Şimdi Ara

Yeni Açılan Counter Server Nasıl Doldurulur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
13.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizde bilrsiniz yeni açtığınız server bomboş durmaktadır sizde haybeye bu servera kira ücreti verirsiniz tabi dclerden sunucu sahibi olan kişilerden kiraladıysanız...şimdi bu server nasıl doldurulur yorumlarınızı paylaşırmısınız....

• forumlarda reklam yaparak
    serveri dolduranlara (iste arkadas falan getirenlere cevresi genis olanlara) adminlik verilerek
    benim bildigim bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

forumlarda reklam yaparak
    serveri dolduranlara (iste arkadas falan getirenlere cevresi genis olanlara) adminlik verilerek
    benim bildigim bunlar

Magical Zero güzel yaklaşım ama ben bunları denedim belli düzeyin üzerine çıkamıyorsun...ilk süreçte tanımadığın kişilerede adminlikte veremezsin...pek doğru bulmasamda full olan serverlara gidip flood reklam yapmak biraz daha etkileyici vede kesin yol gibi sence...
  • Aslında bende bu yolu tavsip etmesemde bencede olabilir.Cünkü belli bir para verip de server sinek bile avlamazken insan bu yollara kayabilir.Burada serveri olanlar arkadaslar onlar görürse msj atar benim pek bir bilgim yok.Ama keske herzaman full ceken sunuculardan kiralasaydın.
  • bende o yolu pek tasvip etmiyorum kullanmadımda...zaten bana yakışmaz başklarının emeğine saldırmaya...çünkü tutup biri senin severına gelse bu şekilde reklam atsa sende istemezsin oyüzden bizimde yapmamamız en iyisi.ben serverımdan memnunum 32 kişilik doldurması biraz zor olasa şuanki doluluğu 16-20 den aşağı düşmüyor...admin sayımızda iyidir..aslında sunucu arkadaşın bana vps alanı açtı ben kendim kurdum vsp alanı üzerine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spy28 -- 27 Nisan 2008; 3:21:11 >
  • imzandakı server ise önce pingi yüksek olan kısılerı atmakla başla serverında cok lag war bağlantından da olabilir 1 kere girdim o lagdan dolayı bi daha girmem ya bi bağlantınla oyna yda sölediğim gibi pingi yuksek olanları şutla
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_UsTuRa

imzandakı server ise önce pingi yüksek olan kısılerı atmakla başla serverında cok lag war bağlantından da olabilir 1 kere girdim o lagdan dolayı bi daha girmem ya bi bağlantınla oyna yda sölediğim gibi pingi yuksek olanları şutla

dostum bugun serverımızda bakım vardı mevcut hattı 10 mb bitten 20 mb bitte çıkardık vede lag sorunu olmaması için diğer vpslerden ayrıldı swichle.hattımızın şuan hiçbir sıkıntısı yok yüksek pingli olanlarıda atıyoruz..hattı yorduğunun farkındayız...Şuan serverda pingle alakalı sorunlar yoktur.....iyi oyunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son açılan aion server'i
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen en iyisi bütün forumlara reklam yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakkcbc -- 28 Nisan 2008; 3:33:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burakkcbc

Sen en iyisi bütün forumlara reklam yap

Haklısın dostum o stratejide ilerliyoruz nekadar forum varsa reklam yapılmakta...bunda donanımhaber birinci sırada yer alıyor...burdaki cs potansiyeli yüksek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spy28

quote:

Orjinalden alıntı: By_UsTuRa

imzandakı server ise önce pingi yüksek olan kısılerı atmakla başla serverında cok lag war bağlantından da olabilir 1 kere girdim o lagdan dolayı bi daha girmem ya bi bağlantınla oyna yda sölediğim gibi pingi yuksek olanları şutla

dostum bugun serverımızda bakım vardı mevcut hattı 10 mb bitten 20 mb bitte çıkardık vede lag sorunu olmaması için diğer vpslerden ayrıldı swichle.hattımızın şuan hiçbir sıkıntısı yok yüksek pingli olanlarıda atıyoruz..hattı yorduğunun farkındayız...Şuan serverda pingle alakalı sorunlar yoktur.....iyi oyunlar.

tamam bi ara bidaha giricem

• Dostum buraya donanım haber foruma konu açmakla zaten iyi oyuncular gelir merak etme kısa zamanda doldursun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: karot28

Dostum buraya donanım haber foruma konu açmakla zaten iyi oyuncular gelir merak etme kısa zamanda doldursun....

evet donanım haberdeki cs hayranlarının ilgisi devam ediyor...
  • 1.5 mi serveR?
  • Bende ziyaret ederim bi ara..
    Fakat, serverlara girip flood yoluyla reklam yapmanız dogru olmaz..Bunun altını çizmek istedim.

"Server'ı doldurana adminlik"

Tarzı söylemleri de pek dogru bulmuyorum ben..

Heralde en güzel reklam yolu, arkadaşlarını çagırman..Arkadaşlarından arkadaşlarını çagırmasını istemen olacaktır.. Chat penceresinde küfür görmek istemiyorsan. (:

edit: yanlız suanda server full, giremiyorum.. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 22 Şubat 2009; 19:32:10 >
  • clanı getirene sınırsız adminlik
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Bende ziyaret ederim bi ara..
    Fakat, serverlara girip flood yoluyla reklam yapmanız dogru olmaz..Bunun altını çizmek istedim.

Heralde en güzel reklam yolu, arkadaşlarını çagırman..Arkadaşlarından arkadaşlarını çagırmasını istemen olacaktır.. Chat penceresinde küfür görmek istemiyorsan. (:

• quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Bende ziyaret ederim bi ara..

25 Kişiyle Ak-colt açtılar
    bi baktım 20 den az kişi kaldı sonra

• Flood yaparak forum sitelerinde vs...
    Pingi yüksek olanları atarak
    Kllancılara nazik davranarak
    Map lar da önemldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

Kllancılara nazik davranarak

25 kişi iken aim_ak-colt acınca gelen tepkilere "susunda oyununuzu oynayın lan" diye cevap vermeyerek :)
  • CS 1.6 ONLİNE
    vonsaie # Pro-Public SERVER (TR)
    IP = cs8-oyuncenneti.sytes.net
    SERVER SXE 9.0 ile kurunmaktadır...:
    NOT= her ay sonu top 15 1.ve 2. ye admınlık bedava!!!==reklam yapıp adam getirene===klan getirene
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.