Şimdi Ara

Yeni aldığım power supply Pc'yi normal çalıştırmıyor lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu psu beni çileden çıkarttı yeni aldığım psu taktım fanlar dvd raytır ekran kartı çalışıyor ama ekrana hiç görüntü gelmiyor çalışmasındada bir gariplik var hdd ışıklarından da belli sistem bu:

ekrankrtı: ati amd radeon hd 6850 1 gb 256 bit
    ana kart: gigabyte ga-ph67a-d3-b3
    işlemci: intel cor i7-2600 cpu 3.40 ghz
    ram: 16 gb
    eski psu: 580w
    yeni psu: 1100w

eski psu 580w taktığımda hiç sorun yok gayet güzel çalışıyor anlamadığm neden böyle yapıyor bundan 5 ay öncesinde de arkadaştan 800w bir psu taktıgımda da aynısını yapmıştı lütfen allah rızası için bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar lütfen bu psu beni çıldırtı kablolarınıda kaç defa kontrol ettim acaba takmadığım bir yermi var yanlışmı taktım ama yok tekrar eski psu yu takıyorum canavar gibi çalışıyor anlamadım gitti 1100w psu takıyorum nasıl olurda çalışmıyor ekrana hiç görüntü gelmiyor. hadi yeni aldığım psu bozuk desem ama öncedende yüksek w psu taktım aynısını yapmıştı :S pc açıldığında sistem sesi yani açıldıgında gelen windowsun seste çıkmıyor allah rızası için lütfen yardımcı olurmusunuz?

• Kalinbar1 K kullanıcısına yanıt
    psu'nun markası nedir ve nerden kaç paraya aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pihor

psu'nun markası nedir ve nerden kaç paraya aldın?

Strike-X 1100W 80+ Gold hızlıal dan aldım kasa ile birlikte böyle bi kasaya çok ihtiyacım vardı bilgisayar hemen hemen 24 saat açık kaldığından bunu aldım psu nunda 1100 w olması iyiydi fiyatı 650 tl
  • Aercool mu ? Oysa Aercoolun psu ları kaliteli olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor3461

Aercool mu ? Oysa Aercoolun psu ları kaliteli olmuyor.

evet ama psu ile alakası yani bozuk olacağına sanmıyorum neden dersen daha öncede taktığımı belirttim bozuksa zaten geri veririm ama bozuk olacağını sanmıyorum.
  • Sisteminde bir parçaya yüksek voltaj veya düşük geliyor diye tahmin ediyorum. Taktığın kabloların watt larını kontrol edipuygun şekilde takmay denermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Celik -- 12 Haziran 2013; 17:54:59 >
  • 1100w mı?

Benim UFO ile eşdeğermiş vesselam. Elektrik faturanızı merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KeremCelik-

Sisteminde bir parçaya yüksek voltaj veya düşük geliyor diye tahmin ediyorum. Taktığın kabloların watt larını kontrol edipuygun şekilde takmay denermisin?

pardon ama kabloların wattlarını nasıl kontrol edip öğrenicem kusura bakmayın bu yönden zayıfım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkerland

1100w mı?

Benim UFO ile eşdeğermiş vesselam. Elektrik faturanızı merak ediyorum.

bu 1100w psu yeni aldım kardeş bilmiyorum nasıl olacak ama fotura falan almak zorundayım ilerde ekran kartınıda yükselticem vede tüm gün hemen hemen pc başındayım işim pc ile olduğu için malesef.
  • Kalinbar1 K kullanıcısına yanıt
    PSU nun kitapçığına bakarsan eğer watt çıkışlarını görebilirsin. İnternettende hangi parçanın nekadar watt a ihtiyacı olduğuna bak ona göre en yakın olan kablayı tak
  • Aynı sorun benim başıma da geldi.Kasada 500 W psu takılı iken ( ekran kartı 5850 oc edition ) kasa 3-4 kez resetlemedikce çalışmıyordu bazen açılıyor bazen açılmıyordu.Ekran kartını çıkarıp extra güç gerektirmeyen ufak çaplı ekran kartı taktığımda bilgisayar sorunsuz açılıyordu.Anladık ki psu yetersiz.Psu yu 750w seasonic ile değiştirdim tüm sorunlarım bitti.Bence senin sorunun ekran kartı yeterince beslenmediğinden olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.