Şimdi Ara

yeni aldığım gameing laptopdaki ani fps düşüşleri ve kasmalar(lütfen bir el atın )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi gunler yardımcı olursanız çok sevinirim. parayı bir şekilder denkleştirdim bende vatandan sipariş verdim laptop geldikden sonra overwatch kurdum ilk 1-2 el sıkıntı yoktu ama sonra nedense 120 130 140 fps lerden bir anda 40 lara düştü ve kasma şeklinde oldu. bazen olmuyor bazen az oluyor bazen aşırı derecede kasıyor biosu araştırıp güncelledim.aygıt yoneticisinden hepsini guncelle dedim ve nvidia experinci güncelledim 384.76 ama yok olmuyor butun hevesim kursağımda kaldı moralim etkiledi ne yapmalıyım bilgisayardan aşırı anlamam ama sorunu bir türlü bulamadım.sıcaklık 70c sabit BÜTÜN ÖNERİLERE AÇIĞIM

notebook markası :dell inspron 7567

• Windows güncellemeleri varmı bak varsa yap

Güç seçeneklerinden yüksek performansa al bir daha dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihalbayrak

Windows güncellemeleri varmı bak varsa yap

Güç seçeneklerinden yüksek performansa al bir daha dene.

Dediklerimizi yaptım durum aynı malesef iade başvurusu mu yapmalıyım yoksa yazılımlar ilgili birşey mıdır çözemedim bir türlü iade zamanı azalıyor çunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi iade yapın çünki bu sorun çok lanet bir sorun şimdi düzelir 2 gün sonda yine tekrar eder en iyisi iade yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: melihalbayrak

En iyisi iade yapın çünki bu sorun çok lanet bir sorun şimdi düzelir 2 gün sonda yine tekrar eder en iyisi iade yapın

Bakalım alamayız edemeyiz diyecekler mi :-)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.