Şimdi Ara

yeni aldığım ipod touch 2. nesil mi 3. nesil mi? ayrıca başka sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod touch 8 gb aldım bir kaç gün önce. gittigidiyordan. adam kanada'dan postaladı. internette araştırdım MC modelliler 3. nesilmiş. bir de 2. nesil ipodların arkasında 3-4 satır yazı varken 3. nesillerde 2 satırmış. benimki de bunlara aynen uyuyor. fakat seri numarasını apple'ın destek sitesine yazıp garanti sorguladığımda 8 gb 2. nesil yazıyor.

donanımsal bir fark yokmuş diyorlar 8 gblık model için. doğru değil mi? apple'ın sitesinde de o yüzden 2. nesil yazıyor olmasının sebebi bu olabilir mi?

not: alet direk sıfır kutusunda, ios 4 yüklü geldi. bir de refurbished ürünmüş.

ayrıca başka bir soru: kargo dahil 299 tl'ye listelemişti adam. satın alırken gittigidiyor'un kampanyası vardı. yüzde 9 indirim vardı. 272 tl'ye geldi. fiyat iyi herhalde değil mi? bir de aklıma takılan bu satıcı gümrük olayını falan nasıl hallediyor? yolladığı faturada 160 kanada doları yazıyor. bu da 120 euro gibi bir fiyata denk geliyor. 100 euro ve üstü ürünleri vergisiz geçiremiyoruz diye biliyorum, gümrükte takılıyor. adam nasıl aşmış bunu?

bir de bu model ios 4'ler jailbreak daha çıkmadı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalenhourna -- 22 Temmuz 2010; 3:10:54 >

• Donanım olarak 2. ve 3. nesilin 8gb modelleri aynıdır, evet.
    Fiyat normal sanırım, refurbished çünkü.
    JB konusunu bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.