin abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Geçmiş olsun.
    Danışmadan alınan sistemlerin akibeti.

+1 o ekran kartı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 17 Ocak 2013; 16:43:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart-Gigabyte 970a-ds3 İşlemci-Amd Fx6300 [Stok] Ekran Kartı-Sapphire HD 7870XT [Stok] Ram-Corsair XMS3 DDR3 1600Mhz CL9 4GBX2 HDD- Toshiba 7200Rpm 500GB Kasa-Psu- Corsair 200R [Vs Series 550w Psu] Monitör- Aoc E2250Swdnk 21.5" Full HD
    Asus Zenfone 5.
  • Ram ve ekran kartını çıkarın kutusuna koyup güzelce ambalaj yapın geri götürün iade fişi alın , bir çok firma 15 gün içince iade alıyor ben 10larca kez vatana geri götürdüm aldıklarımı( ekran kartı ram ,hiç farketmez)değişim yaptılar çünkü stabil bir sistem için bilgisayarı prime 95 le yada başka bir bildiğiniz programla test etmeniz gerekiyor ben bir çok kez yeni topladığım bilgisayarlarda bu şekilde yap boz gibi oynamışımdır . İade fişindeki miktar ile bütçenizi belirtirseniz ekran kartı ve ram konusunda yardımcı oluruz .
    INTEL Core i7 3930K > ASUS P9X79 PRO > 2X (SLI) ZOTAC GTX680 GDDR5 4GB 256Bit > CORSAIR 64GB(8x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz > SAMSUNG 27'' S27A950DS 3D MONİTÖR > COOLER MASTER HAF X 942 > Samsung 840 Pro series SSD 256 GB X 2 RAID > GIGABYTE ODIN PRO 800W > LG BH10LS38 10xBD-R Blu-ray Yazıcı DVD RW SATA > Corsair H100i sıvı soğutucu
  • quote:

Geçmiş olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: cikciw
    quote:

Geçmiş olsun.

+1 o ekran kartı ?

quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43
    Lowda belki oynarsin

quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_
    keske bi danissaydiniz ekran kartiniz iyi degil ramlerde 4x2 olabilirdi gecmis olsun

quote:

Orijinalden alıntı: severuz
    Ram ve ekran kartını çıkarın kutusuna koyup güzelce ambalaj yapın geri götürün iade fişi alın , bir çok firma 15 gün içince iade alıyor ben 10larca kez vatana geri götürdüm aldıklarımı( ekran kartı ram ,hiç farketmez)değişim yaptılar çünkü stabil bir sistem için bilgisayarı prime 95 le yada başka bir bildiğiniz programla test etmeniz gerekiyor ben bir çok kez yeni topladığım bilgisayarlarda bu şekilde yap boz gibi oynamışımdır . İade fişindeki miktar ile bütçenizi belirtirseniz ekran kartı ve ram konusunda yardımcı oluruz .

Bu sistemi monitor haric 1250TL ye aldim. Butcemde 1200 ile 1400 arasindaydi.Ben cok fazla oyun oynayan bi insan degilim sadece crysis ve pes oynuyorum. Ne yani yuksek veya orta efektte 1920x1080 olarak calistirmaz mi pes13 ve crysis3 u?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benassipro -- 17 Ocak 2013; 17:07:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4850 ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.