Şimdi Ara

Yeni aldıgım pc HDD sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaslar gecenlerde bir laptop aldım HP'nin vatan computerdan adam herşeyi yükledi fakat hardiski şu şekilde ayırmıs.

C=600GB
    D=20GB

Fakat ben D de daha çok şey saklıyorum.(formatta silinmesin diye.)Format atmadan C den D ye GB aktarabilirmiyiz.

Yani C'nin 50GB dolu geriye 550GB kalır hadi 50gb daha dursun 500GBı D ye format atmadan aktarmanın yolu var mı?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• Yardım edebilicek yok mu ?
  • windows7 kurulu sanırım...

bilgisayarıma sağ tıkla - yönet - disk yönetimi ne gir

C ye sağ tıkla, birimi küçült de... istediğin kadar küçültmez ama 250-300gb kadarını ayırmana izin veriri sanırım... 200-250gb kadar C kalır...
    Sonra D ye sağ tıklar birimi genişlet dersin, C den aldığını D ye eklersin... olmazsa E diye yeni birim de yapabilirsin...

En temiz yol budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 19 Haziran 2011; 20:50:08 >
  • Teşekkürler suan yanımda deil ama denicem :)
  • Peki C de bulunan dosyalarım falan zarar görmez demi sadece C deki boş alanı aktarıcak ?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaeli1074141

Peki C de bulunan dosyalarım falan zarar görmez demi sadece C deki boş alanı aktarıcak ?_

evet
    zaten zarar vermeden kesebileceği maksimum miktarı verir sana... genelde yarısını falan alıyor C nin, eğer çok dolu değilse tabi...

işlemi windows üzerinden yaptığın için kendi bindiği dalı kesmez merak etme

http://bit.ly/jLXPGS

• :) teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.