Bu karakter güç amaçlı yapılmış ve vuruşları yeri bile kaldıran bir karakterdir. biraz skillerine bakarsanız anlıycaksınızdır.
Karakterimiz 20 lvl oldu hemen kosup clas görevimizi alıyoruz ve o muhteşem 2 clastan birisini seçiyoruz bakın bakalım neler hissediceksiniz.
bu arada breaker yakın dövüş ustası diye geçmeyin bu karakterin uzaktan muhteşem vuruşları bulunmakta yakalandınızmı işiniz bitmiştir.
- İknci karakterimiz blader.
Sizinde gördüğünüz gibi hız anlamında yüklenilmiş bir sınıf oldukça hızlıdır .
skillerindeki dengedende anlıycagınız uzere dengeli bir karakterdir hem güç hem hız normaldir.
20 lvl olduk gidip bu iki muhtesem clastan birisini seciyoruz buradaki alttaki magic sworderin muhtesem elektirik skilleri vardır birtanesini söylemek gerekirse büyük bir top yapıyor ve atıyor ortaya ortalık duman :) benimde oynadıgım karakter budurhız konusunda da yeterince tatmin ediyor ve vururken güzel bir his veriyor - 3. karakterimiz Mage diğer adıyla Merliin De Sharen
Ben herzaman pvpde mageden nefret ederim sizinde gördünüz gibi nefret edilmiycek bir yanı yok hem atağı yüksek hem range var neyse bu karakteri sevenlerde var ve denediğim kadarıyla güzel bir oynanısı var ileride muhtesem alan skilleri ve skill efeklerini bu karakterle bolca yaşayabilirsiniz.
Biraz skillerine bakarsak ne kadar yüksek damage ve range sahip oldugunu anlayabilirsiniz
20 lvl oldunuz gidip hemen görevinizi alıp bu dehşütül afet claslardan birisini seciyorsunuz ister lightining olup elektirikle carpın ister ateşle yakıp kavurun seçim sizin -4. karakter Çoğu kişinin sevdiği ama oynamayı beceremediği GUNSLİNGER
Gördüğünüz gibi vur kaççı tam hem range var hem speed bu karakterler tek baınıza oyun bitirebilirsiniz tamamen usta olursanız tek kişilik ordudur kendisi ama defansı az oldugundan cabuk ölür bu karakterle güzel adam kesebilirsiniz zevkten 4 köşe olana kadar
skillerine baktıgımızda uzaklık ve hız anlamında kombine edilmis ayrıca eksiklerinide buflarıyla kapatıyor
20 lvl oldunuz gidip bu uzaklık ve hız ustası sınıfınızı geliştirip istediğiniz bu iki sınıftan birisine sahip olup heroesgo evrenindeki yerinizi koruyabilirsiniz. Birde Açılmayan karakterimiz sizce bu karakter bir healer mi olur yoksa çoğu kişiyi şaşırtıp başka bir clasmı olur düşüncelerinizi belirte bilirsiniz
oyunda dikkatimi çeken nokta karakterlerin iki tane ismi var 1 Breaker : Adolf Von Migelin 2.Mage : Merliin De Sharen 3.Blader : Christian De Rafel 4.Gunslinger : Ruinel D. Pierce Oyundaki comboları gösteren bir tablo karakterinizdeki combolar nasıl diye düşünmeyin oyun herşeyi size öğretiyor
Gelelim şimdi köylere oyundan bildiginiz gibi TOWN ve kısaca haritalar
ilk başta başlıycağınız haritadır bu arkadaşlar
OYUNDAKİ MAX LVL SİMDİLİK 50 AMA CABAL ONLİNEYİ DÜŞÜNECEK OLURSAK VE YAPIMCILAR AYNI YAPIMCIYSA SİZCE 50 LVLDE KALMASI MÜMKÜN MÜ TABİKİDE hayır :)
adam burada bir mage yaratmıs ve oyunu tanıtıyor.
BUDA BİR PVP MACI CBT DEN heroesgo offical site HEROESGO face adresi ilginizi çekerse buyrun gelin ch 5 teyim hersekilde yardım ederim arkadaslar TrBoss isminde birlik kurdum henüz kimse olmasada :D türk sıkıntısı var ama yakın sürede türklerin oyunu tanıdıkca cogalacagına eminim Bu arada Oyun anime tarzı anlamayan yokdur sanırım
Az önce girdim baktım biraz fena değil tutar bence oyun.
Oyun nerede yeni açıldı yahu benim bildiğim gayet eski. Oyuna gelirsek videolarını izlemiştim güzele benziyor lakin Cabal'ı yayımlayan firma bu oyunu yayımladığı için direk geçiyorum.
26 Nisanda cb başlamış.Ob nezaman başladı bilmiyorum.
acık betanın 4 gününde suan oyun
Oyundayım şuan nick: Ledo
Oynayan varmı şuanda bende dragonica ya benzettim ESTGames den çok kötü bişey çıkmaz herhalde indirip deneyeceğim.
Ben oynuyorum beraber takılabiliriz.Gunner açtım bende 19 lvl im HeavyShoter seçicem.2 saate oyunda olurum ex party yaparız.
Arkadaşlar oynayan varsa oyun için pm atabilir. Nick : Turquoise 18 level mage kasıyorum daha yeni sayılırım görüntü olarak anime ahım şahım birşey beklemeyin fakat skill effectleri baya sağlam bir oyun şu anda obde oyun için çok kalabalık sayılmaz aslında ama saran bir oyun gelirseniz buralardayım
quote:
Orijinalden alıntı: Grizzly07
Arkadaşlar oynayan varsa oyun için pm atabilir. Nick : Turquoise 18 level mage kasıyorum daha yeni sayılırım görüntü olarak anime ahım şahım birşey beklemeyin fakat skill effectleri baya sağlam bir oyun şu anda obde oyun için çok kalabalık sayılmaz aslında ama saran bir oyun gelirseniz buralardayım
Nostale oynamış mıydın sen reyiz :D tanıdık geliyorda ismin :) Ben oynamaya çalışıyorm ama nedense zor geldi bazı dungeonlar
quote:
Orijinalden alıntı: onurokurban
quote:
Nostale oynamış mıydın sen reyiz :D tanıdık geliyorda ismin :) Ben oynamaya çalışıyorm ama nedense zor geldi bazı dungeonlar
Alıntıları Göster
yok oynamadım. ilk dungeonlar kolayda ilerledikçe zorlaşıyor tek başına çok zor 10 levelden sonra yardım şart partiyle falan güzel işler oluyor oyunda zevk veriyor
yok oynamadım. ilk dungeonlar kolayda ilerledikçe zorlaşıyor tek başına çok zor 10 levelden sonra yardım şart partiyle falan güzel işler oluyor oyunda zevk veriyor
Hm ismin aynısı vardıda :) bende giremiyorum okuldan anca hafta sonu :D 5 level olabildim anca 1 saatte
size bir tavsiye vereyim blader seri ama cok fazla sevmeyin pvpsi cok iyi diyemem mage yada warior is gorur
mage mediatör tavsiye ederim . nick topalhamsi :) pm pls pt siz 33 lvl . pt ile dungeon a girince lag oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: butcher_tr
mage mediatör tavsiye ederim . nick topalhamsi :) pm pls pt siz 33 lvl . pt ile dungeon a girince lag oluyor.
iyi kasmıssın 33 e bosa kadar gidip ölmek sinir bozucu oluyordu bırakmıstım :D belki party lag duzelırse gelırım ama duzelecegını sanmıyorum acıkcası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme