Şimdi Ara

Yeni Açılan Counter Server Nasıl Doldurulur? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
13.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle sayfalara kayıt olup bır acıklama yaptıktan sonra alt tarafa cs 1.6 yazıp ıp nızı yazarsanız sv onlıne arta bılır. 46.20.15.33

connect 46.20.15.33 x`No1 >> PRO SERVER HERKESI BEKLERIZ SAYGILAR

FACEBOOK GRUBUMUZA BEKLERIZhttps://www.facebook.com/groups/xno1gaming/
  • Server Adı : [TR] Counter-Strike GO Turkiye (FREE SKINS)

İp Adresi : 95.173.175.70

Kaç Kişilik : 64 slot

Adminlik Alım Şartları : admin alimlarimiz aktivtir.

Adminlik iletişim : Steam id (LaRoVV)

Sunucu Pluginlerimiz: !ws silah skins, !mm csgo rank ayarlama, !coin csgo ceton ayar, !profile profil ayarlariniz, !helpmenu yardim menusu.

bu komutlara vip uyeligi olmadan ulasabilirsiniz, Viplerimiz su özeliklere sahibdir

VIP OZEL

smoke colors
    Reserve Slot
    Hizli sunucu erisimi

Gibi bir cok özelige sahiptir, ve vip veya admin olmak ücret gerektirmeksizin tanitimda katki yapmaniz yeterlidir.

Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaRoVV -- 16 Temmuz 2015; 15:57:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.62.126.143:11400 Beklerizz PRO PUB
  • Sabah akşam dust 2 oynatırsan ya boş kalır yada bebeler dolar. Bir sürü server var favorimde en dolusu Gokturkler ve bu adamlar genelde sürekli farklı map oynuyor. Sabit olarak belli mapları değil burada 5 mapı doya doya oynayabiliyorsunuz.
  • CS 1.6 Serverimiz İp'miz 95.173.172.60 Bekliyoruz. Pro - JailBreak - Zombie Çevresi Olan Arkadaşlara Adminlik Verilir. Admin Alımlarımızda Vardır. İstek Doğrultusunda Map Değişimi Yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper04 -- 11 Aralık 2015; 14:04:05 >
  • Birinci olana 2 anahtar odul koy millet birbirini parcalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CS GO FUN SERVERIMIZ AÇILDI jail mg deathrun surf awp her şey bulunur 95.173.175.69:27015 hepinizi bekleriz ! serverda uzun süre durana ilgilene adminlik verilecektir !
  • Bende yeni açtım öyle başka svlere girip reklam yapıp küfür yemek istemiyorum.

46.20.15.75

hoş sohbetimiz var Whatsapp grubumuz var her yaş arkadaşı bekleriz. Buyrun gelin bazen herşey için bir güler yüz yetiyor.
  • 185.184.27.89:27015 beyler sunucumuza bekleriz açılışa özel sınırsız adminlik 30 tl
  • ben denedim olmuyor ama siz yinede deneyebilirsiniz ben çoğunlukl arkadaşlarıma soyluyorum onlarda cevereye yayıyor oynayan varsa ztn geliyorlar. ping yüksek olanı şutla tmmdır.

gelmek isterseniz ip:192.168.1.6:27015
    Herzaman Bekleriz...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.